ببین دوست عزیز اقای تاجدینی بنده تهدید نکردم ! گفتم اگر از من شکایت کنن و واسه خاموشی خسارت وارد بشه ! بنده مجبورم قانونی اقدام کنم! ما دیوارمون کوتاه تر از این حرفهاست بخوایم واسه کسی شاخ شونه بکشیم ! کوچیک تر از بنده تو این جمع پیدا نمیکنید که هربلایی سرمون اومده دم نزدیم!
شما پوند بالای ۵۸۰۰ با بنده حساب کردید چرا باید اینطور حساب بشه؟ طبق کدوم مرجع ؟ کدوم روز این ارز بود؟ ازه فاکتور ایجاد شده بعد از تاریخ سر رسید سرور بود نه قبل از ان ( خوب حالا که فاکتور شده چرا با قیمت روز که 4500 بود اوک نکردید؟ چرا با قیمتی فاکتور کردید که اصلا 2-3 روز قبل از تاریخ سر رسید بنده این ارز تا 5400 رسید ) در ماه بیش از 10 حواله انجام میدیم و روزانه کار هر روز همه هست نه بنده که از امار ارز بازار اطلاع پیدا کنند!
بله شما خیلی لطف میکنیم ما شما رو خیلی دوست داریم و بنده خیال میکردم این زمان داره میگذره تا ارز بازار مشخص بشه و قیمت ها کم بشه نمیدونستم ارز کم میشه اما قیمت شما طبق روزی میشه که شدیدا ارز بالا رفت بود ولی نه ۵۸۰۰ بالاتر! شما دلیل اینکه فاکتور بعد از سر رسید فاکتور کردید بگید و به کدوم و کجا این پوند بالای ۵۸۰۰ محاسبه کردید!