-
October 8th, 2012, 19:40
پاسخ : فروشگاه کارت شارژ (ام پی سی شارژ)
دوستان اخطار اخطار
این اسکریپت به راحتی هک میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واسه من هک شد
-
تعداد تشکر ها از reza6577 به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2012 19:40
# ADS
-
October 12th, 2012, 16:39

نوشته اصلی توسط
reza6577
دوستان اخطار اخطار
این اسکریپت به راحتی هک میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واسه من هک شد
من الان حدود 6 ماه هست دارم از این اسکریپت استفاده می کنم کلی هم کارت شارژ توش دارم یک بار هم هک نشده سایتم حتما مشکل از جای دیگه ای باشه . من با آقای پاکزاد صحبت کردم گفتن که به زودی ورژن جدیدی ارائه می دن که محدودیت فروش ازش ورداشته شده و می شه همه چیز فروخت روش حتی می گن این ورژن که بیاد از همه اسکریپت های موجود جلوتر خواهد بود. گفتند که قصد دارند ورژن بعدی با قیمت کمتری ارائه کنند ولی رایگان نخواهد بود......... منتظر ورژن جدید هستیم
ویرایش توسط lsd : October 12th, 2012 در ساعت 16:41
-
تعداد تشکر ها از lsd به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012, 22:59

نوشته اصلی توسط
lsd
من الان حدود 6 ماه هست دارم از این اسکریپت استفاده می کنم کلی هم کارت شارژ توش دارم یک بار هم هک نشده سایتم حتما مشکل از جای دیگه ای باشه . من با آقای پاکزاد صحبت کردم گفتن که به زودی ورژن جدیدی ارائه می دن که محدودیت فروش ازش ورداشته شده و می شه همه چیز فروخت روش حتی می گن این ورژن که بیاد از همه اسکریپت های موجود جلوتر خواهد بود. گفتند که قصد دارند ورژن بعدی با قیمت کمتری ارائه کنند ولی رایگان نخواهد بود......... منتظر ورژن جدید هستیم
4-5ماهه که منتظریم اما هنوز خبری نیست. میوفته سال 92 دیگه
-
تعداد تشکر ها از azure به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2012, 12:58

نوشته اصلی توسط
lsd
با سلام منم با دوست عزیزمون موافقم
این اسکریپت کار هکر معمولی نیست باید خیلی ماهر باشه حتما شما امنیتش رو رعایت نکردید
-
تعداد تشکر ها از afcoo به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 14:26
عضو جدید
سلام دوستان کسی قالب سایت http://ory.ir رو داره؟
ممنونم از همتون
-
تعداد تشکر ها از vebc به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 20:05

نوشته اصلی توسط
afcoo
با سلام منم با دوست عزیزمون موافقم این اسکریپت کار هکر معمولی نیست باید خیلی ماهر باشه حتما شما امنیتش رو رعایت نکردید
-------------------- عزیز خود آقای پاکزاد گفتند که شاید امنیتش مشکل داشته باشه در رابطه با هک شدن بگم که از قسمت محیط کاربری کاربران قابل نفوذ به سایت رو داره و از همون قسمت افزایش موجودی فرمالیته انجام میده و شارژها رو میخره و پولش از حساب کاربری کم میشه - هر کی خواست بهش میگم چطوری هک میشه راستی امسال فکر نکنم نسخه جدید بیاد چون خود اقای پاکزاد گفت که حالا حالا ها قصد ارایه نسخه جدید رو نداره مواظب باشید
-
تعداد تشکر ها از reza6577 به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2012, 00:13

نوشته اصلی توسط
vebc
سلام دوست عزیز این سایت از اسکریپت فریر استفاده کرده نه ام پی سی
-
تعداد تشکر ها از smjazayeri2005 به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2012, 13:23
سلام به همه دوستان اینجا کسی بدون چرا درگاه پرداخت "تک پرداخت" تو ام پی سی کار نمیکنه؟ من توسایتم هر کاری میکنم وصل نمیشه به درگاه پرداخت تک پرداخت ممنون میشم راهنمایی کنید
-
تعداد تشکر ها از bayangan به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2012, 13:50
سلام خدمت دوستان و مخصوصا دوست عزیز mpc.
راستش من اسکریپت شما رو نصب و راه اندازی کردم و برای درگاه گرفتن از زرین پال به مشکل برخوردم و در آخر هم اینو شنیدم ازشون که کلا به شما درگاه نمیدیم.
حالا منم از پارس پال درگاه گرفتم و مرچنت آی دی هم دارم ، اما هر کاری میکنم نمیتونم به اسکریپت وصلش کنم.
میشه راهنماییم کنید!؟
هزینش هم هر چی بشه پرداخت میکنم.
ممنون
-
تعداد تشکر ها از hanijafari به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2012, 15:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
bayangan
سلام به همه دوستان اینجا کسی بدون چرا درگاه پرداخت "تک پرداخت" تو ام پی سی کار نمیکنه؟ من توسایتم هر کاری میکنم وصل نمیشه به درگاه پرداخت تک پرداخت ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
سایت تک پرداخت مدتی هست آپدیت شده و ماژولی که در mpc واسه این درگاه ارائه میشه دیگه جواب نمیده و باید از نو نوشته بشه.

نوشته اصلی توسط
reza6577
-------------------- عزیز خود آقای پاکزاد گفتند که شاید امنیتش مشکل داشته باشه در رابطه با هک شدن بگم که از قسمت محیط کاربری کاربران قابل نفوذ به سایت رو داره و از همون قسمت افزایش موجودی فرمالیته انجام میده و شارژها رو میخره و پولش از حساب کاربری کم میشه - هر کی خواست بهش میگم چطوری هک میشه راستی امسال فکر نکنم نسخه جدید بیاد چون خود اقای پاکزاد گفت که حالا حالا ها قصد ارایه نسخه جدید رو نداره مواظب باشید
بله....از بخش ناحیه کاربری تا حدودی میشه از راهی که شما فرمودید به سایت نفوذ کرد؛در مورد بخش های دیگه من تا بحال به مشکلی برنخوردم
پیشنهاد می کنم بخش ناحیه کاربری رو کلا با برداشتن کدش حذف کنید (من که فعلا برنداشتم)
همچنین دوستانی که زیاد به امنیت توجه دارند پیشنهاد می کنم از هاستینگ های پرامنیت استفاده کنند؛ ایران هاست ، آشیانه و ...
ویرایش توسط mamaloo : October 19th, 2012 در ساعت 23:02
-
تعداد تشکر ها از mamaloo به دلیل پست مفید