صفحه 3 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 76

موضوع: *~* اطلاعیه مهم برای کاربران وارزهاست در مورد قطعی دو سرور آلمان *~*

عضو انجمن m-mehdipoor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    834
    تشکر شده در
    577 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران وارزهاست در مورد قطعی دو سرور آلمان *~*

نقل قول نوشته اصلی توسط boy67 نمایش پست ها
    حرف های شما درست آقای رحمان هوشیار درست است که دارای اعتبار چند ساله هستین و شکی توش نیس
    درست است که آدم کاملا متین و درستکار هستین و شکی توش نیست
    ولی اگر بنا بر این بود که یک کاربر ایرانی بیاد از یک شرکت فروشنده سرور مجازی سرور خریداری کند و فردا که مشکلی برای سرور پیش آمد شرکت فروشنده به جر متن ایمیل دیتا سنتر و گفتن و صبور باشید چیزی دیگه برای گفتن نداشته باشد که همه کاربرا می رفتن از خود دیتا سنتر می خریدن سرور مجازی رو البته هدف من از این حرف جسارت نبوده و نیست و شکی تو خدمات شما ندارم و این متن که بالا گفتین حاکی از درست بود کار شما است
    برگشتن سرور ها که قطعی هست درست ولی اگر امکانش هست سرور های دیگری از کشور های دیگه در اختیار بگذارید تا بازار رو از دست ندهیم

با تشکر
    سلام
    از آقای هوشیار عذرخواهی میکنم که از طرفشون پاسخ می دم.
    واقعا موردی که شما می گید حداقل از نظر من منطقی نیست ، چون یاید به تعداد سرورهایی که ایشون داره میزبانی می کنه ، سرور خالی داشته باشه...
    مگه ایشون رو هر سرور چقدر سود می کنه که بتونه همچین کاری کنه...
    درسته تو این شرایط صبر آسان نیست، ولی راهی جز این وجود نداره وقتی ایشون هم به سرور دسترسی ندارند.
    ضمنا فکر می کنید مستقیم خرید کنید خیلی ارزون تر میوفته ، یا پشتیبانی بهتری می بینید یا همه می تونن راحت پرداخت ارزی داشته باشن ؟!
    الان مطمئنا بیشترین فشار رو ایشون هست و اگه قرار باشه کسی شب زنده داری کنه ایشونه و اگه کسی لازم باشه دانش فنی داشته باشه ایشونه ...
    یه مشتری اومده بود پیشم، می گفت سایتم داون شده به هاستینگم زنگ می زنم بعد از یک روز جواب می ده می گه دارم بازی می کنم فعلا .... !

2. تعداد تشکر ها ازm-mehdipoor به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    31 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران وارزهاست در مورد قطعی دو سرور آلمان *~*

نقل قول نوشته اصلی توسط m-mehdipoor نمایش پست ها
    سلام
    از آقای هوشیار عذرخواهی میکنم که از طرفشون پاسخ می دم.
    واقعا موردی که شما می گید حداقل از نظر من منطقی نیست ، چون یاید به تعداد سرورهایی که ایشون داره میزبانی می کنه ، سرور خالی داشته باشه...
    مگه ایشون رو هر سرور چقدر سود می کنه که بتونه همچین کاری کنه...
    درسته تو این شرایط صبر آسان نیست، ولی راهی جز این وجود نداره وقتی ایشون هم به سرور دسترسی ندارند.
    ضمنا فکر می کنید مستقیم خرید کنید خیلی ارزون تر میوفته ، یا پشتیبانی بهتری می بینید یا همه می تونن راحت پرداخت ارزی داشته باشن ؟!
    الان مطمئنا بیشترین فشار رو ایشون هست و اگه قرار باشه کسی شب زنده داری کنه ایشونه و اگه کسی لازم باشه دانش فنی داشته باشه ایشونه ...
    یه مشتری اومده بود پیشم، می گفت سایتم داون شده به هاستینگم زنگ می زنم بعد از یک روز جواب می ده می گه دارم بازی می کنم فعلا .... !
    فرمایشات شما درست و ما هم از این نظر از شرکت های ایرانی خریداری می کنیم
    نه صبر میشه کرد نه کاری ایشون می تونه سریعا انجام بده
    هم ما ضرر می بینیم هم ایشون
    و دیگر صبر باز

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    94
    تشکر شده در
    65 پست

ما هم با هتزنر مشکل پیدا کردیم که ۱۰۰ در ۱۰۰ دیگه از ماه بعد تمدید نمیکنیم و دنبال دیتاسنتر جایگزین هستیم هم پنل ای پی ها دیگه در دسترس نیست هم تعداد زیادی ای پی رو بلاک کرده اصلا قابل تحمل نیست اذیت هایی که میکنن

عضو انجمن arvin_b آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    399
    تشکر تشکر شده 
    296
    تشکر شده در
    226 پست

سلام جناب هوشیار حدود زمان فعال شدن سرور الان مشخص هست ؟

موفق باشید
    ویرایش توسط arvin_b : October 6th, 2012 در ساعت 22:05
    فروش سرور مجازی
    7server

telegram

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    364
    تشکر شده در
    260 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط boy67 نمایش پست ها
    حرف های شما درست آقای رحمان هوشیار درست است که دارای اعتبار چند ساله هستین و شکی توش نیس
    درست است که آدم کاملا متین و درستکار هستین و شکی توش نیست
    ولی اگر بنا بر این بود که یک کاربر ایرانی بیاد از یک شرکت فروشنده سرور مجازی سرور خریداری کند و فردا که مشکلی برای سرور پیش آمد شرکت فروشنده به جر متن ایمیل دیتا سنتر و گفتن و صبور باشید چیزی دیگه برای گفتن نداشته باشد که همه کاربرا می رفتن از خود دیتا سنتر می خریدن سرور مجازی رو البته هدف من از این حرف جسارت نبوده و نیست و شکی تو خدمات شما ندارم و این متن که بالا گفتین حاکی از درست بود کار شما است
    برگشتن سرور ها که قطعی هست درست ولی اگر امکانش هست سرور های دیگری از کشور های دیگه در اختیار بگذارید تا بازار رو از دست ندهیم

با تشکر
    سلام

وضعیت روحی و اضطراب و نگرانی شما رو تو این وضعیت بازار درک میکنم و واقعا باید به این اخلاقتون که در اوج نگرانی و عصبانیت حاصل از شرایط ، خودتون رو کنترل میکنید و مودبانه و متین رفتار میکنید افتخار کنید .
    ولی پاراگراف دومتون مملو از کم لطفی هست . بنده نه شخص مدیر وارز هاست رو میشناسم و نه از این شرکت سرویس داشتم . ولی این رو میبینم که " رو " بازی میکنند . هیچ پنهان کاری با مشتری ندارند .

شاید با روال آشنا نیستید چون هیچ شرکتی در این شرایط نمیتونه کار دیگه ای انجام بده
    خرید مستقیم هم دردسر های خودش داره . مشکل با ساپورت انگلیسی - پرداخت به صورت ارزی ، مشکل داشتن با ایران ، وریفای شدن و غیره . ولی خرید از واسطه در 3 مرحله انتخاب محصول ، پرداخت و تحویل صورت میگیره

ممنون از شما

8. تعداد تشکر ها از MihanTech به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    31 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MihanTech نمایش پست ها
    سلام

وضعیت روحی و اضطراب و نگرانی شما رو تو این وضعیت بازار درک میکنم و واقعا باید به این اخلاقتون که در اوج نگرانی و عصبانیت حاصل از شرایط ، خودتون رو کنترل میکنید و مودبانه و متین رفتار میکنید افتخار کنید .
    ولی پاراگراف دومتون مملو از کم لطفی هست . بنده نه شخص مدیر وارز هاست رو میشناسم و نه از این شرکت سرویس داشتم . ولی این رو میبینم که " رو " بازی میکنند . هیچ پنهان کاری با مشتری ندارند .

شاید با روال آشنا نیستید چون هیچ شرکتی در این شرایط نمیتونه کار دیگه ای انجام بده
    خرید مستقیم هم دردسر های خودش داره . مشکل با ساپورت انگلیسی - پرداخت به صورت ارزی ، مشکل داشتن با ایران ، وریفای شدن و غیره . ولی خرید از واسطه در 3 مرحله انتخاب محصول ، پرداخت و تحویل صورت میگیره

ممنون از شما
    چه جالب کاربر Warez-Host.IR که مسئولین شرکت وارز هاست هستن به متن هایی که شما عزیزان پست می دهید تشکر می کنن و از صبر و شکیبا و اخلاقی که شما از بنده تعریف می کنید تشکری نمیشه هر چند نیازی به تشکر ندارم ولی برام خیلی جالبه این مسئله .....
    البته باز هم عرض می کنم قصدم جسارت نیست
    ممنون

عضو انجمن ServerDL.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,043
    تشکر تشکر شده 
    1,393
    تشکر شده در
    977 پست

دلیلش به نظر من اینه چون آی پی نداره ! و اکثر مشتریان قدیم هنزنر بیش از 32 تا آی پی در دیتاسنترشون دارند !
    به همین دلیل اینقدر کاربر رو تلنگل و اذیت می کنه تا طرف کنسل کنه بره خونه باباش !!!
    تا آی پی هاش آزاد بشه !
    سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
    Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
    ------------- ( فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان - کلیک ) ( نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران - کلیک ) -------------
    آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

چند تا از دوستان گفتن دیتاسنتر اذیت میکنه تازگی ها و ...

نقل قول نوشته اصلی توسط !@$#)_+%^"<*&%^$ نمایش پست ها
    ما هم با هتزنر مشکل پیدا کردیم که ۱۰۰ در ۱۰۰ دیگه از ماه بعد تمدید نمیکنیم و دنبال دیتاسنتر جایگزین هستیم هم پنل ای پی ها دیگه در دسترس نیست هم تعداد زیادی ای پی رو بلاک کرده اصلا قابل تحمل نیست اذیت هایی که میکنن

میشه به بنده توضیح بدید (البته اگر دوست دارید) که بلاک کردن چه ربطی به عنوان این تاپیک داشت یا مشکلات این تاپیک ؟

از الان که جناب هوشیار تاپیک زدند حالا هرکی به قول یه سری دوستان از خانوادش (نگفتم مادرش) قهر میکنه میاد میگه هتزنر بده

جناب هوشیار یکبار گفتند :

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    در انتها هم از همکاران و کاربران همیشه در صحنه تقاضا دارم که شایعه درست نکننده , اینو به یاد داشته باشیم که مشکل همیشه هست و همیشه برای همه پیش میاد , مخصوصاً اگر موردی باشه که ناخواسته ایجاد شده باشه , شاید روزی هم برای شمایی که در حال خواندن این پست هستید ایجاد شود (( که انشالله برای هیچ کسی چنین مشکلاتی پیش نیاد )) , مهم این است که جزء اون دسته افرادی نباشیم که از آب گلالود ماهی میگیرن :
    لطفاً با حرف هایی مثل اینکه :
    دیتا یا همان فایلهای کاربران از بین رفته
    وارزهاست جمع کرده یا میخواد جمع کنه
    پولتونو خورد و رفت
    و ...
    طرض تفکر کاربران را خراب نکنند

که الان دقیقا این کار دوستان شده از آب گلالود ماهی گرفتن (البته با تخریب دیتاسنتر- دقیقا تاپیک شده محلی برای درد و دل الان)

شما که آیپیتون ابیوز خورده و به قول شما کلی بلاک شده چه کردید ؟ نگاشون کردید بلاک شدن ؟

والله شما با این وضع فقط پلان آیپی ها را از دسترستون خارج کردند شانس آوردید ما 4 یا 5 ماه پیش بود یکی از سرورهامون در هتزنر که دست مشتری بود یک رنج 16 تایی 5 تا ابیوز خورد کل کابل شبکه سرور را کشیدن که چرا اینقدر ابیوز دارید ...

یکی از سرورهای ما در هتزنر 6 ماه هست که یک ابیوز هم نداشته و هنوزم داره مثل ساعت کار میکنه ...

در مورد مشکل Serverdl.com که ذکر کردند سرورشون سوخته بود دیتاسنتر سریع تعویض کرد ولی مشکلات بعد تعویض را حل نکردند که آپتایمشون سرجاش باشه و سریع بالا بیاد سرور (که این هم نمیشه به خاطر اذیت کردن دیتاسنتر گذاشت من یادم نمیاد قبلا دیتاسنتر چنین کاری کرده باشه که الان بخواد نکنه و ما بگیم داره اذیت میکنه اتفاقا میشه از دید دیگر هم نگاه کرد تا سوخته قبل این که صدای مشتری در بیاد سریع جایگذین کردند - (البته یه کم شک بر انگیز هست نظری ندارم) )

در مورد مشکل جناب هوشیار هم هنوز هیچی معلوم نیست که چی شده و چرا ...! فقط یک جواب نامفهوم الان دارند از دیتاسنتر که امروز هم شنبه هست تا دوشنبه هم فکر نکنم جواب درستی ببینن از دیتاسنتر.

به تمام دوستان حق میدم فکر نکنند که پاسخ بنده سرکوبی برای چیزی بوده خیر فقط این عادت ایرانی بازی که عادت نادرستی هست را در حداقل انجمن کنار بگذارید تا یکی سرش شکست بدتر نزنید تو سرش سر هر چیزی.

یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    35 پست

سلام آقا ۲ روز سایت بالا نمیاد داستان چیه؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    19 پست

لام جناب رحمان
    پکیج سرور امریکا من 768 بود هفته پیش برای ارتقائ به یک گیگ فاکتور پرداخت کردم و قرار شد اعلام کنم که سرور ریستارت بشه.
    لطفا سرور منوبه یک گیگ تغییر دهید . چون سر رسیدم هست و متاسفانه هیچ کس هم پاسخ گو نیست . ایمیل از دیروز به ایمیل بینالود زدم . به دو موبایلتون هم تماس گرفتم هر 2 خاموش بودند.
    لطفا به صورت اورژانسی مسئله منو پیگیری کنید .

صفحه 3 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)