سلام خب هزینه ی تمدید سرور هزینه ی لایسنس سیپنل، اگر کیفیت بالا بخواید هزینه ی لایسنس های فوق گرون لایت اسپید ، باز کیفیت بخواید هزینه ی لایسنس کلود لینوکسخیلی ممنون از این همه لطف و وقتی که گذاشتی حالا یک سوال برای من پیش آمده که کلا از روی کنجکاویه میخوام بدونم مثلا من شرکت رو زدم و سرور هم گرفتم هزینه حاشیه این موضوع چقدر است ممنون میشم توضیح بدین بعد از گرفتن سرور چه هزینه هایی داره و چه کارهایی باید بکنم ممنون
اگر بلد نباشید خب طبیعتاً هزینه ی کانفیگ سرور
باز اگر تجربه نداشته باشید هزینه ی استخدام پشتیبان
هزینه ی رفت و آمد به شرکت
مالیت
هزینه ی adsl
هزینه ی تلفن
حالا با عدد براتون حساب میکنم اگر یه سرور اختصاصی درست و با کیفیت بخواید(برای جمع آوری اعتبار) براتون در میاد یه معمولی ماهی 160 دلار(بالخره باید جوری شروع کنید که سرور انقدر کم نیاره که هر سه ماه مجبور به انتقال بشید
هزینه ی لایسنس سیپنل ماهیانه 35 دلار و هزینه ی لایسنس لایت اسپید 2 هسته(برای شروع)46 دلار و هزینه ی لایسنس whmcs هم 16 دلار ، هزینه ی لایسنس کلود لینوکس هم ماهیانه 15 دلار
باقی موارد رو هم نادیده میگیرم فعلا شد ماهیانه 272 دلار با دلاری 3800 میوفنه براتون ماهیانه 1 میلیون تومن بدون باقی خرج ها
الان این خرجهایی هست که واسه خود من برای یک سرور باید پرداخت بشه
ولی شما که تازه میخواید شروع کنید به نظرم ریسلر بشید
ریسلر از یک جای معروف چون اگر سرور مجازی بخرید مشکلات خاص خودش رو داره البته اگر از جای معتبر بگیرید مانند ریسلری خواهد بود ولی با خرجی بسیار بالاتر یعنی بخواید رو سرور مجازی این شرایط رو ایجاد کنید باز نیاز دارید بابت یه سرور مجازی خوب ماهیانه 90 تومان بپردازید تا حداقل هی مجبور به انتقال نشید و هزینه ی لایسنس ها هم تغریبا نصف میشه