-
October 23rd, 2012, 08:57
ایجاد شرکت هاستینگ
سلام من یک جستجوی در این انجمن انجام دادم و به نتیجه مطلوب نرسیدم یا مطلب خیلی قدیمی بود و یا خیلی به حاشیه رفته بود ممنون میشم توضیح بدین بنده اگر بخواهم یک شرکت هاستینگ راه بندازم چیکار باید بکنم ممنون میشم به صورت قدم به قدم توضیح بدین و توروخدا به حاشیه نرین میخوام اصل مطلب رو بفهمم اوضاع کاری خیلی خرابه میخوام توی این موضع سرمایه گذاری کنم به امید خدا نتیجه بده وشاید خودمون روبکشیم بالا دوستان بازم خواهش دارم به صورت کامل و دقیق توضیح بدین من باید چیکار کنم که از صفر یک شرکت تاسیس کنم.از ثبت شرکت تا خرید سرور ممنون این لطف رو هیچ وقت فراموش نمیکنم
-
تعداد تشکر ها ازbaztabroh به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2012 08:57
# ADS
-
October 23rd, 2012, 10:23
عضو دائم
پاسخ : ایجاد شرکت هاستینگ

نوشته اصلی توسط
baztabroh
سلام من یک جستجوی در این انجمن انجام دادم و به نتیجه مطلوب نرسیدم یا مطلب خیلی قدیمی بود و یا خیلی به حاشیه رفته بود ممنون میشم توضیح بدین بنده اگر بخواهم یک شرکت هاستینگ راه بندازم چیکار باید بکنم ممنون میشم به صورت قدم به قدم توضیح بدین و توروخدا به حاشیه نرین میخوام اصل مطلب رو بفهمم اوضاع کاری خیلی خرابه میخوام توی این موضع سرمایه گذاری کنم به امید خدا نتیجه بده وشاید خودمون روبکشیم بالا دوستان بازم خواهش دارم به صورت کامل و دقیق توضیح بدین من باید چیکار کنم که از صفر یک شرکت تاسیس کنم.از ثبت شرکت تا خرید سرور ممنون این لطف رو هیچ وقت فراموش نمیکنم
سلام
فقط با اسم شرکت نمیشه رشد کرد
الان اگر شرکت ثبت کنید ممکن هست مشتری بیاد ولی چون تجربه کافی ندارید مشتری ها را به مرور از دست میدهید و اسم شرکت هم بد نام میشه و در ذهن ها میماند.
بهتره اول تجربه (حالا کار در شرکت های دیگر یا ...)
یا فقط به عنوان سرمایه گذار فعال باشید و با کسی که تجربه دارد شریک شوید.
بعد از موارد بالا که انتخاب کردید مراحل ثبت شرکت :
مراجعه به اداره ثبت شرکت ها و دریافت فرم های مربوطه (بنا به تشخیص خودتان فرم شرکت مسئولیت محدود یا سهامی عام و خاص و ...)
مسئولیت محدود معمولا برای این کار ثبت میکنن یعنی یک شرکت کوچک
بعدش مراجعه به سایت irsherkat.ir و ارسال مدارک و پر کردن مدارک در سایت و واریز حدود 11100 تومان به بانک ملی برای خرج های ... در سایت شرکت ها زده و در همان سایت اعلام نام های انتخابی برای شرکت و ...
کلا سرو کارتون با همین جاهاست اگر میخواید از تمام این مشکلات راحت بشید بهتره به شرکت هایی که کارشون ثبت شرکت هست مراجعه کنید ... (هزینه 200 الی 300 تومان میگیرن براتون ثبت میکنن)
ارادتمند سجادیه
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2012, 09:19

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام فقط با اسم شرکت نمیشه رشد کرد الان اگر شرکت ثبت کنید ممکن هست مشتری بیاد ولی چون تجربه کافی ندارید مشتری ها را به مرور از دست میدهید و اسم شرکت هم بد نام میشه و در ذهن ها میماند. بهتره اول تجربه (حالا کار در شرکت های دیگر یا ...) یا فقط به عنوان سرمایه گذار فعال باشید و با کسی که تجربه دارد شریک شوید. بعد از موارد بالا که انتخاب کردید مراحل ثبت شرکت : مراجعه به اداره ثبت شرکت ها و دریافت فرم های مربوطه (بنا به تشخیص خودتان فرم شرکت مسئولیت محدود یا سهامی عام و خاص و ...) مسئولیت محدود معمولا برای این کار ثبت میکنن یعنی یک شرکت کوچک بعدش مراجعه به سایت irsherkat.ir و ارسال مدارک و پر کردن مدارک در سایت و واریز حدود 11100 تومان به بانک ملی برای خرج های ... در سایت شرکت ها زده و در همان سایت اعلام نام های انتخابی برای شرکت و ... کلا سرو کارتون با همین جاهاست اگر میخواید از تمام این مشکلات راحت بشید بهتره به شرکت هایی که کارشون ثبت شرکت هست مراجعه کنید ... (هزینه 200 الی 300 تومان میگیرن براتون ثبت میکنن) ارادتمند سجادیه یا حق
سلام حالا من دارم شرکت رو تاسیس میکنم میخوام بدونم سرور اختصاصی بگیرم یا اینکه از سرور مجازی استفاده کنم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ضمنا اگر بخوام سرور اختصاصی بگیرم با چه مشخصاتی اسمبل کنم و ضمنا هزینه راه اندازی چقدر میباشد و کجاها باید مراجعه کنم تا بتونم مجوز بگیرم و همینطور اگر بخوام از مجازیش استفاده کنم چیکار باید بکنم و چقدر هزینه داره ممنون میشم راهنمایی کنید؟
-
تعداد تشکر ها از baztabroh به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2012, 10:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
baztabroh
سلام حالا من دارم شرکت رو تاسیس میکنم میخوام بدونم سرور اختصاصی بگیرم یا اینکه از سرور مجازی استفاده کنم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ضمنا اگر بخوام سرور اختصاصی بگیرم با چه مشخصاتی اسمبل کنم و ضمنا هزینه راه اندازی چقدر میباشد و کجاها باید مراجعه کنم تا بتونم مجوز بگیرم و همینطور اگر بخوام از مجازیش استفاده کنم چیکار باید بکنم و چقدر هزینه داره ممنون میشم راهنمایی کنید؟
سلام
گرفتن سرور مجازی یا اختصاصی به خیلی چیزا بستگی داره
مثلا میگم :
برای شروع کارتون روی چقدر سایت حساب باز کردید .
سایت های رو که قصد میزبانی دارید در چه حدی هستن . پر بازدید . هاست دانلود ....
و ...
تمام مشخصات به محدوده ای که شما مد نظرتون هست بستگی داره و نمی شه گفت شما با چقدر میتونید شروع کنید البته گفتن مشخصات کاری نداره ولی باید دست بالا رو گرفت
به طور مثال سرور زیر می تونید در نظر بگیرید ( مثال )
D6-370: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230)
2x SSD 120G or SAS 2T
16GB RAM
1Gbps
£99.99 per month
یا با مشخصه پایین تر یا بالا تر
به نظر من چون شما هنو ز شروع به کار نکردید اول با سرور مجازی شروع کنید که قشنگ همه چیز دستتون بیاد هزینش هم به نسبه خیلی پایین تر هست
البته سایت های کمتری رو نسبت به سرور اختصاصی می تونید میزبانی کنید .
اگه سایت های شخصی باشه به نظر من با 2 گیگ رم سرور مجازی خوبی اما اگه قرار باشه مثلا 50 تا سایت میزبانی کنید من مناسب نمی دونم و باید رم بالا تری رو در نظر بگیرید
اگه میزبانی ویندوز کنید روی ویندوز 2008 می تونید از پنل Website panel که رایگان استفاده کنید
اگه میزبانی لینوکس کنید می تونید از پنل Cpanel استفاده کنید که هزینه داره
*اصلا هم نال شده پیشنهاد نمی کنم حتما لایسنس اصل استفاده کنید .
هزینه سرور مجازی هم از 50 تمان به بالا روش حساب کنید ( دست کم)
سرور مجازی براتون بهتر چون می تونید با رم مثلا 3 گیگ یا 4 گی شروع کنید یا هارد 200 گیگ بعد که کاراتون زیاد شد بدون مشکل رم رو ببرید بالا یا هارد ( البته اینم محدودیت داره چون کمتر کسی پیدا میشه که مثلا 16 گیگ رم بتونه فقط به شما اختصاص بده مگر اورسل کنه یا 16 گیگ خالی تو سرورش داشته باشه که بده به شما که خیلی احتمالش کم )
اگه سرور مجازی گرفتید و به امید خدا کارتون پیشرفت کرد می تونید بعدش سرور اختصاصی بگیرید و فقط دردسر انقال دارید که یکم انتقال سایت های تحت میزبانی زیادی دردسر داره
برای سرور مجازی می تونید از بخش فروش سرور هایی مجازی ، سرورهای مجازی که همکاران اعلام کردن ببینید و هر کدوم رو مناسب تر دیدی تهیه کنید و بسته به سیستم عامل پنل مورد نظر روش نصب کنید
(اکثریت از لینوکس و Cpanel استفاده می کنن مگر این که بخوان از سایت های ASP می زبانی کنن) ، یه کوچولو هم کانفیگ امنیتی انجام بدید بد نیست که حداقل تو شروع کار یه مبتدی نتونه خراب کاری کنه .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازgitiserver به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2012, 14:02

نوشته اصلی توسط
gitiserver
سلام گرفتن سرور مجازی یا اختصاصی به خیلی چیزا بستگی داره مثلا میگم : برای شروع کارتون روی چقدر سایت حساب باز کردید . سایت های رو که قصد میزبانی دارید در چه حدی هستن . پر بازدید . هاست دانلود .... و ... تمام مشخصات به محدوده ای که شما مد نظرتون هست بستگی داره و نمی شه گفت شما با چقدر میتونید شروع کنید البته گفتن مشخصات کاری نداره ولی باید دست بالا رو گرفت به طور مثال سرور زیر می تونید در نظر بگیرید ( مثال ) D6-370: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230) 2x SSD 120G or SAS 2T 16GB RAM 1Gbps £99.99 per month یا با مشخصه پایین تر یا بالا تر به نظر من چون شما هنو ز شروع به کار نکردید اول با سرور مجازی شروع کنید که قشنگ همه چیز دستتون بیاد هزینش هم به نسبه خیلی پایین تر هست البته سایت های کمتری رو نسبت به سرور اختصاصی می تونید میزبانی کنید . اگه سایت های شخصی باشه به نظر من با 2 گیگ رم سرور مجازی خوبی اما اگه قرار باشه مثلا 50 تا سایت میزبانی کنید من مناسب نمی دونم و باید رم بالا تری رو در نظر بگیرید اگه میزبانی ویندوز کنید روی ویندوز 2008 می تونید از پنل Website panel که رایگان استفاده کنید اگه میزبانی لینوکس کنید می تونید از پنل Cpanel استفاده کنید که هزینه داره *اصلا هم نال شده پیشنهاد نمی کنم حتما لایسنس اصل استفاده کنید . هزینه سرور مجازی هم از 50 تمان به بالا روش حساب کنید ( دست کم) سرور مجازی براتون بهتر چون می تونید با رم مثلا 3 گیگ یا 4 گی شروع کنید یا هارد 200 گیگ بعد که کاراتون زیاد شد بدون مشکل رم رو ببرید بالا یا هارد ( البته اینم محدودیت داره چون کمتر کسی پیدا میشه که مثلا 16 گیگ رم بتونه فقط به شما اختصاص بده مگر اورسل کنه یا 16 گیگ خالی تو سرورش داشته باشه که بده به شما که خیلی احتمالش کم ) اگه سرور مجازی گرفتید و به امید خدا کارتون پیشرفت کرد می تونید بعدش سرور اختصاصی بگیرید و فقط دردسر انقال دارید که یکم انتقال سایت های تحت میزبانی زیادی دردسر داره برای سرور مجازی می تونید از بخش فروش سرور هایی مجازی ، سرورهای مجازی که همکاران اعلام کردن ببینید و هر کدوم رو مناسب تر دیدی تهیه کنید و بسته به سیستم عامل پنل مورد نظر روش نصب کنید (اکثریت از لینوکس و Cpanel استفاده می کنن مگر این که بخوان از سایت های ASP می زبانی کنن) ، یه کوچولو هم کانفیگ امنیتی انجام بدید بد نیست که حداقل تو شروع کار یه مبتدی نتونه خراب کاری کنه . موفق باشید
خیلی ممنون از این همه لطف و وقتی که گذاشتی حالا یک سوال برای من پیش آمده که کلا از روی کنجکاویه میخوام بدونم مثلا من شرکت رو زدم و سرور هم گرفتم هزینه حاشیه این موضوع چقدر است ممنون میشم توضیح بدین بعد از گرفتن سرور چه هزینه هایی داره و چه کارهایی باید بکنم ممنون
-
-
October 29th, 2012, 14:29
عضو دائم
خیلی ممنون از این همه لطف و وقتی که گذاشتی حالا یک سوال برای من پیش آمده که کلا از روی کنجکاویه میخوام بدونم مثلا من شرکت رو زدم و سرور هم گرفتم هزینه حاشیه این موضوع چقدر است ممنون میشم توضیح بدین بعد از گرفتن سرور چه هزینه هایی داره و چه کارهایی باید بکنم ممنون
سلام خب هزینه ی تمدید سرور هزینه ی لایسنس سیپنل، اگر کیفیت بالا بخواید هزینه ی لایسنس های فوق گرون لایت اسپید ، باز کیفیت بخواید هزینه ی لایسنس کلود لینوکس
اگر بلد نباشید خب طبیعتاً هزینه ی کانفیگ سرور
باز اگر تجربه نداشته باشید هزینه ی استخدام پشتیبان
هزینه ی رفت و آمد به شرکت
مالیت
هزینه ی adsl
هزینه ی تلفن
حالا با عدد براتون حساب میکنم اگر یه سرور اختصاصی درست و با کیفیت بخواید(برای جمع آوری اعتبار) براتون در میاد یه معمولی ماهی 160 دلار(بالخره باید جوری شروع کنید که سرور انقدر کم نیاره که هر سه ماه مجبور به انتقال بشید
هزینه ی لایسنس سیپنل ماهیانه 35 دلار و هزینه ی لایسنس لایت اسپید 2 هسته(برای شروع)46 دلار و هزینه ی لایسنس whmcs هم 16 دلار ، هزینه ی لایسنس کلود لینوکس هم ماهیانه 15 دلار
باقی موارد رو هم نادیده میگیرم فعلا شد ماهیانه 272 دلار با دلاری 3800 میوفنه براتون ماهیانه 1 میلیون تومن بدون باقی خرج ها
الان این خرجهایی هست که واسه خود من برای یک سرور باید پرداخت بشه
ولی شما که تازه میخواید شروع کنید به نظرم ریسلر بشید
ریسلر از یک جای معروف چون اگر سرور مجازی بخرید مشکلات خاص خودش رو داره البته اگر از جای معتبر بگیرید مانند ریسلری خواهد بود ولی با خرجی بسیار بالاتر یعنی بخواید رو سرور مجازی این شرایط رو ایجاد کنید باز نیاز دارید بابت یه سرور مجازی خوب ماهیانه 90 تومان بپردازید تا حداقل هی مجبور به انتقال نشید و هزینه ی لایسنس ها هم تغریبا نصف میشه
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2012, 15:29
حالا با توضیحاتی که دوستان گلم گفتند یک سوال دیگه برای من پیش میاد و اون اینه که سرور مجازی که میخوام بگیرم چه مشخصاتی داشته باشه مثلا با ماهی 100 هزارتومان و ضمنا معروفترین ها چه اشخاصی میباشند؟ و یک سوال دیگه که بالا هم پرسیدم و دوستمون فکر کنم یک چیزیه دیگه رو توضیح دادند من مثلا یک سرور دیدم اچ پی به مبلغ 3 میلیون تومان بخرم و بیام جایی مد نظر قرار بدم واجاره کنم برای گذاشتن سرور داخل ایران حالا طریقه ارتباط این سرور به خارج چگونه است و هزینه اشتراک چقدره؟ نه اینکه بیام سروری رو در امریکا یا کانادا بخرم منظورم نمیدونم رسوندم یا نه؟ باید مجوز بگیرم؟ چطوری؟مجوز بگیرم؟ اگر باید اشتراک بگیرم از مخابرات چطوری و چه شکلی باید بگیرم و هزینه ماهانه اش چقدر میباشد ممنون میشم راهنمایی کنید ممنون
-
-
October 29th, 2012, 15:44
عضو دائم
باید در دیتاسنتر های ایرانی سرور کلو کنید
باید هزینه ی اجاره محل و برق و ... رو بدید
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2012, 15:57
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از gitiserver به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2012, 18:13
عضو انجمن
از ریسلری اغاز کنید
بعد از یه مدت پیشرفت کردید سرور اختصاصی بگیرید
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
تعداد تشکر ها ازertebat7 به دلیل پست مفید