دوست عزیز اکتیو کردن ویندوز باید شاخ داشته باشه ؟ من یک شاخ هم براش گذاشتم به خدا ! دیگه اکی هست ؟ الان اکتیوه ؟ ddd.jpg
دوست عزیز اکتیو کردن ویندوز باید شاخ داشته باشه ؟ من یک شاخ هم براش گذاشتم به خدا ! دیگه اکی هست ؟ الان اکتیوه ؟ ddd.jpg
نه قربان شاخ و دم نداره فقط نمیدونم چرا تو این عکسی که من الان از سرویسم گرفتم و اینجا میذارم برای من مدل با عکسی که شما میذاری فرق داره.
Activated.jpg
من گفتم سرویساتون با کیفیت و خوبه حتی یک دلیل هم براش گفتم که نظر شخصی خودم هست. اما پشتیبانی کلا خرابه. الانم اومدم از تیکت ها عکس بذارم که دیدم یه سری رو زحمت کشیدید خذف کردید.
اتفاقا دم شما گرم.
منت هم سر مشتری نذار دوست من. همه جا گفتم اخلاقت خوبه ، سرورت سرعت شبکه و به خصوص هاردش خوبه اما داری کار رو یکنفری شایدم نهایتا دو نفری اداره میکنی که این تعداد آدم برای پشتیبانی کمه.
هم باید بد کارت رو گفت هم خوبشه. توقع نداشته باش بخاطر خوبیهای سرویست چشمم رو روی پشتیبانی ضعیف ببندم. درس و مشق هم عزیز جان کنایه از اینه که یا دانشجویی یا دانش آموز که هیچ کدومم توهین نیست. فقط نشون میده که اولویت اول وقتت چیزی بجز سرورهای شماست و حالا هم که تیم پشتیبانی ات (اگه تیم باشه) کم تعداده حساب کار ما مشخصه.
اصلا همه اینها به کنار، از قبل خرید نگفتم من بدون کنسول نمیگیرم؟ گفتی ارائه میدی! پس چرا تازه دیشب این جناب مجیک وی پی اس برام فعال کرده؟ یعنی 3 هفته مشکل معده داشتید؟ 3هفته پورت ها بسته بود؟ یعنی فقط خودتون باید باشید تا یکی جواب تیکت بده؟ قبول کنید که اهمال کردید.
عزیز این موارد بصوتر دوستانه باهممیتوندی حل کنید الان شما یه جیزیبگیداوناقا همیه چیزی بگه کارتون پیش نمیره مشخصاتون لوگین بفرستید تا ویندوزتون من براتون اوکی میکنم حالا به هر دلیل عقب افتاده یا هرچی بود دوطرف کوتاه بییاد
مشخصات بفرستید من بارتون اکتیومیکنم که این مشکلتونهم حل بشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
من هم با شما موافقم تا الان هم از حالت دوستانه خارج نشدم. هیچ کدوم از این دوستانی که اومدن انتقاد میکنند هم فامیل من نمیشن. میبینید که همه دارند یک حرف رو میزنند. اخلاق و رفتار و سرویس خوب رو تایید میکنند اما پشتیبانی رو خیر. این پست ها باعث میشه سایر دوستان دقیقا بدوننند حسن و عیب کار جناب طالقانی چیه.
من براتون اطلاعات رو میفرستم نمیخواد اکتیو کنید فقط ببینید که آیا اکتیو شده یا من اینقدر بیکارم که بخوام دروغ بگم و کار این بنده خدا رو سیاه کنم
این سرویس انتقالی شما هستش . و سرویس اول شما اکتیو بود. روی این آی پی از دوباره باید اکتیو میشد ! ضمنا. اون عکس رو زدم که شما و دوستتون که اصلا از بنده سرویس نداشتند بدونید که تهمت زدن و گفتن این حرف که ایشون الاف کرده مارو و بلد نیست ویندوز اکتیو کنه .... خلاصه. ناراضی هستید میتونید سرویستون رو تمدید نکنید. بازم شرمنده. بهتر از قطعی های مکرر ، پول خوردن های مکرر ، دروغ گفتن ها و سرویس بی کیفیت دادن و جواب گو نبودن در قبال مشکلات سرورو کم فروشی ، گران فروشی و عدم تعهد یک سرویس خوب هست پشتیبانی ضعیف من ! که امیدوارم شما این رو متوجه شده باشید !
چه پیام خصوصی چه مسنتجر چندتا از همکارن یا مشتریان ایشون پیام دادن باید بگم بنده فامیل ایشون نیستم و درحد همکار هستم و نه شریک ایشون هستم نه این وسط من سودی گیرم میاد فقط خواستم مشکلی اگر بوده حل بشه نه تنها ایشون بقه همکارن هم کمکی از دستم بربیاد براشسون انجام میدن خیلی از همکارن میدونند که خیلی وقتها بدون هیچ چشم داشتی کلی وقت گزاشتم و بدون یانکه قبلش با اون شخص بدون اینکه ارتباطی داشته باشم رای اون شخص کار انجام دادم
الان ایشونهم به همین صورت خواستم کارشون را بیافته
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
از نظر پشتیبانی در قبال شما کوتاهی کردم ! و ادامه نمیدم بحث رو. معذرت میخوام . در مورد تیکت ها هم بنده 7 تا تیکت باز داشتم. نمیخواستم دونه دونه close کنم . فکر کردم تیکت شما توی بسته شده هاست. واسه همین تیکت درخواست هارو که جواب داده بودم و بابت سرویس های غیر مجاز بود رو پاک کردم. بازم آرشیوش هست. بر میگردونم داشته باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)