نقل قول نوشته اصلی توسط ERfan.Taleghani نمایش پست ها
شما فکر کنم خیلی دیگه دارید ...

هزینه کلی رو با من 307 هزار تومان طی کردید ! هیچی برای بنده انتقال ندادید ! رو هوا حرف نزنید . سرور من 13 روزش مونده بود و با همان قیمت دادید دست مشتری. سرور شما روی هوا بود و 9 روز بعد به من دادید چون وی ام وار مشکل داشت وسرور 21 روزه بود و شما گفتید که سرور هفته ای نمی فروشید ولی برای من هفته ای حساب کردید اون هم سرورم رو 5 روزش رو حساب کردید ! آی پی و فلکسی رو یک ایمیل نشونم بدید که برای من ارسال کردید باشه بهتون هزینش رو میدم ! من دیگه حرفی با شما ندارم. به قول شما چشم تو چشم هم نمیشیم ! ضمنا. خدا به اون عظمتش به لحن شما صحبت نمی کنه و اینقدر فخر نمی فروشه ! تازه اون خداست و جای جود دارد و بودو نبودمون از خداست !
آقا حق با شما شما همون 307 که قبول داری بده.
من گفته هام بر اساس تاریخ هایی که در سیستم هست گفتم تاریخ هاش هم دقیق هست.
مورد بعد اون زمان آی پی هارو در پنل اضافه شده بود و تحویل گرفتین.
سرور الان کنسل شده و من آی پی هاشو ندارم بدم، شما آی پی هارو هم نده من از اونا هم گذشت کردم.
درو مورد انتقال عمه من بود که وی پی اس های شمارو به این سرور انتقال داد.
در مورد تحویل سرور هم شما اگه تاریخ تحویلشو در سایت نگاه میکردیم میدیدن که من زمان تمدیدشو زمانی که وی پی اس هاتون انتقال دادین زدم و اون چند روزش واسه شما حساب نکردم.
در کل شما چه مقدارو قبول دارین؟
تا من رو همون مقدار حساب باز کنم و الکی اینجا بحث نکنیم.
فراموش نکن که شما دکتر ها جوابت کردن و 6ماه بیشتر زنده نیستی نمیخوای از ما حلالیت بگیری؟(راست گفته بودی یا دروغ بود :دی)