نوشته اصلی توسط
MEHDI2ME
شما لطف کنید ابتدا سیستم پرداخت و مشکلاتتون رو حل کنید بعد بیاید سرور بفروشید که نیاز نباشه مرتب تغییر مکان بدید
من همزمان با سروری که از شما گرفتم دو سرور دیگر هم از دوست دیگری تهیه کردم که بدون هیچ مشکل و جابجایی و قطعی داره کار میکنه چرا فقط این مشکل روی سرورهای شما بوجود اومد ، در ضمن مبلغ پرداختی من در اون سرور کما فی السابق بدون هیچ تغییری باقی مونده حتی با اینکه دلار گران شده است ولی شما سریعا بعد از گران شدن دلار قیمت اکانت سرورهایی که از طریق شما اکانت داشتند رو زیاد کردید
نکنه سوم اینکه شاید شخصی از شما سرور گرفت و مشکلی برایش پیش اومد و نتونست مدتی به سایت و سرورش سر بزنه ، باید اطلاعاتی که روی سرور داره با بی مسئولیتی شما از بین بره و پاک بشه ؟؟؟؟ شما توانایی بک آپ گیری و جابجایی سرور رو ندارید ؟؟؟ پس برای چی با اعتماد به نفس کامل اقدام به فروش سرویس میکنید ؟؟؟؟
اطلاعاتی که روی سرور من وجود داشت قسمتی شرکتی و دولتی بود که به خاطر اون بنده به مشکل خوردم و چون خودم با سازمان تنظیم مقررات در ارتباط کاری هستم با مشاوره ای که گرفتم متوجه شدم که شما اصلا مجوز و ثبت فعالیت ندارید و در حال اعلام شکایت هستم