نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: ایا من اشتباه کر میکنم ؟؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض پاسخ : ایا من اشتباه کر میکنم ؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط baharfa.com نمایش پست ها
    من زمانی سرویس جدید تهیه کردم که شما گفتین نه فاکتور ما همینی هست که جدید دادیم ...من از این برخورد ناراحت شدم ...و به نظرم کاره شما درست نبود که فاکتور تون را تغییر بدین ...من دو روز به نت دسترسی نداشتم و نتونستم پرداخت کنم که تا اومدم پرداخت کنم دیدم شما افزایش دادین فاکتور رو و همانطور که اقای تاری (اگر درست گفته باشم ) ایشون هم تائید کردن که نبایستی فاکتور صادرشده رو تغییر بدین ...من مشکلی با افزایش قیمت نداشتم ولی خودتون جای من ناراحت نمیشدید کسی با شما چنین رفتاری میکرد ؟

اقا مدیر شما که حرف از اونور زدین ...اونطرف دنیا همه چی قانون داره و اگر قراردادی هست کاملا اجرا میشه من دیر پرداخت کردم هزینه دیر کرد میدم و من نباید هزینه هایی که شما متضرر میشید رو پرداخت کنم ... چون تو این معامله شما ضرر میکنید نباید مشتری ضرر شما را جبران کنه ...فاکتور صادر کردین و من بنا به فاکتور شما تصمیم گرفتم از شما سرویس تهیه کنم .... وقتی سود میکنید با مشترها تقسیم میکنید که توقع دارید زمانی که ممکنه ضرر میکنید مشتری جبران کنه و ... مگه چند کاربر با شرایط من وجود داشتند !!!!! ....

کلام اخر : من حق رو به اقای مسعودی میدم ایشون دارن تجارت میکنند و میدم نرخ بالا رفته ، ولی اخلاقی و درست نبود برا منی که فاکتور صادر کردن ، فاکتور رو تغییر میدادن ...مبلغی هم نبود ولی نفس کار قشنگ نبود ...

دوست داشتم حداقل اقای مسعودی قبول میکردند که اینکارشون درست نبود ولی باتوجه به شرایط چاره ای نداشتند ...و متضرر میشدن ...

یا حق
    اشتباه اصلی از سرویس دهنده هست که قیمت رو به ریال اعلام می کنند در حالی که سرویس داره به دلار به دیتاسنتر پرداخت میشه!

شما هم از خودتون قانون وضع نکنید، موضوع ساده تر از این کلیشه ها هست که شما گفتید، قیمت بالا رفته و این یک موضوع اختیاری نیست و 90% شرکت های بزرگ و کوچک ایرانی که هر گونه سرویسی ارائه می کردند قیمت ها رو افزایش دادند!

اگر واقعاً فکر می کنید حق با شما هست، به بازار میوه و خوراک یک سری بزنید و اگر قدرتش رو دارید با اونها چونه بزنید که چرا قیمت رو بالا بردند، چون سرویس مجازی هست و 2 کیلو میوه نیست دلیل نمیشه که مفت به کاربر بدن و کاربر هم به خودش اجازه بده هر جا دوست داشت سرویس دهنده رو متهم کنه!

شما از سرویس دهنده خارجی که به قول خودتون قرارداد میدن خرید کنید بعد بهشون بگید دلار تون ممکلت ما در عرض 3 روز 2 برابر گرون شده، واسه چی شما باید ما به تفاوت رو از من بگیرید ؟!

مشکل اینجا هست که شما مورد رو درک نمی کنید چون معنی سرویس مجازی رو هنوز نمی دونید و در جریان نیستید که خرید سرور از خارج از ایران به معنی کار کردن با دلار هست نه ریال.

لازم به ذکر هست که سرویس دهنده مورد نظر هیچ سرویسی از ما ندارند و بنده نظرات شخصی خودم رو طی صحبت هایی که کاربران ایرانی با ما کردند ارائه می کنم و اطلاع دارم که به عنوان یک سرویس دهنده چقدر دردسر هست کار کردن با مشتری ایرانی ای که وضع دلار رو درک نمی کنه و معلوم نیست چرا از ما سرویس دهنده ها طلبکار هست همیشه!

البته ما کاربران ایرانی خوب هم داریم و اطمینان دارم همه جا خوب و بد وجود داره ولی در کل مخصوصاً با شرایط فعلی سرویس ارائه کردن به ایران کار آسانی نیست و ترجیه شخصی ما این هست که این کار انجام نشه و این روز ها سفارش ها رو رد می کنیم.

در هر حال کمی فکر کنید قبل از اینکه فقط حرف خودتون رو بزنید تا احترام شما پیش سرویس دهنده ها حفظ بشه.

با تشکر.

2. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)