جناب آریا برای یه شبکه خونگی می خوام! می خوام یک سری کار ها رو باهاش انجام بدم !
و الا خود بنده به هیچ عنوان استفاده نمی کنم برای کارهای بیزینسم ! حتی اگه اون کار رو از دست بدم!
جناب آریا برای یه شبکه خونگی می خوام! می خوام یک سری کار ها رو باهاش انجام بدم !
و الا خود بنده به هیچ عنوان استفاده نمی کنم برای کارهای بیزینسم ! حتی اگه اون کار رو از دست بدم!
سلام.
حرف حساب جواب نداره!
دارم برات آپلود می کنم، یه سریال original هم دارم که MAK هست، میدم بهت با اون نصب کن، ولی مرد و مردونه، به کسی نده که مجبور نشم لایسنس رو Deactivate کنم.
برای پیقام خصوصی می کنم لینک و سریال رو.
با تشکر.
---------- Post added at 02:47 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
سلام.
یه سروی چیزایی که زیادی بود رو حذف کردم و یه سری چیزا که کسر بود رو به ISO اصلی اضافه کردم و خلاصه ویندوز Performance Tuned شده.
اینطور بگم که ویندوز سرور 2003 دیتاسنتر 32 بیت، روی سرور/مجازی که نصب میشه، به حالت عادی بین 200 تا 350 مگابایت رو استفاده می کنه، ولی برای یکی از دوستان روی سرور مجازیشون نصبش کردم و خودشون دیدند که قدرت و چقدر تفاوت پیدا کرده که اگر خودشون این تاپیک رو بخونند و دوست داشته باشند، میان و خودشون توضیح میدن.
با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)