-
October 24th, 2012, 19:49
عضو جدید
درگاه پرداخت بانکی و امنیت در قبال ریال هکی؟
سلام به همه دوستای گلم.
چند وقتیه ذهنم در گیر گرفتن درگاه پرداخت هستش.
می خواستم بدونم اگه برای سایت درگاه بگیرم و کاربری که خرید رو انجام میده با مشخصات کارت سرقتی مبلغ رو واریز کنه و صاحب اصلی کارت شکایت کنه این وسط چه بلایی سر مدیر سایت میاد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
-
-
October 24th, 2012 19:49
# ADS
-
October 24th, 2012, 20:21
عضو دائم
پاسخ : درگاه پرداخت بانکی و امنیت در قبال ریال هکی؟
تا اونجا که به نظرم میرسه این باشه:
از شما شکایت میکنند از سمت دیگه میگن چی بوده خرید طرف شما هم کامل بهش اطلاعات میدهید و اطلاعات تماس و... هم که دارین بهشون میدهید
البته باید اطلاعات کاربرانتون رو چک کنید و یا یک بند به قوانین سایتتون اضافه کنید که اطلاعاتی که کاربران وارد میکنند باید درست باشه در غیر اینصورت هیچ مشکلی به عهده مانیست و... میزنی که رفع مسئولیت کنی ار خودت
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 24th, 2012, 21:52
عضو انجمن
درود
این که کارت سرقتی بوده و به شما انتقال وجه داده یا پرداخت کرده ارتباطی با شما که گیرنده هستی نداره. در مورد پرداخت آنلاین هم شماره تراکنش مربوطه از صورتحساب چک میشه و از اونجایی که تمامی آی پی کاربرانی که پرداخت آنلاین انجام میدن در سیستم بانکی برای همیشه و استفاده در مواقع لزوم ذخیره میشه از روی شماره آی پی و تراکنش میرن به سراغ اون سارق!!!!!
دقت کرده باشید در همین سیستم whmcs هم شماره آی پی ذخیره میشه برای همین مواقع.
-
-
October 24th, 2012, 22:02
عضو جدید
ممنون از پاسختون
آخه شنیدم صاحب اصلی کارت شکایت کنه پولو برگشت میزنن.
برای آی پی هم خریدار از کافی نت اقدام می کنه.
-
-
October 24th, 2012, 22:07
عضو انجمن
دوست عزیز بازگشت پول به این راحتی ها نیست که بنده از شما خریدی بکنم و صبح علی الطلوع برم بانک و اعلام مفقودی کنم و تا ظهر پول بیاد به حسابم!!!!! احتمال اثبات این امر و بازگشت وجه در نهایت کمتر از 1% است!
ویرایش توسط parsdrive : October 24th, 2012 در ساعت 22:10
-
-
October 24th, 2012, 22:11
اگه از کارت هکی پول بیاد به حساب شما، دو حالت داره
1. هکر رو پیدا میکنن و پول رو ازش میگیرن و به حساب اصلی بر میگردونن
2. پول رو از شما میگیرن و به حساب اصلی بر میگردونن (پس از روند مراحل قانونی، شکایت و دادگاه و ...)
احیاناً دیدی جدیداً سرویس دهنده ها (هاستینگ ها و ارز فروشا) کارت ملی از سرویس دهنده میگیرن؟ دلیلش همینه 

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
البته باید اطلاعات کاربرانتون رو چک کنید و یا یک بند به قوانین سایتتون اضافه کنید که اطلاعاتی که کاربران وارد میکنند باید درست باشه در غیر اینصورت هیچ مشکلی به عهده مانیست و... میزنی که رفع مسئولیت کنی ار خودت
چیزی به نام رفع مسئولیت تو ایران وجود نداره
شما باید کاملاً مطئن باشید که پرداخت کننده و صاحب حساب یکی باشه، وگرنه مسئولش خودتونید.

نوشته اصلی توسط
parsdrive
این که کارت سرقتی بوده و به شما انتقال وجه داده یا پرداخت کرده ارتباطی با شما که گیرنده هستی نداره.
چرا عزیز، اینقدی ارتباط داره که شما رو به دادگاه بکشن.
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2012, 22:27
طبق تجربه ای که دارم:
از پلیس سایبری با بنده تماس گرفتند و با لحن خیلی خیلی محترمانه و دوستانه گفتند باید بیای تهران یک مشکل پیش اومده...
خیلی فکر کردم ولی مشکلی به ذهنم نرسید!
وقتی رفتم از اون لحن دوستانه خبری نبود. وقتی (آقای ... همان شخصی که با من در تماس بود) لپ تاپ رو دید گفت به به لپ تاپ هم آوردی باز کن ببینم چی توش داری... ( که من نذاشتم ببینه) حتی وقتی نگاشون می کردم می گفتند نگاه نکن!
بی احترامی های لفظی دیگری هم کردند که اینجا نمی نویسم. (همون آقایی که یکم هیکل ورزیده ای داره)
برگه ای که روی میز بود خوندم اسم یک سایت رو دیدم و متوجه شدم که مشکل چیه. اون سایت یکی از مشتریان ما بود که با فروش کارت شارژ جعلی و شبیه سازی صفحه بانک کلاه برداری می کرد
خلاصه اون روز کار ما نشد برگشتیم
چند روز بعد دوباره رفتم برای پیگیری، اونجا گفتند که مامور پرونده نیست برو یه روز دیگه بیا... رفتم پیش سرهنگ و گفتم که برای دادن چند تا آی پی اینقدر باید معطل بشم؟
جناب سرهنگ انسان بسیار بسیار خوب و مهربونی بود (چهرشون مثل یکی از بازیگران سینما هستند! که اسمشون رو نمی دونم)
دستور دادند سریع از آی پی ها و تاریخ پرداخت های صاحب سایت پرینت گرفتم و بهشون دادم تمام شد رفت!
کل کاری که اون روز باید انجام می شد همین خط آخری (بالا) بود
----------------------------------------------------------------
بعد از اون جریان چندین بار تماس گرفتند برای استعلام آی پی، مثلا برای شخصی که آدرس ایمیل یکی از دانشگاه ها را شبیه سازی کرده و در حال سوء استفاده بود. که بسیار با احترام برخورد کردند و تلفنی یا با ایمیل و فکس مشکل را حل کردیم. (فقط مامور پرونده، آقایی که توهین کرد و یک نفر دیگه که لرستانی بود و می گفت نگاه نکن کمی دلخوری ایجاد کردند)
-
-
October 24th, 2012, 22:35

نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
طبق تجربه ای که دارم:
از پلیس سایبری با بنده تماس گرفتند و با لحن خیلی خیلی محترمانه و دوستانه گفتند باید بیای تهران یک مشکل پیش اومده...
خیلی فکر کردم ولی مشکلی به ذهنم نرسید!
وقتی رفتم از اون لحن دوستانه خبری نبود. وقتی (آقای ... همان شخصی که با من در تماس بود) لپ تاپ رو دید گفت به به لپ تاپ هم آوردی باز کن ببینم چی توش داری... ( که من نذاشتم ببینه) حتی وقتی نگاشون می کردم می گفتند نگاه نکن!
بی احترامی های لفظی دیگری هم کردند که اینجا نمی نویسم. (همون آقایی که یکم هیکل ورزیده ای داره)
برگه ای که روی میز بود خوندم اسم یک سایت رو دیدم و متوجه شدم که مشکل چیه. اون سایت یکی از مشتریان ما بود که با فروش کارت شارژ جعلی و شبیه سازی صفحه بانک کلاه برداری می کرد
خلاصه اون روز کار ما نشد برگشتیم
چند روز بعد دوباره رفتم برای پیگیری، اونجا گفتند که مامور پرونده نیست برو یه روز دیگه بیا... رفتم پیش سرهنگ و گفتم که برای دادن چند تا آی پی اینقدر باید معطل بشم؟
جناب سرهنگ انسان بسیار بسیار خوب و مهربونی بود (چهرشون مثل یکی از بازیگران سینما هستند! که اسمشون رو نمی دونم)
دستور دادند سریع از آی پی ها و تاریخ پرداخت های صاحب سایت پرینت گرفتم و بهشون دادم تمام شد رفت!
کل کاری که اون روز باید انجام می شد همین خط آخری (بالا) بود
----------------------------------------------------------------
بعد از اون جریان چندین بار تماس گرفتند برای استعلام آی پی، مثلا برای شخصی که آدرس ایمیل یکی از دانشگاه ها را شبیه سازی کرده و در حال سوء استفاده بود. که بسیار با احترام برخورد کردند و تلفنی یا با ایمیل و فکس مشکل را حل کردیم. (فقط مامور پرونده، آقایی که توهین کرد و یک نفر دیگه که لرستانی بود و می گفت نگاه نکن کمی دلخوری ایجاد کردند)
معمولش همینه 
برای منم همین موارد پیش امده مشابه همین اقدامات ...
پول از حساب شما پس گرفته نمیشه ، باید بگردن جناب *** را پیدا کنند و پول رو از ایشان بگیرند.
ولی داشتن اطلاعات پرداخت کنند (نام ؛ نام خانوادگی ؛ تلفن ثابت ؛ موبایل ؛ ایمیل) همیشه تاکید شده !! و به خودم هم تذکر دادن چرا این موارد رو از خریدار نگرفتی و ...
-
-
October 24th, 2012, 22:44

نوشته اصلی توسط
ali2k
پول از حساب شما پس گرفته نمیشه ، باید بگردن جناب *** را پیدا کنند و پول رو از ایشان بگیرند.
وقتی نتونن پیداش کنن و پس بگیرن، از شما میگیرن
حمید رو یادت رفته مگه؟ 
کارت هکی بدید، همچینی براتون آب کنم کفتون ببره :دی
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2012, 22:44
عضو جدید
دوستان از پاسوختون ممنونم
اگه با داشتن درگاه اینهمه مشکل پیش میاد و مدارک لازمه خوب همون روش کارت به کارت که سریعتره.
مزیت داشتن درگاه چیه تو ایران؟
-