تا حالا از USA سرور اختصاصی نداشتم نمی تونم نظر بدم در موردش ولی انگلستان دیتاسنتر Redstation خیلی خوب بوده
تا حالا از USA سرور اختصاصی نداشتم نمی تونم نظر بدم در موردش ولی انگلستان دیتاسنتر Redstation خیلی خوب بوده
دوستان عزیز ، یه چندنفر گفتن که شما فقط قیمت میگیرید و تاپیک میزنید ، خریدید انجام نمیدید....
1 : دوستان عزیز ، حتما که نباید توی خوده انجمن بگم از فلان سایت خریدم و دیگر ادامه ندید.
2 : همین الان با این که سرور مجازی که قرار بود بخرم خریدم ، اما هنوز به دنبال سرور مجازی های دیگر هم هستم
3 : به چند تا از دوستان و همکاران هم گفتم بنده 7سایت دارم که هر کدام نیاز به هاست و سرور مجازی پرقدرت دارند ، همین طور 5 سایت دیگر که فعالیت دارم میکنم و بزودی هم یک سایت دیگر
برای نرم افزار تهیه میشود که خوده این سایت برای هر 3 نویسنده 1 وی پی اس نرمال و برای ادمین های اصلی رم 1 لازم داره....
4 : اگر قرار باشه فقط از یه شرکت بگیرم و از یه کشور فکر نکنم کارم راه بیافتد.
5 : 3 سرور مجازی از آمریکا ( 2تا برای فروش اکانت.. و یکی هم برای استفاده شخصی و مولتی ) ، 1 وی پی اس از هلند ، 1 وی پی اس از انگلستان و 1 وی پی اس از آلمان دارم.
به جز آمریکا بقیه همه رم 1 هستند. که به احتمال زیاد این ماه این طور که معلوم هست برای آلمان رو انتقال بدم.
بنظر شما یک نفر فقط یک بار سرور مجازی میگیرد؟!
در کل تشکر از میزبان های خوب و همین طور دوستانی در نظر سنجی شرکت میکنند.
-------------------------------------------- این نظر سنجی هنوز ادامه دارد.... ، دوستانی که سرور مجازی برای دانلود و آپلود ( مناسب برای سایت نرم افزار ، بازی ، فیلم و موزیک ) دارند
آپتایم بالا ، پشتیبانی مناسب و همین طور بازگشت وجه افر بدن ، کشور فرق ندار فقط این موارد را داشته باشه ---------------------------------------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)