نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30

موضوع: ایا من اشتباه کر میکنم ؟؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

پیش فرض پاسخ : ایا من اشتباه کر میکنم ؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط baharfa.com نمایش پست ها
    سلام اقا مسعودی قصد بوجود اوردن کدورت نیست ....من خواستم یکطرفه جلو نرم و نظره دوستای که خیلی وقت هست تو این زمینه کار میکنند را جویا شم ....پس مطمئن باشید هدفم تخریب نبوده چون این راهش نیست ...خواستم بدونم ایا فکره من درست هست یا نه ....چون من با توجه به نوع کارم میدونم وقتی با مشتری حرفی میزنم و قراردادی میبندم باید تا اخرش پای قرارداد باشم نه اینکه هروز قرارداد رو بدون اطلاع طرف قرار تغییر بدم ....ما هم رو گنج نشسیم که هروز نرخ بره بالا ما هم بگیم چشم ...شما اطلاع میدادین و یک ایمیل ناقابل و یا اس ام اس ده تومنی هم ندادین که قصد افزایش دارین ....که من قبل از موعد قرار داد به فکر انتقال باشم ...من فکر میکردم کسی که فاکتور رو صادر میکنه دیگه بعدش دست رو فاکتور نمیبره ....البته چنین ادمهایی هم هستند ...من لایسنس رو با اینکه قیمت ها تغییر کرده ولی اقای درگاهی یک ریال هم دست تو فاکتور نبردن و با قیمت سابق با من حسای کردن......

من مشکلی با افزایش قیمت شما ندارم مالتون هست و صاحب اختیار ولی اینکه اینطوری دست ببرید رو فاکتور صادر شده و تغییرش بدین هرروز ..منطقی نیست و جای توجیح هم نداره

دوستانی هم ک حرف از افزایش نرخ میزنند حرف شان درست و متین ولی توجه داشته باشید که فاکتور برای من صادر شده بوده با قیمت x ، که بعده دو روز فاکتور رو تغییر دادن ...اگر این قانون تجارت شماست که نوشه جونتون ...:D
    اطلاعیه در وب سایت زده شده و کاربر با آگاهی کامل این موضوع را میدانسته! اگر شما نمیدانستید چطور سرویس دیگری تهیه کرده بودید؟ بحث لایسنس به ما مربوط نیست. خیلی از افراد لایسنس لایف تایم خریداری میکنند و میتونند حتی 1 ماه هم بهتون فری بدند. مال خودشته صاحب اختیار هست. ما برای شما فاکتور ما به تفاوت صادر نکردیم. فاکتور جهت تمدید سرویس صادر شده. اگر مانند خیلی از سرویس دهنده ها هزینه یک ماه گذشته را به عنواتن ما به تفاوت برای شما صادر میکردیم حرف شما صحیح بود. هزینه برای ماه جدید در نظر گرفته شده است. حال کاربر میتونه پرداخت کنه تمدید بشه میتونه پرداخت نکنه تمدید نشه!اگر شما در موعدی که برای شما فاکتور صادر شده بود پرداخت میکردید ما مشکلی نداشتیم( مانند خیلی از کاربران) ولی عدم تعهد به موقع و افزایش نرخ سرویس ها به تناسب نرخ ارز با اطلاعیه قبلی و عدم پرداخت فاکتور سابق شما را با این مشکل مواجه کرده. خیلی هم جالب هست ، با اینکه تاپیک زدید و همه حق رو به سرویس دهنده دادند ولی روی حرف خودتون هستید. که کاملا واضح هست نیتتون از تاپیک چه بوده.خدا رو شکر کار اشتباهی انجام نشده که ما شرمنده باشیم.

2. تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)