-
October 11th, 2012, 19:05
عضو انجمن
پاسخ : سرور براي هاستينگ
دیتاارقام
شرکت داده ارقام پارس
ارائه دهنده خدمات سرور مجازی
- لوکیشن آمریکا
- آپ تایم را میتونید از مشتریان ما سوال بفرمایید .
- شرکت ثبت شده و 4 سال سابقه فعالیت دارد
- کنسول هم ارائه میشه
شرکت داده ارقام پارس
ثبت آنلاین دامنه | ثبت دامنه .com تنها 34900تومان | مالکیت 100% دامنه
نمایندگی دامنه | بدون هیچ نامی از دیتا ارقام | ثبت آنی دامنه|خرید ارزان دامنه
دیتاارقام
-
تعداد تشکر ها از sales data به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2012 19:05
# ADS
-
October 11th, 2012, 19:47
شرکت دیتا گستر لطفا ابتدا به مشتری های ناراضی خود رسیدگی کنید.
شما قرار بود پول دامنه من رو که گرفتین و تمدید نکردین و پاک شد و همچنین هاستی که بدون دامنه به درد من نمی خوره رو ۲ ماه پیش پس بدین اما تا الان هیچ خبری نشده
-
تعداد تشکر ها از poorya.pzm به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2012, 20:50

نوشته اصلی توسط
powerboy65
آقا اگر پیام میدم تو تاپیک درخواست سرویست از من ناراحت نشو بخدا واسه خودت میگم. خدا شاهده صلاحت رو میخوام و نمیخوام پولت حروم شه.
از این دیتاگستر د ز د ک ل ا هبرد ار خرید نکن بخدا پولت رو می ***ه.
یه سرور خریدم25 برج 1 که هیچ دیگه تمدید نکردم و فاکتور سررسید میخوره همینطور و شکایتی نیست.
یه سرویس خریدم 21 برج 5 پولش رو دادم هم سرور رو تحویل نداده و هم فاکتور پرداخت منو پاک کردنننننننننننننننننننننن نننننننننن. دیگه د ز د ی از این بالاتر؟ نزدیک یک هفته شب و روز پیام دادم و اس ام اس و هر کاری کردم 12 تومان ما رو خوردن و ما موندیم بی سرور و همه یوزر ها مون رفتن. برای خیلی ها شاید 12 تومان پولی نباشه ولی بخدا واسه من همه چیزم بود که همه یوزر هام رو از من گرفت.
خدا لعنتت کنه دیتاگستر. الهی خدا حق من و اونهایی که مثل من از شکایت داشتن رو بگیره.مرد نیستی و شرافت نداری.
این هم عکس دوستان توضیحی خواستند بگن توضیح میدم باز. خوب ببینید این عکس رو که فاکتور پرداخت من رو حذف کرده در برج 5.
فایل پیوست 9057
توجه بفرمایید که فاکتور ها بر اساس وضعیت پرداخت ردیف شده اند و فاکتوری که 21 برج 5 پرداخت شده از سیستم حذف شده و همینطوری براش سررسید می خوره. به این میگن یک د ز د ی تمام عیار و البته ناشیانه. خودتون ببینید و قضاوت کنید.
مهندس دیشب توی پیام خصوصی حرف ها زده شد و خدمتتون هم عرض کردم که اون زمان سیستم مشکل داشت
و قرار شد که با بنده تماس بگیرید که شماره موبایل و شماره تماس شرکت دادم بهتون که باهام تماس بگیرید که توضیح بدید جریان چیه و در صورتی که
حرف شما درست بود هزینه بازگشت داده بشه.
اما شما به لحن بدی جواب بنده رو دادین که بنده در جواب شما گفتم ظاهرا نمیشه با شما درست حرف زد و بنده دیگه نمیتونم بیشتر از این بزارم توهین های شما رو تحمل کنم
و نمیتونم پیگیر کار شما باشم.
موضوع خیلی راحت داشت حل میشد اما حالا که موضوع حل نشد هیچ یک دردسری برای خود شما ایجاد شد با این حرف هایی که اینجا نوشتید.
-
تعداد تشکر ها از mamali5 به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2012, 21:00

نوشته اصلی توسط
powerboy65
این پیغام رو مردک د ز د بی سرو پا برای من پ.خ کرده: (مثلا شرکت دیتا گستر یه بچه محصل اومده که شماره ثابت کدوم بی نوایی رو زده تو سایتش از ترس طلبکاراش جواب موبایلم نمیده چه برسه به شماره ثابت شرکت!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
"بهتر بود از راهش وارد میشدین و با درست حرف زدن مشکلتون حل میکردین.
شنبه از طرف شرکت برای شما شکایت نامه ای تنظیم میشه و حتما خسارت از شما دریافت میشه.
از کلیه نوشته های شما عکس و فیلم برداری تهیه شد.
منتظر احضاریه دادگاه باشید."
آخه مرتیکه بی پدرو مادر تو اگر آدم بودی و مرد بودی که جواب تلفن رو می دادی نه اینکه پاشی بری دادگاه!!!!!!!!!
اصلا می فهمی مجازات عوام فریبی و اعلام شرکتی که اصلا وجود نداره چیه؟
بدبخت تو اگر گذرت بیفته به دادگاه که اول خودت رو میگیرن با اینهمه شاکی که داری. مرد نیستی و ب ی ش ر ف ی اگر نری دادگاه با آلبوم عکس این انجمن. پاشو برو تا بیایم با اونهمه طلبکار نفست رو بگیریم د ز د بی سروپا. از مازندرانی ها بعید بود. آبروی هر چی مازندرانی رو بردی بی شرف.
Baby جان اول اینکه میتونی شماره ثبت و اسم بنده رو چک کنی.
دوم اینکه ظاهرا بی سرو پا و... خودتون هستین که از رو هوا حرف میزنین که البته مشکل از شما نیست
سنتون بیشتر از این اقتضا نمیکنه که...
قرار نیست بنده به تلفن هرکسی جواب بدم!
گوشی یک وسیله شخصی و هر تماسی رو دوست داشته باشم جواب میدم.
حتی خانواده بنده هم میدونن که جواب تلفن معمولا نمیدم،همیشه با شرکت تماس میگیرن زمانی که کار دارن.
حرفای خوشگلی زدین توی دادگاه جواب همه حرف هاتون میدم
-
-
October 11th, 2012, 21:51
عضو انجمن
بابا ایول تاپیکت فروش این بنده خدا به فنا ررفت اقای دیتاگستر من حق رو به این اقا میدم خیلی شکایت از شما شده داخل این انجمن اگر سیستم تان مشکل داره چرا whmcs رو افلاین نمیکنید و مشکل رو حل نمیکنید ؟
که الان به مشکل بخورید با مشتری و اینکه شما واقعا بدقول هستید و اصلا هیچ احترامی به کار نمیزارید این نوع کار کردن اصلا درست نیست و اینکه اینجا جایی نیست که همه به عدا و رفتار هاتون بچرخن خجالب بکشید خوبه این بنده خدا 12 هزار تومان بوده اون های که زیاد بودن رو چطوری رد کردی ... دیگه حرفی ندارم.
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2012, 22:24
هیچی بهت نمیگم
جواب این مذخرفات به موقع داده میشه.
شما هم که از شکایت باکی نداشته پس این چه کاریه که چند دقیقه پیش انجام دادی؟
Client ID: - محمدفاضل حدادیان نژاد has requested to change his/her details as indicated below:
First Name: 'محمدفاضل' to 'حمید'
Last Name: 'حدادیان نژاد' to 'حسینی'
Email Address: 'dr-haddadiannezhad@hotmail.com' to 'hamid_met36@yahoo.com'
-
-
October 11th, 2012, 22:34

نوشته اصلی توسط
ourweb
بابا ایول تاپیکت فروش این بنده خدا به فنا ررفت اقای دیتاگستر من حق رو به این اقا میدم خیلی شکایت از شما شده داخل این انجمن اگر سیستم تان مشکل داره چرا whmcs رو افلاین نمیکنید و مشکل رو حل نمیکنید ؟
که الان به مشکل بخورید با مشتری و اینکه شما واقعا بدقول هستید و اصلا هیچ احترامی به کار نمیزارید این نوع کار کردن اصلا درست نیست و اینکه اینجا جایی نیست که همه به عدا و رفتار هاتون بچرخن خجالب بکشید خوبه این بنده خدا 12 هزار تومان بوده اون های که زیاد بودن رو چطوری رد کردی ... دیگه حرفی ندارم.
اول اینکه از صاحب تاپیک و کلیه اعضای انجمن عذر خواهی میکنم.
دوم اینکه بنده هم به ایشون حق میدم چون اگه حق نمیدادم نصف شب فکر کنم حدود 3 صبح بود پیگیر کارشون نمیشدم و نمیگفتم که باهم صحبت کنیم تا اگه واقعا همچین مشکلی داشتن حل بشه و مبلغ بازگشت داده بشه.
مشکل سیستم هم از 2 روز پیش حل شد و مشتریانمون هم در جریان هستن.
قرار نیست کسی به عدا ما بچرخه!
ایشون با شماره موبایل بنده تماس گرفتن که میتونستن با شرکت تماس گیرن!
در مورد تیکت هاشون هم چون whmcs مشکل داشت اصلا تیکت ها و سفرشات و حتی فاکتور ها دیده نمیشد.
یعنی صفحه مدیریت whmcs بالا میومد اما لیستی که باید فاکور ها تیکت ها و سفارشات نشون بده خالی بود و هیچ دیتایی نداشت.
کاربرانی که با ما در ارتباط بودن مشکلشون حل شد و ایشون هم که....
در مورد اون آقا که در مورد دومین گفتن هم ایشون هاست و دومین سفارش دادن که به دلیل مشکلات ارزی دامنه ایشون ثبت نشد.
و ایشون بعد از چند مدت میگن پول هاست رو هم باید بدین!
در صورتی که این دوسرویس دو سرویس جدا از هم هستن و ربطی به هم ندارن.
بازگشت وجه برای هاست قانون خودش رو داره و در صورتی که مشکلی داشته باشه مبلغ بازگشت داده میشه نه اینکه دامنه ثبت نشه!
بحث مبلغ نیست بحث سر این هست که ایشون درست حرف زدن بلد نیستن.
-
-
October 12th, 2012, 01:06
با سلام
ماهانه 24000 تومان رم 1 گیگ هارد 50 گیگ
تضمینی
قفط امتحان کنید در صورت ناراضی بودن هزینه برگشت داده میشه
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی :
saraco@att.net
-
تعداد تشکر ها از AlborzVPS به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012, 08:44

نوشته اصلی توسط
mamali5
اول اینکه از صاحب تاپیک و کلیه اعضای انجمن عذر خواهی میکنم.
دوم اینکه بنده هم به ایشون حق میدم چون اگه حق نمیدادم نصف شب فکر کنم حدود 3 صبح بود پیگیر کارشون نمیشدم و نمیگفتم که باهم صحبت کنیم تا اگه واقعا همچین مشکلی داشتن حل بشه و مبلغ بازگشت داده بشه.
مشکل سیستم هم از 2 روز پیش حل شد و مشتریانمون هم در جریان هستن.
قرار نیست کسی به عدا ما بچرخه!
ایشون با شماره موبایل بنده تماس گرفتن که میتونستن با شرکت تماس گیرن!
در مورد تیکت هاشون هم چون whmcs مشکل داشت اصلا تیکت ها و سفرشات و حتی فاکتور ها دیده نمیشد.
یعنی صفحه مدیریت whmcs بالا میومد اما لیستی که باید فاکور ها تیکت ها و سفارشات نشون بده خالی بود و هیچ دیتایی نداشت.
کاربرانی که با ما در ارتباط بودن مشکلشون حل شد و ایشون هم که....
در مورد اون آقا که در مورد دومین گفتن هم ایشون هاست و دومین سفارش دادن که به دلیل مشکلات ارزی دامنه ایشون ثبت نشد.
و ایشون بعد از چند مدت میگن پول هاست رو هم باید بدین!
در صورتی که این دوسرویس دو سرویس جدا از هم هستن و ربطی به هم ندارن.
بازگشت وجه برای هاست قانون خودش رو داره و در صورتی که مشکلی داشته باشه مبلغ بازگشت داده میشه نه اینکه دامنه ثبت نشه!
بحث مبلغ نیست بحث سر این هست که ایشون درست حرف زدن بلد نیستن.
دوستان بسه ديگه دعواتون رو ببريد جاي ديگه اينجا كارو زندگي داريم ما
-
تعداد تشکر ها از saymon به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012, 15:05
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از Sindad به دلیل پست مفید