نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: ایا من اشتباه کر میکنم ؟؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    11 پست

پیش فرض پاسخ : ایا من اشتباه کر میکنم ؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    اطلاعیه در وب سایت زده شده و کاربر با آگاهی کامل این موضوع را میدانسته! اگر شما نمیدانستید چطور سرویس دیگری تهیه کرده بودید؟ بحث لایسنس به ما مربوط نیست. خیلی از افراد لایسنس لایف تایم خریداری میکنند و میتونند حتی 1 ماه هم بهتون فری بدند. مال خودشته صاحب اختیار هست. ما برای شما فاکتور ما به تفاوت صادر نکردیم. فاکتور جهت تمدید سرویس صادر شده. اگر مانند خیلی از سرویس دهنده ها هزینه یک ماه گذشته را به عنواتن ما به تفاوت برای شما صادر میکردیم حرف شما صحیح بود. هزینه برای ماه جدید در نظر گرفته شده است. حال کاربر میتونه پرداخت کنه تمدید بشه میتونه پرداخت نکنه تمدید نشه!اگر شما در موعدی که برای شما فاکتور صادر شده بود پرداخت میکردید ما مشکلی نداشتیم( مانند خیلی از کاربران) ولی عدم تعهد به موقع و افزایش نرخ سرویس ها به تناسب نرخ ارز با اطلاعیه قبلی و عدم پرداخت فاکتور سابق شما را با این مشکل مواجه کرده. خیلی هم جالب هست ، با اینکه تاپیک زدید و همه حق رو به سرویس دهنده دادند ولی روی حرف خودتون هستید. که کاملا واضح هست نیتتون از تاپیک چه بوده.خدا رو شکر کار اشتباهی انجام نشده که ما شرمنده باشیم.
    من زمانی سرویس جدید تهیه کردم که شما گفتین نه فاکتور ما همینی هست که جدید دادیم ...من از این برخورد ناراحت شدم ...و به نظرم کاره شما درست نبود که فاکتور تون را تغییر بدین ...من دو روز به نت دسترسی نداشتم و نتونستم پرداخت کنم که تا اومدم پرداخت کنم دیدم شما افزایش دادین فاکتور رو و همانطور که اقای تاری (اگر درست گفته باشم ) ایشون هم تائید کردن که نبایستی فاکتور صادرشده رو تغییر بدین ...من مشکلی با افزایش قیمت نداشتم ولی خودتون جای من ناراحت نمیشدید کسی با شما چنین رفتاری میکرد ؟

اقا مدیر شما که حرف از اونور زدین ...اونطرف دنیا همه چی قانون داره و اگر قراردادی هست کاملا اجرا میشه من دیر پرداخت کردم هزینه دیر کرد میدم و من نباید هزینه هایی که شما متضرر میشید رو پرداخت کنم ... چون تو این معامله شما ضرر میکنید نباید مشتری ضرر شما را جبران کنه ...فاکتور صادر کردین و من بنا به فاکتور شما تصمیم گرفتم از شما سرویس تهیه کنم .... وقتی سود میکنید با مشترها تقسیم میکنید که توقع دارید زمانی که ممکنه ضرر میکنید مشتری جبران کنه و ... مگه چند کاربر با شرایط من وجود داشتند !!!!! ....

کلام اخر : من حق رو به اقای مسعودی میدم ایشون دارن تجارت میکنند و میدم نرخ بالا رفته ، ولی اخلاقی و درست نبود برا منی که فاکتور صادر کردن ، فاکتور رو تغییر میدادن ...مبلغی هم نبود ولی نفس کار قشنگ نبود ...

دوست داشتم حداقل اقای مسعودی قبول میکردند که اینکارشون درست نبود ولی باتوجه به شرایط چاره ای نداشتند ...و متضرر میشدن ...

یا حق

2. تعداد تشکر ها ازbaharfa.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)