نقل قول نوشته اصلی توسط ostadomid نمایش پست ها
نه قربان شاخ و دم نداره فقط نمیدونم چرا تو این عکسی که من الان از سرویسم گرفتم و اینجا میذارم برای من مدل با عکسی که شما میذاری فرق داره.

Activated.jpg

من گفتم سرویساتون با کیفیت و خوبه حتی یک دلیل هم براش گفتم که نظر شخصی خودم هست. اما پشتیبانی کلا خرابه. الانم اومدم از تیکت ها عکس بذارم که دیدم یه سری رو زحمت کشیدید خذف کردید.

اتفاقا دم شما گرم.

منت هم سر مشتری نذار دوست من. همه جا گفتم اخلاقت خوبه ، سرورت سرعت شبکه و به خصوص هاردش خوبه اما داری کار رو یکنفری شایدم نهایتا دو نفری اداره میکنی که این تعداد آدم برای پشتیبانی کمه.
هم باید بد کارت رو گفت هم خوبشه. توقع نداشته باش بخاطر خوبیهای سرویست چشمم رو روی پشتیبانی ضعیف ببندم. درس و مشق هم عزیز جان کنایه از اینه که یا دانشجویی یا دانش آموز که هیچ کدومم توهین نیست. فقط نشون میده که اولویت اول وقتت چیزی بجز سرورهای شماست و حالا هم که تیم پشتیبانی ات (اگه تیم باشه) کم تعداده حساب کار ما مشخصه.
اصلا همه اینها به کنار، از قبل خرید نگفتم من بدون کنسول نمیگیرم؟ گفتی ارائه میدی! پس چرا تازه دیشب این جناب مجیک وی پی اس برام فعال کرده؟ یعنی 3 هفته مشکل معده داشتید؟ 3هفته پورت ها بسته بود؟ یعنی فقط خودتون باید باشید تا یکی جواب تیکت بده؟ قبول کنید که اهمال کردید.
عزیز این موارد بصوتر دوستانه باهممیتوندی حل کنید الان شما یه جیزیبگیداوناقا همیه چیزی بگه کارتون پیش نمیره مشخصاتون لوگین بفرستید تا ویندوزتون من براتون اوکی میکنم حالا به هر دلیل عقب افتاده یا هرچی بود دوطرف کوتاه بییاد

مشخصات بفرستید من بارتون اکتیومیکنم که این مشکلتونهم حل بشه