نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 67

موضوع: آلماهاست - فروش ویژه سرور اختصاصی از انگلستان(Redstation) با 15% تخفیف و ...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : آلماهاست - فروش ویژه سرور اختصاصی از انگلستان(Redstation) با 15% تخفیف و ...

نقل قول نوشته اصلی توسط sefidary نمایش پست ها
    شما هزینه لایسنس رو گرفته یعد اضافشم گرفید ولی لایسنس من غیر فعاله ! ظاهراً تیکت هاتونم چک نمی کنید چون قبل از این که اینجا پست بدم تیکت زدم ... من دو روزه به پنلم دسترسی ندارم ! و ارور لایسنس میگیرم در صورتی که 4 روزه که هزینه لایسنس رو پرداخت کردم ! اتفاقاً من هم از طریق قضایی پیگیری خواهم کرد !
    هم در ایران هم در انگلستان !
    باسلام
    شما در روزی که دلار و کلا ارز در بازار ایران موجود نبود و قیمت دلار هم تا مرز ۴۰۰۰هزارتومان پیش رفته بود لایسنس خود را سفارش داده اید! به شما خیلی محترمانی تیکت داده شد که لطفا طی ۱۲ ساعت آینده مایه التفاوت قیمت ارز را پرداخت کنید! در غیر این صورت لایسنس کنسل میشود! بعدش میشه بفرمایید به کدام پنل دسترسی ندارید؟!!!! تکیتی ارسال کردید که بی پاسخ مانده؟! تیکت شما که ارسال شده بود مربوط به بخش لایسنس بوده؟! خیر برای همین بدون جواب بسته شده!‌ چون شما هنوز بعد از این همه مدت هنوز یاد نگرفتید که تیکت را در محل مناسب ارسال کنید!

هرچه زودتر به فکر سرویس جایگزین باشید چون دیگر آلماهاست سرویسی به شما نخواهد داد

در مورد هزینه لایسنس سی پل هم بعد از پرداخت آیا جواب تکتی که برای شما ارسال شده بود را دادید؟! خیر!!‌ برای همین لایسنس شما باطل شد! از طریق بخش مربوطه شماره کارت خود را ارسال کنید تا هزینه لایسنسی که واریز کردید به حساب شما برگشت داده شود! چون همان شکل که گفتم آلماهاست دیگر هیچگونه خدماتی به شما عرضه نمیکند!

شما هم هر گونه شفاف سازی و ... دارید از طریق بخش مربوطه که در این سایت وجود دارد اقدام کنید!(در این تاپیک اگر پست دیگری ارسال کنید مجبور هستم باهاتون برخورد کنم طبق قوانین سایت!) چون تمامی مدارک ما مستند و گویا میباشد و اطمینان داشته باشید که بنده به راحتی از کنار این موضوع نخواهم گذشت و شما را به زودی در دادگاه زیارت خواهیم کرد!( از همین لحظه به فکر گرفتن وکیل و ... باشید!)

الان کل سرور من رو از دسترس خارج کردند و فاکمتور های فبلی من رو هم از پنلشون حذف کردند !!!!!!!!!
    با این صبحت کاملا مشخص شد هدف شما چه میباشد! تمامی فاکتورها و لاگ پنل شما موجود میباشد میتوانید لاگین کنید همه را مشاهده کنید.... دست از دروغ گویی بردارید دوست عزیز!
    ویرایش توسط s.w.a.t : October 7th, 2012 در ساعت 16:05
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

2. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)