دوست ندارم اینو بگم ، من دوبی زیاد میرم، سالهاست ایرانی هارو به اسم... صدا میزنند یعنی پیش خودشون چنین ، حالا هرچی من و شما بگیم ای عرب سوس.... فایده نداره اخه یه چیزی هست که من و شما نمیتونیم دهنشون رو ببندیم دلیل دارن دلیل روز ! نه دلیل 1000 سال پیش که ما بهشون میگیم سوسمار... !
یه بنده خدایی کله کلفت دوبی ، زنش ایرانی بوده و قرار بود خونه ای به ارزش 10 میلیارد تولید بشه که خلاصه با کش و قوس فراوان علی رغم عدم تمایلش به خاطر خانم که ایرانیه با هزار منت به ایرانی ها واگذار کرد ( پیمانکار ایرانی) بهانه های تقریبا منطقی هم داشت و نمیگفت *** ! بلکه میگفت ، پشت گوش میندازن ، خوب کار نمیکنند
در کمال ناباوری بعد از پرداخت هزینه ی اولیه همه پیمانکارهای ایرانی غیبشون زد

فقط تنها کاری که کرد فحش نداد به خانم و ایرانی ها ، هرچی از دهنش در اومد گفت.
و
مطمئنم وقتی بیان ایران این پیمانکارها کلی تعریف میکنند افتخار میکنند که زرنگی کردند ! که چیکار کردند و اسمشون میزارن: ایرانی مخخ داره ها.
یعنی ملتی هستیم رو همچین چیزایی مانور میدیم ، اون شب از بیکاری manoto نگاه میکردم
بفرمایید شام همینو گفت : ایرانی ها برای خرابکاری مخ دارن ! این هنر نیست دوستان .
ما همچین ملتی داریم
فکر کنم آریا دوبی که هستش قضیه محله ی سطوه ( ایرانی نشین ) که به خاطر ***ی و .... مشهور شده بود در کل دوبی متلاشی کردن بتونه بهتر توضیح بده که به چه بهانه ای پاشوندنشون