سرویس خوب ، پشتیبانی خوب و حرفه ای = پول بیشتر
میری میگردی ارزون ترین رو میگیری و به فروشنده میگی چرا کیفیت نداره؟
سرویس خوب ، پشتیبانی خوب و حرفه ای = پول بیشتر
میری میگردی ارزون ترین رو میگیری و به فروشنده میگی چرا کیفیت نداره؟
ویرایش توسط TARIMEHR : October 26th, 2012 در ساعت 23:52
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
هزینه سنگین نشده شما به دلیل کمبود هزینه باید از کار کناره گیری کنید
ماشالله با این همه ادعا چطور یک محاسبه هزینه نمی تونید انجام بدید!
دوست عزیز حرفه ای ! شما اگر کارتون رو بلد باشید می فهمید درخواست هایی که دارید فراتر از 100 هزار تومان در ماهه ، هرکس هم بهتون سرویس بده این تخصص شما رو در پیش گرفته !
با این لحن هم صحبت کنید هیچ وقت سرویس دهنده تایید شده ای به شما سرویس نخواهد داد ، لحن طلبکارانه رو بزارید کنار
و یک نکته اینکه در مورد آفر گرفتن شما حق ندارید قیمت تعیین کنید ، شما یا موارد لازم رو باید ذکر کنید و یا کلا فقط قیمت تعیین کنید تا دوستان به همون میزان آفر بدن
شما میرید برای خرید خودرو می گید یه پژو 207 میخوام تا سقف 10 میلیون ؟!
موفق باشید
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
واقعاً خنده ام میگیره که چرا هیچکدوم زیر بار نمیرین...
بله کمبود هزینه دارم اما دلیل داره (مثل خیلی ها نیومدم پول ملت رو بگیرم سرویس مزخرف ارائه بدم و اصلا هم گردن نگیرم)
بابا به یکی این حرفها رو بزنین که ندونه
همین که 4 تا جمله نوشتم خیلی ها بهم ریختن خودش نشاندهنده این قضیه هست که چقدر کارتون مسئولانه هست...
مثل ماشین رو برای سرور میارین؟
اون یک مدل از پیش تعیین شده ست مگر اینکه بخواین با آپشن خاصی باشه که تا حدودی در قیمتش تاثیر داره
اما سرور دست خود فروشنده ست... و دستش به اندازه کافی باز هست.... بنده حدود 55 سایت رو دارم میزبانی میکنم ولی در کنارش اودم به چنتا از مشتریها قیمت خیلی پایینتر دادم و گاها اصلا پول نگرفتم
ورشکست شدم؟ به جایی برخورده؟
حداقلش اینه که بنده مشتریهامو به فلک نمیبندم
یا حق
خداحافظ همگی
ادمین عزیز تاپیک رو تعطیل کنین لطفاً
207 رو فقط یک شرکت میزنه و هزینه اش هم معلومه. اما وی پی اس اختصاصی و بسته بندی شده برای فروشنده ها ارسال نمیشه که همه بخوان یه قیمت بدند. ایشون میگه 1 گیگ میخوام به 30 تومن. شما که فروشنده ای میای براش حساب کتاب میکنی میگی میشه مثلا 100 تومن. نمیتونی بیای بگی یا قیمت یا قطعه. یکی هارد رید میده هزینه اش در شرایط یکسان بالاتره یکی هارد کم سرعت میده اما شاید 20 تومن هم در بیاد. یکی با دلار ارزون حسابشو شارژ کرده میتونه رقابتی تر عمل کنه. پس دلیلی نداره که طرف قیمت مد نظرشو اعلام نکنه.
سلام با پینگ زیر 180 و آپتایم تضمینی از آلمان - فرانسه - هلند در خدمتیم
تمامی سرورها دارای پنل ریبوت میباشند
تمامی تنظیمات رایگان انجام میشه
CPU: Intel Core i7 2600
Ram: 1 GB
HDD: 100 GB
BW: Unlimit
Port: 1000 Mbps
Uptime: 99.9%
IP: 1
ماهیانه 32.000 تومان
سبد خرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)