سلام
موعد سرور شما 3 روز پیش بوده و شما باید پرداخت میکردید و هر تیکتی که ما ارسال کردیم شما میگفتید من هر وقت بخواهم پرداخت کنم شما باید محاسبه کنید ؛ نه دوست عزیز هر وقت بخواهید نیست شما باید سر موعد پرداخت را انجام دهید ما اشتباه کردیم که سرور شما را با اعتبار روشن نگه داشتیم که سی پوند جریمه نشوید دیشب هم که گفتید تا جمعه صبر کنید ؛ خیریه که نیستیم
بعد اینکه ما پیشنهاد دادیم شما ریال بریز و همزمان حواله بزن و قتی حواله به حساب واریز شد ما ریال را برگشت میزنیم اینجوری شما این شانس را دارید به قول خودتان ارز ارزاننر داشته باشید ، دیگر ما باید چه میکردیم برای شم؟
در آخر ما طبق قوانین در صورت پرداخت به موقع سرور را میبندیم به فرض شما اگر تا جمعه منتقل میکردبد ضرر این ماه را ما باید میدادیم
نکته بعدی تا برای همگان مشخص شود اعلام میکنم:
هفته پیش وقتی ارز به این شکل شد ما تمام سعی خود را کردیم تاهرچه میشود ارز تهیه کنیم برای کاربرانمان که اگر عدم فروش ارز ادامه داشت کاربران به مشکل برنخورند و همینطور که میدانید همچنان صرافان ارز نمی فروشند و قیمت هایی که این روز ها می بینیم به دستور بانک مرکزی است ولی معامله نمیشود.حال شما حکم باشید ما همیشه حتی از آفر دیتا سنتر هم پایین تر قیمت میدادیم و بارها ثابت شده و اگر دنبال سوءاستفاده بودیم لازم نبود تخفیف اضافه بدهیم به کاربران . این دوست عزیز انتظار داشتند بعد از موعد هر وقت دلشان خواست پرداخت کنند ما هم بر مبنی همان روز حساب کنیم.
عدم پرداخت به موقع و اینکه بعد از سه روز از موعد گذشتن د رتیکت دیشب تهدید میکنید اگر سرور من بسته شود این کار را میکنم و فلان برخورد را میکنم ؛
موفق وپیروز