پرسش انجام میشه اکثرا ! تایید هم میشن .... اما متاسفانه بعد از شش ماه سرویس دهی صدای مشتری در میاد ! سرویس دهنده می بینه نمیتونه بگه من دلار ۳۵۰۰-۴ تومان تهیه کنم ! سرویس رو هم یکساله فروخته و باید یه جوری کار مشتری رو راه بندازه ! زیاد هست این موارد ! شما یه هاست ۵۰۰ مگی می خرین یکساله ۳۰ تومان مثلا ! به دلار ۱۲۰۰ تومان ! حالا منی که اومدم به شما دارم سرویس میدم باید ماهی ۴۰۰-۵۰۰ دلار ۴-۵ تومانی بدم تو ۶ ماه آینده که شما سرویستون آپ بمونه ! میگم من یه ریسلر هاستینگ دارم که در مقابل یه سرور هیچی نیست هزینه اش ! اما ممکنه هاستینگی که مورد توبیخ قرار گرفته بتونه با ارسال تیکت به همه ی یوزرا در خواست کنه که مقداری هزینه بعنوان کمک برای پایداری سرور بریزن که ما برامون بد جا افتاده اما یه جورایی میشه بهش گفت Donate ! اکثرا سرویس دهندگان از این موضوع چشم پوشی می کنن یا اینکه مشترانشون زیر بار این موضوع نمیرن ! بالاجبار سرویس دهنده میاد از یه دیتا سنتر در پیت سرویس می گیره ! داون تایم ها زیاد میشه و کیفیت پشتیبانی هر دو طرف هم پایین میاد و در آخر منجر به تاپیک تو این انجمن میشه ! با این تاپیک امید وارم یه جورایی چشم و گوش همه ، هم سرویس دهنده ها هم مشتریا باز بشه برای این موضوع که وضع از اینی که هست بد تر نشه !