نوشته اصلی توسط
gitiserver
سلام گرفتن سرور مجازی یا اختصاصی به خیلی چیزا بستگی داره مثلا میگم : برای شروع کارتون روی چقدر سایت حساب باز کردید . سایت های رو که قصد میزبانی دارید در چه حدی هستن . پر بازدید . هاست دانلود .... و ... تمام مشخصات به محدوده ای که شما مد نظرتون هست بستگی داره و نمی شه گفت شما با چقدر میتونید شروع کنید البته گفتن مشخصات کاری نداره ولی باید دست بالا رو گرفت به طور مثال سرور زیر می تونید در نظر بگیرید ( مثال ) D6-370: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230) 2x SSD 120G or SAS 2T 16GB RAM 1Gbps £99.99 per month یا با مشخصه پایین تر یا بالا تر به نظر من چون شما هنو ز شروع به کار نکردید اول با سرور مجازی شروع کنید که قشنگ همه چیز دستتون بیاد هزینش هم به نسبه خیلی پایین تر هست البته سایت های کمتری رو نسبت به سرور اختصاصی می تونید میزبانی کنید . اگه سایت های شخصی باشه به نظر من با 2 گیگ رم سرور مجازی خوبی اما اگه قرار باشه مثلا 50 تا سایت میزبانی کنید من مناسب نمی دونم و باید رم بالا تری رو در نظر بگیرید اگه میزبانی ویندوز کنید روی ویندوز 2008 می تونید از پنل Website panel که رایگان استفاده کنید اگه میزبانی لینوکس کنید می تونید از پنل Cpanel استفاده کنید که هزینه داره *اصلا هم نال شده پیشنهاد نمی کنم حتما لایسنس اصل استفاده کنید . هزینه سرور مجازی هم از 50 تمان به بالا روش حساب کنید ( دست کم) سرور مجازی براتون بهتر چون می تونید با رم مثلا 3 گیگ یا 4 گی شروع کنید یا هارد 200 گیگ بعد که کاراتون زیاد شد بدون مشکل رم رو ببرید بالا یا هارد ( البته اینم محدودیت داره چون کمتر کسی پیدا میشه که مثلا 16 گیگ رم بتونه فقط به شما اختصاص بده مگر اورسل کنه یا 16 گیگ خالی تو سرورش داشته باشه که بده به شما که خیلی احتمالش کم ) اگه سرور مجازی گرفتید و به امید خدا کارتون پیشرفت کرد می تونید بعدش سرور اختصاصی بگیرید و فقط دردسر انقال دارید که یکم انتقال سایت های تحت میزبانی زیادی دردسر داره برای سرور مجازی می تونید از بخش فروش سرور هایی مجازی ، سرورهای مجازی که همکاران اعلام کردن ببینید و هر کدوم رو مناسب تر دیدی تهیه کنید و بسته به سیستم عامل پنل مورد نظر روش نصب کنید (اکثریت از لینوکس و Cpanel استفاده می کنن مگر این که بخوان از سایت های ASP می زبانی کنن) ، یه کوچولو هم کانفیگ امنیتی انجام بدید بد نیست که حداقل تو شروع کار یه مبتدی نتونه خراب کاری کنه . موفق باشید