شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ببخشید اما از نظر بنده شما تو کارتون شکست می خورید چون به کارتون اعتقاد ندارید
چه حرفیه که می زنید کار هاستینگ بده
چون مهندسی ساختمان عمران،شهرسازی و... با خطرات زیادی مواجه هست باید بگیم نرید تو این کار؟
شغل هاستینگ با یک برنامه ریزی خوب و منظم و جمع و جور کردن تیم خوب خیلیم شغل مناسبی هست
خیلی از افراد هستند از همین راه خرج زن و بچه شون رو دارند می دهند
بستگی به شما داره این شغل رو در چه محدوده ای محدود کنی یا گسترش بدهی
ویرایش توسط آگونیس : October 16th, 2012 در ساعت 17:12
OldProfile
به نظر من فعلا نیرو خیلی کم داریم توی این قضیه علتش هم این هستش که خیلی از هاستینگ های بزرگ در آمد های آنچنانی دارند در کنار پشتیبانی افتضاح.هر چند شاید هدفشون این باشه که پشتیبانی خیلی خوبی ارائه بدند اما وقتی که میزان سرور هایی که دارن میفرشون و مشتریانشون از حد میگذره نمیتونن به خوبی جوابگو باشن چه ایراد داره در آمد یه همچین آدم هایی که از نظر من خیلی پست هستن که باز هم میفروشن نصف بشه و همچین عزیزانی هم بیان توی این کار..در ضمن من هنوز cc cam رو نرفتم سراغش و نمیدونم چیهولی خوب فکر میکنم تجربه ی بالایی دارم توی ضمینه ی سرور و کانفیگ سرور
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)