-
October 7th, 2012, 17:15
با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)
سلام. دوستان عزیز باید منتظر سرور جدید باشید . به هیچ عنوان سفارش جدید پذیرفته نمی شود ! 6 عدد سرور کاملا پر هستند . سرور جدید تا 48 ساعت آینده تحویل می شود و دوستانی که هارد بالا احتیاج دارند از طریق پیغام خصوصی در تماس باشند پیشنهاد های مناسبی دارم.
با پیغام خصوصی در تماس باشید
ویرایش توسط ERfan.Taleghani : October 17th, 2012 در ساعت 12:59
-
تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012 17:15
# ADS
-
October 16th, 2012, 19:21
عضو جدید
پاسخ : با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
دوست عزیز اکتیو کردن ویندوز باید شاخ داشته باشه ؟ من یک شاخ هم براش گذاشتم به خدا ! دیگه اکی هست ؟ الان اکتیوه ؟

نه قربان شاخ و دم نداره فقط نمیدونم چرا تو این عکسی که من الان از سرویسم گرفتم و اینجا میذارم برای من مدل با عکسی که شما میذاری فرق داره.
Activated.jpg
من گفتم سرویساتون با کیفیت و خوبه حتی یک دلیل هم براش گفتم که نظر شخصی خودم هست. اما پشتیبانی کلا خرابه. الانم اومدم از تیکت ها عکس بذارم که دیدم یه سری رو زحمت کشیدید خذف کردید.
اتفاقا دم شما گرم.
منت هم سر مشتری نذار دوست من. همه جا گفتم اخلاقت خوبه ، سرورت سرعت شبکه و به خصوص هاردش خوبه اما داری کار رو یکنفری شایدم نهایتا دو نفری اداره میکنی که این تعداد آدم برای پشتیبانی کمه.
هم باید بد کارت رو گفت هم خوبشه. توقع نداشته باش بخاطر خوبیهای سرویست چشمم رو روی پشتیبانی ضعیف ببندم. درس و مشق هم عزیز جان کنایه از اینه که یا دانشجویی یا دانش آموز که هیچ کدومم توهین نیست. فقط نشون میده که اولویت اول وقتت چیزی بجز سرورهای شماست و حالا هم که تیم پشتیبانی ات (اگه تیم باشه) کم تعداده حساب کار ما مشخصه.
اصلا همه اینها به کنار، از قبل خرید نگفتم من بدون کنسول نمیگیرم؟ گفتی ارائه میدی! پس چرا تازه دیشب این جناب مجیک وی پی اس برام فعال کرده؟ یعنی 3 هفته مشکل معده داشتید؟ 3هفته پورت ها بسته بود؟ یعنی فقط خودتون باید باشید تا یکی جواب تیکت بده؟ قبول کنید که اهمال کردید.
-
-
October 16th, 2012, 19:56
عضو انجمن
به هیچ عنوان این شخص تایید نمیشه
نه از نظر پشتیبانی نه سرویس دهی نه اخلاق و رفتار
دانش فنی لازم رو به هیچ عنوان ندارند
زمانی که تازگی توی این کار اومده بودند من ازشون سرویس داشتم
این اقا اول خیلی محترمانه و دوستانه و کمی هم لارج بازی اسپانسر ما شدن و گفتند نمی خواد هزینه بدید و ماهم دیدم اول کار یهوی پی اس قوی دادند و گفتند چه قدر میتونید بدید ما هم گفتیم ماهی 50
خلاصه یواش یواش صحبت هزینه شد و ما هم گفتیم همون 50 مشکلی نیست
1ماه از ایشون سرویس داشتیم بالای 2باتر مارو از این وی پی اس به اون وی پی اس مینداختن هی از این وی پی اس بو اون وی پی س
این وسط 10 گیگ اطلاعت من ناقص شد + چند روز خوابیدن سایت + خیلی اذیت شدن
یه iis نصب کردن هی مارو منتظر نگه میداشت برای چند روز و اخر سرم ماروروی یک وی پی اس با 1 چهارم اون چیزی که اول داده بودند رو دادند
جالبیش اینه از کیمسوفی داده بودند و به بنده گفته بودند ovh
لود cpu همیشه روی 100 بود که بهشون گفتم oversell کردید 
و ایشون همیشه یا بیمارستان هست یا مشکلی داره کلا نیستند!!!
و مشکل جدی که واقعا نتونستم تحمل کنم این بود vps که دست من بود دیدم پسورشو دست شخص دیگه ای داده و میگه ولش کن من بد به تو vps میدم
همون تنظیم کردن vps رو دوست خبم نشتند کامل تنظیم و ... کردند
منم اومدم پس vps هارو تعویض کردم و گفتم اینها سرویس های من هستند سرویس دیگه ای به ایشون بده
دوست من زحمت کشیده برای من چیزهایی که لازم داشتم رو کانفینگ کرده بعد بدم شما بدی به مشتریت!!
خلاصه این اقا با اخلاقشون و صمیمانه برخورد کردنشون هیچ جوره تایید نمیشه
در اخر هم به بنده میگن اگر تا ساعت x انتقال دادی که هیچ ندادی اطلاعاتت رو پاک میکنیم !!
اگر میخواید مثل مین خونه بدوش این اقا نباشید اصلا سمتشون نرید چون 100% به مشکل می خورید
این صحبت ها هم بحث انتقادی نیست توصیه به دوستان هست جهت انتخاب بهتر
و اینم در آخر بگم این شخص با استفاده از اهوازی بودن خودشون چون دیدم خیلی هم میگن همشهری
وجه اهوازی هارو خراب میکنند
اهوازی ها اصلا همچین آدم هایی نیستند
موفق باشید
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
-
تعداد تشکر ها از poriya_hashie به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2012, 19:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ostadomid
نه قربان شاخ و دم نداره فقط نمیدونم چرا تو این عکسی که من الان از سرویسم گرفتم و اینجا میذارم برای من مدل با عکسی که شما میذاری فرق داره.
Activated.jpg
من گفتم سرویساتون با کیفیت و خوبه حتی یک دلیل هم براش گفتم که نظر شخصی خودم هست. اما پشتیبانی کلا خرابه. الانم اومدم از تیکت ها عکس بذارم که دیدم یه سری رو زحمت کشیدید خذف کردید.
اتفاقا دم شما گرم.
منت هم سر مشتری نذار دوست من. همه جا گفتم اخلاقت خوبه ، سرورت سرعت شبکه و به خصوص هاردش خوبه اما داری کار رو یکنفری شایدم نهایتا دو نفری اداره میکنی که این تعداد آدم برای پشتیبانی کمه.
هم باید بد کارت رو گفت هم خوبشه. توقع نداشته باش بخاطر خوبیهای سرویست چشمم رو روی پشتیبانی ضعیف ببندم. درس و مشق هم عزیز جان کنایه از اینه که یا دانشجویی یا دانش آموز که هیچ کدومم توهین نیست. فقط نشون میده که اولویت اول وقتت چیزی بجز سرورهای شماست و حالا هم که تیم پشتیبانی ات (اگه تیم باشه) کم تعداده حساب کار ما مشخصه.
اصلا همه اینها به کنار، از قبل خرید نگفتم من بدون کنسول نمیگیرم؟ گفتی ارائه میدی! پس چرا تازه دیشب این جناب مجیک وی پی اس برام فعال کرده؟ یعنی 3 هفته مشکل معده داشتید؟ 3هفته پورت ها بسته بود؟ یعنی فقط خودتون باید باشید تا یکی جواب تیکت بده؟ قبول کنید که اهمال کردید.
عزیز این موارد بصوتر دوستانه باهممیتوندی حل کنید الان شما یه جیزیبگیداوناقا همیه چیزی بگه کارتون پیش نمیره مشخصاتون لوگین بفرستید تا ویندوزتون من براتون اوکی میکنم حالا به هر دلیل عقب افتاده یا هرچی بود دوطرف کوتاه بییاد
مشخصات بفرستید من بارتون اکتیومیکنم که این مشکلتونهم حل بشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
October 16th, 2012, 20:06
-
-
October 16th, 2012, 20:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
عزیز این موارد بصوتر دوستانه باهممیتوندی حل کنید الان شما یه جیزیبگیداوناقا همیه چیزی بگه کارتون پیش نمیره مشخصاتون لوگین بفرستید تا ویندوزتون من براتون اوکی میکنم حالا به هر دلیل عقب افتاده یا هرچی بود دوطرف کوتاه بییاد
مشخصات بفرستید من بارتون اکتیومیکنم که این مشکلتونهم حل بشه
من هم با شما موافقم تا الان هم از حالت دوستانه خارج نشدم. هیچ کدوم از این دوستانی که اومدن انتقاد میکنند هم فامیل من نمیشن. میبینید که همه دارند یک حرف رو میزنند. اخلاق و رفتار و سرویس خوب رو تایید میکنند اما پشتیبانی رو خیر. این پست ها باعث میشه سایر دوستان دقیقا بدوننند حسن و عیب کار جناب طالقانی چیه.
من براتون اطلاعات رو میفرستم نمیخواد اکتیو کنید فقط ببینید که آیا اکتیو شده یا من اینقدر بیکارم که بخوام دروغ بگم و کار این بنده خدا رو سیاه کنم
-
-
October 16th, 2012, 20:12
دوستانی که از بنده سرویس ندارند لطفا به هیچ عنوان نظر ندند !
آقای پوریا ی عزیز. شما هم اگر مایل باشید یک تاپیک انتقادی بزنید . شما از بنده یک سرویس گرفتید ! چند روز بعد گیر دادید سرویس دوم میخواید و هیچ هزینه ای هم بابتش پرداخت نکردید ! شما اگر مایل هستید یک تاپیک انتقادی بزنید تا با دلیل براتون بیارم که شما ....
. الله اکبر از دست این مردم . خلاصه. دوستان زیادی به شما سرویس داده بودند که اگر باز میگم مایلید یک تاپیک انتقادی بزنید من این دوستان رو دعوت کنم بیام بگم چه کارهایی که نکردید و ... . یا علی
-
-
October 16th, 2012, 20:15

نوشته اصلی توسط
ostadomid
من هم با شما موافقم تا الان هم از حالت دوستانه خارج نشدم. هیچ کدوم از این دوستانی که اومدن انتقاد میکنند هم فامیل من نمیشن. میبینید که همه دارند یک حرف رو میزنند. اخلاق و رفتار و سرویس خوب رو تایید میکنند اما پشتیبانی رو خیر. این پست ها باعث میشه سایر دوستان دقیقا بدوننند حسن و عیب کار جناب طالقانی چیه.
من براتون اطلاعات رو میفرستم نمیخواد اکتیو کنید فقط ببینید که آیا اکتیو شده یا من اینقدر بیکارم که بخوام دروغ بگم و کار این بنده خدا رو سیاه کنم
این سرویس انتقالی شما هستش . و سرویس اول شما اکتیو بود. روی این آی پی از دوباره باید اکتیو میشد ! ضمنا. اون عکس رو زدم که شما و دوستتون که اصلا از بنده سرویس نداشتند بدونید که تهمت زدن و گفتن این حرف که ایشون الاف کرده مارو و بلد نیست ویندوز اکتیو کنه .... خلاصه. ناراضی هستید میتونید سرویستون رو تمدید نکنید. بازم شرمنده. بهتر از قطعی های مکرر ، پول خوردن های مکرر ، دروغ گفتن ها و سرویس بی کیفیت دادن و جواب گو نبودن در قبال مشکلات سرورو کم فروشی ، گران فروشی و عدم تعهد یک سرویس خوب هست پشتیبانی ضعیف من ! که امیدوارم شما این رو متوجه شده باشید !
-
-
October 16th, 2012, 20:19
تا الان خیلی تاپیک شلوغ شده و از مدیران میخوام تاپیک های نا مربوط حذف بشند و به دو شخصی که اصلا از بنده سرویسی نداشتند اخطار لازم داده بشه ! تاپیک رو منحرف کردند ...
ضمنا. تا الان یک شخص به نام امید عزیز از بنده بابت پشتیبانی مشکل داشتند . خدارو شکر ! باز هم بسیار عالی . سعی میکنیم بهتر باشیم! ولی پوریا که از من سرویس داشتند و تهمت های مکرر زدند میتونند تاپیک انتقادی بزنند و منتظر جواب باشند ! شخص دوم هم که یک آدم حراف بیش نیست و فوق العاده خیال پردازی کردند ! ایشون هم حرفی دارند به جرات میگم یک تاپیک انتقادی بزنند تا با محکم ترین مدرک بکوبم توی حرفشون !
دوستان فروش ادامه داره و تنها 2 ترابایت هخارد خالی موجود است بر روی سرور. دوستانی مثل جناب امید اگر بی کیفیتی مشاهده می کنند بگند !
-
-
October 16th, 2012, 20:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
آقای مجیک وی پی اس شما فامیل و آشنای صمیمی و همشهری گل بنده هستند ! پس دلیل نمیشه ایشون رو قاطی همکاراتون کنید ! فکر نکنم در خور ایشون باشه که با شما سرو کله بزنند !
چه پیام خصوصی چه مسنتجر چندتا از همکارن یا مشتریان ایشون پیام دادن باید بگم بنده فامیل ایشون نیستم و درحد همکار هستم و نه شریک ایشون هستم نه این وسط من سودی گیرم میاد فقط خواستم مشکلی اگر بوده حل بشه نه تنها ایشون بقه همکارن هم کمکی از دستم بربیاد براشسون انجام میدن خیلی از همکارن میدونند که خیلی وقتها بدون هیچ چشم داشتی کلی وقت گزاشتم و بدون یانکه قبلش با اون شخص بدون اینکه ارتباطی داشته باشم رای اون شخص کار انجام دادم
الان ایشونهم به همین صورت خواستم کارشون را بیافته
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
October 16th, 2012, 20:21

نوشته اصلی توسط
ostadomid
اتفاقا دم شما گرم.
از نظر پشتیبانی در قبال شما کوتاهی کردم ! و ادامه نمیدم بحث رو. معذرت میخوام . در مورد تیکت ها هم بنده 7 تا تیکت باز داشتم. نمیخواستم دونه دونه close کنم . فکر کردم تیکت شما توی بسته شده هاست. واسه همین تیکت درخواست هارو که جواب داده بودم و بابت سرویس های غیر مجاز بود رو پاک کردم. بازم آرشیوش هست. بر میگردونم داشته باشید
-