سلام دوست عزیز .
من خواهش میکنم ، تمنا میکنم شما نیز به چند فروم انگلیسی سر بزنید و درک کنید که در همچین مواقعی باید تشکر کنید .
چیزی به نام دیتا سرور وجود نداره . شما سوال پرسیدید من هم جواب دادم . حالا اسپمش کجا بود ؟
جهت اطلاع خودتون دارید میگید چند تا سرور روم . دیتاسنتر های معمول در واقع تشکیل شده از چند سرور روم یا سالن هستند .
شما چیزی رو مطرح کردید که در واقع حتی خودتون هم راجع بهش درک واقعی ندارید .
دقیقا شما چه چیزی می بینید ؟ من که دارم می بینم شما بر اساس حرف چند
مسئول بی سواد میخواید سخت به کار پر ریسکی بزنید .
چیزی به نام اینترنت ملی وجود نداره . بهتره از عبارت شبکه ی ملی استفاده کنید .
- در ضمن سرور روم هایی که دانشگاه ها یا مراکز کوچک دارند فکر میکنید کم خرجش شده ؟ نکنه میخواید به جای سوییچ از هاب های 5 تایی استفاده کنید ؟! میدونم بحث شما سر مسائل مالی نبود اما در واقع با پست بالاتون گفتید که سرور روم خرج بالایی نداره .
- یک سوییچ عادی 24 تایی گیگابیت سیسکو : 2000 دلار به بالا قیمت در امریکا . با توجه به این که استفاده از محصولات سیسکو در ایران به هر شکل غیرمجاز هست قیمتش توی ایران بالای 15 ~ 25 میلیون تومان هست .
حالا Jiniper که بماند ... !
- هر کابینت 48 یونیتی الان قیمتش بالای 4 - 5 میلیون باید داشته باشه .
- UPS و PDU و ... خیلی چیزای دیگه که وقتی شروع به کار کنید هزینه ش میاد تو دستتون .
- هزینه های دستگاه های تهویه ی هوا
- دستگاه های امنیتی
- ساختمان
و ..... !!!!
در مورد مجوز هاش هم که در پست قبلی اشاره کردم که زیاد امیدی به دریافتشون نداشته باشید
برای این پست 4 دقیقه وقت صرف کردم امیدوارم ارزشش رو در راستای ارتقای سطح اطلاعاتی شما و دیگران داشته باشه !