نوشته اصلی توسط
baharfa.com
سلام اقا مسعودی قصد بوجود اوردن کدورت نیست ....من خواستم یکطرفه جلو نرم و نظره دوستای که خیلی وقت هست تو این زمینه کار میکنند را جویا شم ....پس مطمئن باشید هدفم تخریب نبوده چون این راهش نیست ...خواستم بدونم ایا فکره من درست هست یا نه ....چون من با توجه به نوع کارم میدونم وقتی با مشتری حرفی میزنم و قراردادی میبندم باید تا اخرش پای قرارداد باشم نه اینکه هروز قرارداد رو بدون اطلاع طرف قرار تغییر بدم ....ما هم رو گنج نشسیم که هروز نرخ بره بالا ما هم بگیم چشم ...شما اطلاع میدادین و یک ایمیل ناقابل و یا اس ام اس ده تومنی هم ندادین که قصد افزایش دارین ....که من قبل از موعد قرار داد به فکر انتقال باشم ...من فکر میکردم کسی که فاکتور رو صادر میکنه دیگه بعدش دست رو فاکتور نمیبره ....البته چنین ادمهایی هم هستند ...من لایسنس رو با اینکه قیمت ها تغییر کرده ولی اقای درگاهی یک ریال هم دست تو فاکتور نبردن و با قیمت سابق با من حسای کردن......
من مشکلی با افزایش قیمت شما ندارم مالتون هست و صاحب اختیار ولی اینکه اینطوری دست ببرید رو فاکتور صادر شده و تغییرش بدین هرروز ..منطقی نیست و جای توجیح هم نداره
دوستانی هم ک حرف از افزایش نرخ میزنند حرف شان درست و متین ولی توجه داشته باشید که فاکتور برای من صادر شده بوده با قیمت x ، که بعده دو روز فاکتور رو تغییر دادن ...اگر این قانون تجارت شماست که نوشه جونتون ...:D