صفحه 4 از 9 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 84

موضوع: *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

عضو جدید wareztm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    145
    تشکر شده در
    108 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

شاید زمانی هست.یکی که یه خلاف میکنه در یک دیتاسنتر و منجر به جریمه دیتاسنتر میشه دیتاسنتر هم زورش میگیره و محدودیت رو برای همه یوزر ها میزاره که شامل ما هم میشه

یه مدت دیگه همش به حالت قبل بر میگرده
    وارز دیتــــــــا پرداز

2. # ADS

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

سلام لطفا در باره دیتاسنتر سوئیس توضیح بدید از همون پریوایت لایر هست ؟
    وضعیتش الان چطوره قبلا زیاد خوب نبود
    البته من مشتری قبلی شما نیستم میتونم از این آفر ها استفده کنم
    آپلینک و کیفیت سخت افزار کمی توضیح بدید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

سوال مارو جواب نمیدید !

عضو دائم serverstar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    2,247
    تشکر شده در
    1,719 پست

فعلا پاسخ های واجبتر داده نشده

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    236
    تشکر شده در
    108 پست

آقای قنبری شما خودتان تاپیکتان را نقض کردید من به محض ایجاد صورتحسابم از سوی شما پرداخت کردم یعنی یکی دو روز قبل از این تاپیک شما
    و هنوز چند روز از مدت زمان سرویسم باقی بود
    با شما ایمیل زدم و چت کردم مدارک هم موجود هست قبول کردید که طبق همین گفته خودتان کل هزینه را برگشت بزنید که در ابتدای این تاپیک هم گفتید
    به ما زمان اعلام کردید که تا این تاریخ سایتهایمان را انتقال دهیم که انجام دادم
    ولی چرا باز هزینه را به من کامل عودت ندادید؟
    و 40هزار تومان کسر کردید؟
    آیا به خدای واحد اعتقاد دارید؟
    اول هم در چت قبول کردید هم در ایمیل بعدش گفتید نه هزینه کسر میکنم و 40هزار تومان کسر کردید.

همچنین شاید بعضی از کاربران سوالاتی در مورد هزینه های پرداخت شده و مدت زمان قرار داد خود داشته باشند که در این مورد نیز توضیحاتی کوتاه ارائه خواهیم کرد :
    1 - کاربرانی که از تاریخ 10 مهرماه 1391 اقدام به تمدید مجدد سرویس های خود کرده اند , هزینه واریز شده با کسر ی به حساب کاربری آنها در سایت برای خرید سرورهای جدید بازگشت خواهد شد , یا در صورت نیاز می توانند اعلام نمایند تا هزینه ماه جدید پرداخت شده به حساب اصلی آنها به یکی از بانک های : ملی , سامان , ملت بازگشت شود
    2 - کاربرانی که در یکی دو روز گذشته سرویس را مجدد تمدید کرده اند هزینه آن به صورت کامل برای آنها بازگشت خواهد شد

من از پولی که ازم کسر کردی راضی نیستم و هرجایی که بشه هم اطلاع رسانی میکنم

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط abc نمایش پست ها
    آقای قنبری شما خودتان تاپیکتان را نقض کردید من به محض ایجاد صورتحسابم از سوی شما پرداخت کردم یعنی یکی دو روز قبل از این تاپیک شما
    و هنوز چند روز از مدت زمان سرویسم باقی بود
    با شما ایمیل زدم و چت کردم مدارک هم موجود هست قبول کردید که طبق همین گفته خودتان کل هزینه را برگشت بزنید که در ابتدای این تاپیک هم گفتید
    به ما زمان اعلام کردید که تا این تاریخ سایتهایمان را انتقال دهیم که انجام دادم
    ولی چرا باز هزینه را به من کامل عودت ندادید؟
    و 40هزار تومان کسر کردید؟
    آیا به خدای واحد اعتقاد دارید؟
    اول هم در چت قبول کردید هم در ایمیل بعدش گفتید نه هزینه کسر میکنم و 40هزار تومان کسر کردید.

من از پولی که ازم کسر کردی راضی نیستم و هرجایی که بشه هم اطلاع رسانی میکنم
    شما احتمالا این اطلاعیه رو اصلا کامل نخوندید !! به تاریخ های درج شده نگاه کنید
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    236
    تشکر شده در
    108 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iNicz.Com نمایش پست ها
    شما احتمالا این اطلاعیه رو اصلا کامل نخوندید !! به تاریخ های درج شده نگاه کنید
    من اطلاعیه رو لحظه ای که پست کردی و ایمیل زدی همون دقیقه اولش خوندم
    چند روز که طول کشید اطلاعات سایتهارو بکشم جای دیگر با کلی هزینه چون خیلی وقت کم داده بودی
    بعدش هم که چندین روز منتظر موندم تا پول رو بدی آخرشم تهدید کردی میتونی همین رو هم میتونی ندی چون بخاطر تحریم هست متن چت و ایمیلهاتو دارم منم چاره ای نداشتم حداقل گفتم به 100تومنم برسم تا بعد در مورد حرفت و عملت پست و تاپیک بزنم

آیا همیشه با مشتریان اینگونه دورو برخورد خواهید کرد ؟
    شما قبلا هم یکبار به مدت دو روز به خاطر کردیت کارت هک شده یا د زدی یا هرچی سرورهای مارو دو روز بخاطر این اشتباهتون از سمت دیتاسنتر بسته شد ما نادیده گرفتیم ولی این کسر پول که در شرایط خودتان هم قبول داشتید فهمیدی آخرش بهم گفتی میتونم حتی این پول رو بهت ندم و منم ناچارا قبول کردم حداقل به 100هزار تومنم برسم و اون 40تومن رو بزور ازم کم کردی

تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

من اطلاعیه رو لحظه ای که پست کردی و ایمیل زدی همون دقیقه اولش خوندم
    چند روز که طول کشید اطلاعات سایتهارو بکشم جای دیگر با کلی هزینه چون خیلی وقت کم داده بودی
    بعدش هم که چندین روز منتظر موندم تا پول رو بدی آخرشم تهدید کردی میتونی همین رو هم میتونی ندی چون بخاطر تحریم هست متن چت و ایمیلهاتو دارم منم چاره ای نداشتم حداقل گفتم به 100تومنم برسم تا بعد در مورد حرفت و عملت پست و تاپیک بزنم

آیا همیشه با مشتریان اینگونه دورو برخورد خواهید کرد ؟
    شما قبلا هم یکبار به مدت دو روز به خاطر کردیت کارت هک شده یا د زدی یا هرچی سرورهای مارو دو روز بخاطر این اشتباهتون از سمت دیتاسنتر بسته شد ما نادیده گرفتیم ولی این کسر پول که در شرایط خودتان هم قبول داشتید فهمیدی آخرش بهم گفتی میتونم حتی این پول رو بهت ندم و منم ناچارا قبول کردم حداقل به 100هزار تومنم برسم و اون 40تومن رو بزور ازم کم کردی
    دورو شمایی که التماس میکنی پول برگشت بشه واست و حالا پول رسید دستت و حالا داری فیلم باری میکنی
    با همه مشتیان صحبت کنید پول تمامی افرادی که در تارخ درج شده کامل داده شده . ولی شما زوری گرفتی و الان هم این جوری بی شخصیت بازی در میاری. چرا الان یادت افتاده !!
    خدا بگیره عزیزان اون شخص و لعنت کنه دروغ گو و تهمت زنی که به خاطر چند تومان که حقش نیست !! اگه مدرک واسه گفتن ندارید . من میتونم به خاظر تهمت ازتون شکایت کنم . کمی ادب به خرج بدید . حق با شماست باید اون پول هم نمیدادم !! فقط به خاطر اینکه 1 هفته 10 روز برای انتقال کمه نبوده و به خاطر اینکه شما از ما سرویس کرفتی و پس قوانین رو پذیرفتی که در صورت بروز مشکلات خارج از حد ما مسئولیتی در قبال سرورو ها نخواهیم داشت و ما اون قدر به اعتبار خودمون و اطلاعات کاربران ارزش قائل بودیم که با حتی 1 نفر اطلاعاتش تو سرور ها حتی 1 مگ هم نموند !!!
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    236
    تشکر شده در
    108 پست

دورو شما هستید که در پست اول تاپیکت و ایمیل میزنی التماس میکنی سریعتر سایتهارا از سرور بکشیم جای دیگر
    حالا هزینه ای که بابت ست آپ سرور دادیم رو بخاطر این اشتباه شما چشم پوشی کردیم اگر من به شما اعتماد نمیکردم و همون لحظه ای که صورتحساب یک هفته ده روز یادم نیست ایجاد شد پرداخت نمیکردم و پولی دستت نبود هم میتونستی پولی بگیری چون حقت نبود
    چون پول نقد من دستت بود راحت تونستی با تهدید گفتی یا همینو بگیر یا همینم نیست منم واسه حداقل رسیدن به بخشی از پولم سکوت کردم
    این جمله ای که گفتی یادته؟
    ما نهایت محبت رو کردیم به مشتری ها ! با توجه به قوانین سایت ،ما میتونیم مبلغی رو برگشت نزنیم. چون تحریمات باعث این موارد شده و بعد تمدید سرور مبلغ قابل برگشت نیست
    من قبل از اینکه مدت سرورم تموم بشه پولش رو واریز کردم برای تمدید و شما هم قبل از اینکه مدت زمان ماه فعلیم تموم بشه اعلام کردی سریع اطلاعاتت رو بکش برو
    ماشالله خوب از تحریم و آب گل آلود ماهی میگیری
    هرکی هر مشکلی پیدا میکنه میندازه گردن تحریم بله مشکل تحریم هست همیشه ولی هر مشکل یا اشتباه رو نمیشه به گردن تحریم انداخت.
    چطور هست خیلی از شرکت های دیگر همین الان هم از هتزنر دارند استفاده میکنند و مشکلی نیست یا نکنه میخواستید چند تا از سرورهارو اینطوری کنسل کنید و با هزینه ست آپ رایگانی که واسه خودت میوفته به کس دیگری واگذار نکنی؟

یا دو روز که بخاطر کردیت کارت هکی و بدهی به هتزنر تمامی سرورها بسته شد ما اینقدر بزرگواری کردیم بخاطر اشتباه شما جوابی نداری بدی؟

من در هیچ یک از پستهام به شما حرف بدی نزدم جز شفاف سازی معمولا کسی که حرف منطقی نداره مثل زنیکه ها حرف از نفرین و فوش و این موارد میزنه.

40تومن پولی نیست پول صدقه به یه بیچاره هم نمیشه ولی میخواهم از آب گل آلود ماهی میگیری رو به همه بگم که اشتباهاتت رو قبول کنی.
    اشتباه وقتی از جانب شماهست من چرا باید تاوانش رو بدم؟

تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

دورو شما هستید که در پست اول تاپیکت و ایمیل میزنی التماس میکنی سریعتر سایتهارا از سرور بکشیم جای دیگر
    حالا هزینه ای که بابت ست آپ سرور دادیم رو بخاطر این اشتباه شما چشم پوشی کردیم اگر من به شما اعتماد نمیکردم و همون لحظه ای که صورتحساب یک هفته ده روز یادم نیست ایجاد شد پرداخت نمیکردم و پولی دستت نبود هم میتونستی پولی بگیری چون حقت نبود

من قبل از اینکه مدت سرورم تموم بشه پولش رو واریز کردم برای تمدید و شما هم قبل از اینکه مدت زمان ماه فعلیم تموم بشه اعلام کردی سریع اطلاعاتت رو بکش برو
    هرکی هر مشکلی پیدا میکنه میندازه گردن تحریم بله مشکل تحریم هست همیشه ولی هر مشکل یا اشتباه رو نمیشه به گردن تحریم انداخت.
    چطور هست خیلی از شرکت های دیگر همین الان هم از هتزنر دارند استفاده میکنند و مشکلی نیست یا نکنه میخواستید چند تا از سرورهارو اینطوری کنسل کنید و با هزینه ست آپ رایگانی که واسه خودت میوفته به کس دیگری واگذار نکنی؟

من در هیچ یک از پستهام به شما حرف بدی نزدم جز شفاف سازی معمولا کسی که حرف منطقی نداره مثل زنیکه ها حرف از نفرین و فوش و این موارد میزنه.

40تومن پولی نیست پول صدقه به یه بیچاره هم نمیشه ولی میخواهم از آب گل آلود ماهی میگیری رو به همه بگم که اشتباهاتت رو قبول کنی.
    اشتباه وقتی از جانب شماهست من چرا باید تاوانش رو بدم؟
    چون پول نقد من دستت بود راحت تونستی با تهدید گفتی یا همینو بگیر یا همینم نیست منم واسه حداقل رسیدن به بخشی از پولم سکوت کردم
    این جمله ای که گفتی یادته؟

تهدید نبود واقعیت بود ! بعضی ها مثل شما خیلی پرورو هستند . محبت میکنیم پول رو هم پس میدیم باز حرف زور میگن !! من پولی که واقعا مطلق به شما هم نبود رو دادم ولی اگه هم نمیدادم هیچ کاری نمیتونستی بکنی . چون کاملا کار من قانونی بوده و طبق قوانین سایت ما میتونستیم ندیم . همین که سادگی کردیم دادیم خیلی پشیمونم عزیزم. باید نمیدادم
    یا دو روز که بخاطر کردیت کارت هکی و بدهی به هتزنر تمامی سرورها بسته شد ما اینقدر بزرگواری کردیم بخاطر اشتباه شما جوابی نداری بدی؟
    یا با مدرک بگو با اینکه میگم لعنت به ادم دروغ گو و تهمت زن . ( سال پیش به علت یخبندان زمستان که سیستم های شرکت رویال بانک خراب شده و کسی نتونیسته بود بیاد حلش کنه .کریت کارت ما به مدت 1 هفته کار نکرد و فقط به مدت 24 ساعت قطعی داشتیم که دوباره مجبور شدیم از دبی حواله زدیم و باز شدند)

ای ادم دروغ گو و نمیدونم اسم تورو جی بازم . لان سرورت در دسترس هستش و بازه و هنوز قطع نشده . چطور به کسی دیگخ واگذاز کردم !!! ) پول ستاپ رو مگه به من دادی . اولا شما سرور کنسی و با نصف ستاپ فی داده بودم دیتا سنتر فقط به خاطر اینکه ماهانه کم بشه ستاپ گرفت نه اینکه سندش رو به اسمت زده باشن . خدا کمک کنه همین رو میگم. خدا شفات بده که واسه 40 هزار تومان و حتی اون 100ت هم حرومت بشه . اونقدر ادم پستی هستی که این همه تهمت و دروغ گفتی

صفحه 4 از 9 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)