-
October 19th, 2012, 01:03
عضو انجمن
پاسخ : درخواست شماره مدیر shetab.biz
اشون کارمزدشون هم پایین هستش شما دقت کنید تو سایتهای دیگه همون موقع که پول واریز میشه کارمز میگرن اما شتاب آخرسر کارمزد میگیره و کارمزدشون هم بنظر من کمه.در کل آقای ملت نشون دادن شخصی کاملا قابل اعتماد هستند.در حال حاظر به دوستان پیشنهاد میکنم که معرفت بخرج بدن و برگردن به این درگاه
-
تعداد تشکر ها از rapfather به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2012 01:03
# ADS
-
October 19th, 2012, 01:18

نوشته اصلی توسط
rapfather
اشون کارمزدشون هم پایین هستش شما دقت کنید تو سایتهای دیگه همون موقع که پول واریز میشه کارمز میگرن اما شتاب آخرسر کارمزد میگیره و کارمزدشون هم بنظر من کمه.در کل آقای ملت نشون دادن شخصی کاملا قابل اعتماد هستند.در حال حاظر به دوستان پیشنهاد میکنم که معرفت بخرج بدن و برگردن به این درگاه
کاش باگش برطرف میشد!
و اینکه میشد تنظیم کرد که کارمزد از سمت خریدار باشه!
آخر هم ما نفهمیدیم اون 1000تومن رو واسه چی کسر میکنن
-
تعداد تشکر ها از HosseinMp به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2012, 01:45

نوشته اصلی توسط
rapfather
حاجی چیزی شده؟!خبریه؟! بگو ما هم در جریان باشیم!
حرکتی زده واست؟پولی داده طرفداریشو میکنی؟
آآدم دو بار که نیش نمیخوره!
ما خودمونو جرواجر کردیم واسش پول خودمونو بده!
کسی که انقدر بیخیال بذار هیچ یوزری نداشته باشه پس!
-
-
October 19th, 2012, 01:49

نوشته اصلی توسط
spooky021
حاجی چیزی شده؟!خبریه؟! بگو ما هم در جریان باشیم!
حرکتی زده واست؟پولی داده طرفداریشو میکنی؟
آآدم دو بار که نیش نمیخوره!
ما خودمونو جرواجر کردیم واسش پول خودمونو بده!
کسی که انقدر بیخیال بذار هیچ یوزری نداشته باشه پس!
الان جی پال قطعه واسه همین دوباره شتاب رو وصل کردیم
((
-
-
October 19th, 2012, 02:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rapfather
من زنگ زدم خرش کردم.گفتم مدیر چند تا ساتم پولمو بریز کله کاربرامو میگم بیان ازت درگاه بگیرن دو دقیقه بعد پولو ریخت.......ایشالا بره زیر تریلی............به مولا که بیماری قلبی گرفتم تو این 1ماه

نوشته اصلی توسط
rapfather
درکل به دوستان پیشنهاد میشه دیگه به هیچ وجه طرف این درگاه نا منظم نرند.مطمعا باشید اگر آقای عادل اون ایمیل رو نمیزدن پول ما تا چند هفته آینده به زور واریز میشد.دستشون طلا
ا

نوشته اصلی توسط
rapfather
یک انسان چقدر میتونه دورنگ باهش لامشب در عرض کمتراز 24 ساعت ببن چند بار رنگ عوض کردی
واقعا ادم مییمونه چی بگه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2012, 02:12

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
یک انسان چقدر میتونه دورنگ باهش لامشب در عرض کمتراز 24 ساعت ببن چند بار رنگ عوض کردی
واقعا ادم مییمونه چی بگه
)))))))
-
-
October 19th, 2012, 03:22
سلام خدمت همه دوستان.واقعا چقدر بعضیا بی انصاف هستند.من ایشون رو چند سال هست میشناسم.کارشون دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره اهل پول حروم خوردن هم نیستند.این چند روز هم که پرداخت ها دیر شد چون مسافرت خارج از کشور بودن.بعضیا الکی چقدر جو میدن.واقعا زشته برای شما.به هر حال این درگاه جزو بهترین ها و مطمئن ترین هاست.هرکسی ناراحته از جای دیگه بگیره که قدر اینجارو بدونه.هیچوقت هم الکی زود قضاوت نکنید.والسلام
-
تعداد تشکر ها ازlead3r به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2012, 03:37

نوشته اصلی توسط
lead3r
سلام خدمت همه دوستان.واقعا چقدر بعضیا بی انصاف هستند.من ایشون رو چند سال هست میشناسم.کارشون دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره اهل پول حروم خوردن هم نیستند.این چند روز هم که پرداخت ها دیر شد چون مسافرت خارج از کشور بودن.بعضیا الکی چقدر جو میدن.واقعا زشته برای شما.به هر حال این درگاه جزو بهترین ها و مطمئن ترین هاست.هرکسی ناراحته از جای دیگه بگیره که قدر اینجارو بدونه.هیچوقت هم الکی زود قضاوت نکنید.والسلام
بخدا فقط دیر پرداخت کردنش(5روز) خیلی بده! اگه 2روزه بود و 2 3تا ایراداشون برطرف میکرد میشد بهترین درگاه!
-
-
October 20th, 2012, 13:48
با سلام
حتی اگر هیچ در آمدی نداشته باشم تا زمانی که تمام تصفیه حساب های من واریز نشه و از این به بعد مرتب واریز نشه از این درگاه استفاده نمیکنم
حتی اگر جی پال هم خراب باشه یا هر جای دیگر
-
تعداد تشکر ها ازbehnam289 به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2012, 13:56

نوشته اصلی توسط
behnam289
با سلام
حتی اگر هیچ در آمدی نداشته باشم تا زمانی که تمام تصفیه حساب های من واریز نشه و از این به بعد مرتب واریز نشه از این درگاه استفاده نمیکنم
حتی اگر جی پال هم خراب باشه یا هر جای دیگر
موافقم باهات شديدا
-
تعداد تشکر ها از saymon به دلیل پست مفید