باسلام
استارتر محترم مشکل لایسنس شما از سمت سایت مرجع میباشد! تمامی پرداخت ها به موقع انجام میشود!

در مورد لایسنس قبل شما هم وقتی به موقع پرداخت نکردید لایسنس باطل شد! و وقتی مجدد سفارش دادیم برای شما پرداخت هم انجام شده! ولی چون در یک روز این اتفاق افتاده است سیستم شرکت مذکور به مشکل برمیخورد و چند روز بعد لایسنس را غیر فعال میکند!

ما هم همین مشکلات را داشتیم مثلا اگر تاریخ تمدید ۲۳ ماه میلادی بود٬ ۱۵ ماه می دیدیم لایسنس اکسپایر شده...
می گفتند مشکل از سیستم buycpanel هست.
جناب فکر میکنم برای اکانتهای معمولی با یک یا دو عدد یا حداکثر ۱۰ عدد لایسنس چنین مشکلاتی پیش نیایید. شما که میفرمایید تاریخ تمدید ۲۳ بوده است و لایسنس شما ۱۵ ماه بعد اکسپایر شده است ربطی به ما و پرداخت ها ندارد ... مشکل از سمت سایت مرجع میباشد! ما در اکانت خود بالای ۱۰۰۰لایسنس داریم! پس قطعا سیستم سایت مرجع گاهی با اخلال مواجه میشود!

همه فقط بلدن بگن آلما هاست حرف نداره قضیه رضا کوهی شده. همینه میگن عروس تعریفی ... از آب در میاد!
شما تا به حال مشتری ما بوده اید؟! بله مشتری ایرانی مثل شما لیقات سرویس دهندگانی مثل اشخاصی که نام بردید دارند!

من تا حالا هر بار که لایسنسمو تمدید کردم، لایسنس اکسپایر شد و باید تیکت میزدم تا تمدیدش کنند.
این آنی بودن تمدید لایسنس رو نفهمیدیم!
لطفا ایمیل خود را ارسال کنید تا ببینم مشکل شما چه بوده است! آنی بودن لایسنس رو اگر واقعا مشتری ما باشید بعد از سفارش و پرداخت خواهید دید و ما به تمامی مشتریان گفته ایم که وقتی لایسنسی را تمدید میکنند یک تیکت ارسال کنند! تا به مشکل احتمالی برخورد نکنند!

در کل هر کدام از کاربران از سرویس ناراضی هستند لایسنس خود را کنسل کنند و به جای دیگر منتقل کنند.

موفق باشید