-
October 4th, 2012, 09:57
عضو دائم
پاسخ : کاهش نرخ دلار
دلیل گرانی دلار فقط یک چیز هست و همه هم این موضوع رو بهتر از بنده میدونید .
وقتی صادرات و واردات (منظور ، تجارت های کلان هست نه واردات مبایل یا موارد ناچیز) مورد تحریم قرار بگیره ارزش ریال به عنوان یک واحد پول کاهش پیدا میکنه . و بدلیل تبادل کم $ و گردش مالی ، واحد پول دلار به طور طبیعی در کشور کاهش پیدا میکنه . و همهمه برای خرید و تجارت باعث میشه دلار به یک کالا تبدیل بشه نه یک واحد پول .
در حال حاضر در ایران دلار کالا هست نه واحد پول
انشالا یک تدبیری اندیشیده بشه تا قیمت دلار کاهش پیدا کنه
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از allbert به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012 09:57
# ADS
-
October 4th, 2012, 10:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
allbert
دلیل گرانی دلار فقط یک چیز هست و همه هم این موضوع رو بهتر از بنده میدونید .
وقتی صادرات و واردات (منظور ، تجارت های کلان هست نه واردات مبایل یا موارد ناچیز) مورد تحریم قرار بگیره ارزش ریال به عنوان یک واحد پول کاهش پیدا میکنه . و بدلیل تبادل کم $ و گردش مالی ، واحد پول دلار به طور طبیعی در کشور کاهش پیدا میکنه . و همهمه برای خرید و تجارت باعث میشه دلار به یک کالا تبدیل بشه نه یک واحد پول .
در حال حاضر در ایران دلار کالا هست نه واحد پول
انشالا یک تدبیری اندیشیده بشه تا قیمت دلار کاهش پیدا کنه
موفق باشید
الان خرید و فروش دلار خودش شده تجارت.
فکرشو کنید اگه یه شخصی با یک میلیارد تومن هفته پیش دلار خرید میکرد و این هفته میفروخت سرمایش میشد سه میلیار تومن.
توی این یکسال اقتصاد کشور ما در حال فلج شدن هست و فکر میکنم در زمان جنگ هم به اینصورت نبوده.
-
-
October 4th, 2012, 15:57

نوشته اصلی توسط
itjavani
بعید میدونم سرورهایی که ما الان داریم روش سرویس دهی میکنیم 90 درصد کاربران فعلی این انجمن از این دست سخت افزارها تابحال استفاده کرده باشند.
جناب مسعودی تا این حد غرور و تکبر نداشته باشید
من نزدیک یک سال از سرویس های شما استفاده کردم و شاهد کار شما از نزدیک بودم
برخورد و رفتار شما به شدت ناشایست و تند هست و این مورد رو هم اصلا قبول ندارید
کیفیت سرویس هاتون در حد یک سرویس دهنده معمولی هست و حتی با سرورهای جدیدی که به قول خودتون تنها کسی بودید که غول ترین سرور رو با 128گیگ رم و 10گیگ پورت خرید کردید چنگی به دل نمیزد!!!!!!!!!!!
بارها هم این مورد رو دوستان بهتون گفتن شما سخت افزار بالا می گیرید و مشتری زیاد روی سرویس قرار میدین
دیگران سخت افزار منطقی و مشتری کمتر روی سرویس قرار میدن
این که چون سخت افزاری گرفتید که مشتری بیشتر بیارید رو سرور دلیل بر این نیست که خیلی کارتون درسته!!!!!!!!
این چنین هم با تکبر حرف نزنید همون 90% دوستان این انجمن که مثال زدید با سرورهایی کار کردند که شما در خواب شب نمی تونید ببینید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 16:07
عضو جدید
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت
( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
-
تعداد تشکر ها از novinline به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 17:08
عضو انجمن
ویرایش توسط DeltaGostar : October 4th, 2012 در ساعت 17:12
-
-
October 4th, 2012, 17:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
دلار باید 1800 باشه ، نه 2400 چه خبره ! همین یک ماه پیش 1800 بود طویله که نیست توی چند هفته 600 گرون بشه ما هم شاد و خوشحال که دولت لطف بزرگی کرده بهمون که نشده 4000 تومن !
ویرایش توسط alishadmehr : October 4th, 2012 در ساعت 17:18
-
تعداد تشکر ها از alishadmehr به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 17:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alishadmehr
دلار باید 1800 باشه ، نه 2400 چه خبره ! همین یک ماه پیش 1800 بود طویله که نیست توی چند هفته 600 گرون بشه ما هم شاد و خوشحال که دولت لطف بزرگی کرده بهمون که نشده 4000 تومن !
منم همین رو گفتم دوست عزیز . دقت بفزمائید
پیش بینی دیگر بنده 2400 آزاد و مبادلات به 1900 در آينده نزدیک است و ثابت ماندن آن به صورت چند ماه .
و نرخ استاندراد و منطقی ان 1890 است
-
-
October 4th, 2012, 17:54

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
جناب مسعودی تا این حد غرور و تکبر نداشته باشید
من نزدیک یک سال از سرویس های شما استفاده کردم و شاهد کار شما از نزدیک بودم
برخورد و رفتار شما به شدت ناشایست و تند هست و این مورد رو هم اصلا قبول ندارید
کیفیت سرویس هاتون در حد یک سرویس دهنده معمولی هست و حتی با سرورهای جدیدی که به قول خودتون تنها کسی بودید که غول ترین سرور رو با 128گیگ رم و 10گیگ پورت خرید کردید چنگی به دل نمیزد!!!!!!!!!!!
بارها هم این مورد رو دوستان بهتون گفتن شما سخت افزار بالا می گیرید و مشتری زیاد روی سرویس قرار میدین
دیگران سخت افزار منطقی و مشتری کمتر روی سرویس قرار میدن
این که چون سخت افزاری گرفتید که مشتری بیشتر بیارید رو سرور دلیل بر این نیست که خیلی کارتون درسته!!!!!!!!
این چنین هم با تکبر حرف نزنید همون 90% دوستان این انجمن که مثال زدید با سرورهایی کار کردند که شما در خواب شب نمی تونید ببینید
موفق باشید
نظر شما محترم. بارها گفته شده ، با هر کاربر مثل خودش برخورد میشه! زمانی که کاربر در حوزه اختیارات خودش درخواست بده و درخواست هایش رو محترمانه ارسال کنه هیچوقت با برخورد تند مواجه نمیشه!
قبلا هم بحث شده شما به اندازه هزینه ای که میکنید سرویس میگیرید.هستند افرادی که سرویس 256 ویندوزی تهیه میکنند و روی سرور انواع مدل برنامه ها ران میکنند.بالطبع ویندوز روی این سرور به زور بالا میاد چه برسه به برنامه های دیگه! زمانی که خود شما بخاطر 3000 تومان افزایش قیمت سرویس رو کنسل میکنید ( یعنی به قیمت توجه دارید) بالطبع هزینه های پایین بر روی سخت افزار بالا بدست میاد، در نتیجه برای کاربرانی مثل شما این سخت افزار تهیه میشه! بیشتر از این نیازی نمیبینم در این تاپیک توضیح داده بشه بحث به انحراف کشیده میشه! مشکلات خود را در تاپیکی جداگانه بیان کنید یا پ.خ ارسال کنید.

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
هادی جان بر فرض میگیم پیش بینی شما صحیح ! کی با این قیمت فروشندس ؟ کسی که دلار 3900 خریده ، میاد 2400 بفروشه؟
-
-
October 4th, 2012, 18:09
عضو انجمن
والا مسعودی جان . من الان سه نفر میشناسم که دلار 2600 خریدن جلوی چشمم هم خریدن مثلا 3000 هزار تا و هنوز تموم نشده . اما داره 3700 پرداخت میکنه . و باید که طرف طبق قوانین جمع وهمگی عمل کنه در این صورت یک نفر دیگه میره دلار 3000 میخری و حواله میزنه به هر $= 3200 آخرش برای ملت پرداخت میکنه اما این دوستان من که همگی توقع بیجا دارن پول هاشون توی حساب راکت میماند . به نظرم مجبور میشن که بفروشن
-
-
October 4th, 2012, 18:21
عضو جدید
-