بله دیگه کلا فروشنده ها همیشه میخوان مشتریهاشون تحت هیج شرایطی صداشون در نیاد... چرا واقعاً؟؟؟
بله عزیز من بنده مدعی هستم چون کارم رو بلدم
خیلی از شماها که امروز دارین با وی ام ویر و این برنامه ها کار میکنین یا تازه آشنا شدین باهاش، سالهاست که بنده باهاشون کار کردم توش حرفه ای شدم
بابا خیلی از شماها هنوز یه سایت درست و حسابی هم ندارین که
عرض کرم یبار تابحال زیاد ضرر کردم ولی هرگز نیومدم برای کسی تاپیک شکایت باز کنم و فروشنده رو خراب کنم چون همتون برام عزیزین
ولی اگر اینطوری میخواین باشه
بنده از شرکت بینالود (warez-host) سرویس داشتم قبلا اونم نه یکی 6 تا و واقعاً راضی بودم دستشون هم درد نکنه خداییش حرفه ای هستن.... ولی دیگه هزینه هاشون برام داشت سنگین میشد
از شرکت hamihost سرویس داشتم چنتا واقعاً راضی بودم طی دو ماه فقط یکبار اونم چند دقیقه قطعی داشتن کارشون عالیه، ولی خب در حال حاضر هزینه شون برام سنگینه
و باز هم هستن دوستانی که واقعاً عالی کار میکنن ادم کیف میکنه
ولی جدا دوست دارین اسم همه اونایی رو که واقعا سرویس هاشون مفت هم نمیارزه بیام معرفی کنم؟؟ یا براشون تاپیک شکایت باز کنم؟ نخیر اینکاره نیستم بنده
---------------------------------
عزیزی فرمودن اختصاصی بگیر خیلی دوست دارم یگیرم دوست عزیز ولی چون میخوام از کشورهای مختلف داشته باشم سرور از یجا بگیرم برام نمیصرفه
---------------------------------
و اما یه مطلب خیلی مهم در مورد آفر دادن»»»»»» وقتی یکنفر درخواست میده با یه مشخصات خاص فروشنده میان طبق شرایطی که خریدار اعلام کرده باهاش صحبت میکنن و بخاطر اینکه مشتری رو جدب کنن شرایطی رو جدا از شرایط ثابتی که در سایت دارن به مشتری پیشنهاد میدن... و مشتری وقتی مزه کیفیت رو چشید ماندگار میشه اونجا
متاسفانه دوستای ما همه جور پیشنهادی میدن بجز اونی که خریدار میخواد!!
واقعا همه جا آفر دادن به این میگن؟؟؟
حالا همین بحث رو در مورد مزایده گذاشتن کالا در یک سایت دیگر هم داریم که اونم داستانی داره برای خودش