-
October 3rd, 2012, 23:25
عضو انجمن
پاسخ : یکی جلوی این دلار رو بگیره
فکر میکنم بازداشتشون کردن یا به هر حال سراغشون رفتند.
-
-
October 3rd, 2012 23:25
# ADS
-
October 3rd, 2012, 23:35
عضو دائم
نه بازداشت نیستن.
چون اخبار سایتشون بروز میشه.
-
-
October 3rd, 2012, 23:41

نوشته اصلی توسط
m3hdi
بله ، مخالف حرفتون نیستم
کاهش قیمت دلار از دست من و شما بر نمیاد وبحث در این زمینه فقط کاهش فشار روانی رو در بر داره
مردم با افزایش قیمت کنار میان ، در این که شکی نیست
وقتی با افزایش هزینه بقیه موارد کنار اومدن طبعا باید با این موارد هم کنار بیان
سلام
شرمنده نمی خوام نا امیدتون کنم ولی زیاد با حرفتون موافق نیستم
من شخصا یک vps گرفتم که ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنم ولی با وضع امروز ارز و اینکه فروشنده داره قیمت رو میبره بالا شاید 2-3 ماه دیگه بیشتر ازش سرویس نگیرم
باید برم سراغ مدیافایر و رپیدشیر و ....
تا وقتی که سود بانکی و حقوقها و دستمزدها بالا نره، بسیاری از کالاها و خدمات از سبد مردم حذف میشه
اون کسی عادت میکنه که درآمدش حداقل با نرخ افزایش قیمتها بالا بره. اغلب مردم عادی هر روزیک کالا از سبد مصرفیشون حذف میشه...............
-
تعداد تشکر ها ازmahdy2 به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 00:06

نوشته اصلی توسط
ztest
فضولیش به شما نیومده من چیکارم همون تحلیلگراش دارن میگن مردم رو میارن به آشوب برای کالا های اساسی.
حرف دهنت هم بفهم هرچند اگر بفهم بودی اینطور پست نمیزدی.
نزد نادان ، پاسخ دندان شکن خاموشی است
-
-
October 4th, 2012, 00:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdy2
سلام
شرمنده نمی خوام نا امیدتون کنم ولی زیاد با حرفتون موافق نیستم
من شخصا یک vps گرفتم که ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنم ولی با وضع امروز ارز و اینکه فروشنده داره قیمت رو میبره بالا شاید 2-3 ماه دیگه بیشتر ازش سرویس نگیرم
باید برم سراغ مدیافایر و رپیدشیر و ....
تا وقتی که سود بانکی و حقوقها و دستمزدها بالا نره، بسیاری از کالاها و خدمات از سبد مردم حذف میشه
اون کسی عادت میکنه که درآمدش حداقل با نرخ افزایش قیمتها بالا بره. اغلب مردم عادی هر روزیک کالا از سبد مصرفیشون حذف میشه...............
دوستان اینها مشکلات حامعه هست ، بنده راه حلی برای این مشکلات ارائه نکردم
عرض بنده این هست مثل تمامی اصناف وقتی هزینه بالا میره به طبع باید قیمت ها هم افرایش پیدا کنه
هر چند که ما امروز هم شاهد قیمت های ... سرویسهای همکاران بودیم که واقعا تعجب برانگیزه
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
-
October 4th, 2012, 01:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m3hdi
دوستان اینها مشکلات حامعه هست ، بنده راه حلی برای این مشکلات ارائه نکردم
عرض بنده این هست مثل تمامی اصناف وقتی هزینه بالا میره به طبع باید قیمت ها هم افرایش پیدا کنه
هر چند که ما امروز هم شاهد قیمت های ... سرویسهای همکاران بودیم که واقعا تعجب برانگیزه
مشکل اصلی دقیقاً همینجاست!
ما 12روز پیش سرور رو با نرخ 2500 تمدید کردیم، امروز تقریباً 44 درصد افزایش هزینه داشتیم، وقتی برای مشتری این 40 درصد رو قرار میدیم بهانه مشتری فروشنده محترمی هست که داره 1 گیگ رو هنوز بین 10-15تومن میده...
امیدوارم این ماه کسی پس نمونه چون فشار 9ماه اخیر به شدت گریبان مارو گرفته به شکلی که 8ماه نرخ رو دست نزدیم و از جیب هرماه دادیم...
الان که حساب میکنیم نزدیک به 8-9 میلیون تومان مشکل ارزی به ما ضرر زد.
گروکشی 3یاسی دوستان بد ضربهای به بنگاههای نوپا زد...
-
-
October 4th, 2012, 09:27
هیچکس از این افزایشه قیمته ارز سود نمیکنه.
چه خریدار چه فروشنده.
فقط باید امیدوار باشیم که کمی کاهش و ثبات داشته باشه
-
تعداد تشکر ها از code_2219 به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 10:05
عضو دائم
گرفتن جلوی دلار کار یک نفر نیست...
-
-
October 4th, 2012, 10:08

نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
مشکل اصلی دقیقاً همینجاست!
ما 12روز پیش سرور رو با نرخ 2500 تمدید کردیم، امروز تقریباً 44 درصد افزایش هزینه داشتیم، وقتی برای مشتری این 40 درصد رو قرار میدیم بهانه مشتری فروشنده محترمی هست که داره 1 گیگ رو هنوز بین 10-15تومن میده...
امیدوارم این ماه کسی پس نمونه چون فشار 9ماه اخیر به شدت گریبان مارو گرفته به شکلی که 8ماه نرخ رو دست نزدیم و از جیب هرماه دادیم...
الان که حساب میکنیم نزدیک به 8-9 میلیون تومان مشکل ارزی به ما ضرر زد.
گروکشی 3یاسی دوستان بد ضربهای به بنگاههای نوپا زد...
کاربری که موقع افزایش قیمت خودش رو به کوچه علی چپ میزنه و از جایی انگار خبر نداره و برای افزایش قیمت شما رو ترک میکنه اولا مشتری ثابت شما نیست.پس روزی روزگاری ممکن بود بره.پس نباید نگران از دست دادن این چنین کاربران باشیم. از طرفی کاربر شاید یک ماه به سمت فروشنده هایی بره که خیلی نرخ پایین دارند ولی ماه بعد فروشنده ارزان فروش یا جمع میکند یا اینکه هزینه های سرویس دهی خودش را افزایش میده. بالطبع کاربر شما به سمت شما بازمیگردد.پس نگرانی بابت از دست دادن مشتری و درک نادرست کاربر از افزایش قیمت نباید داشته باشیم.
-
-
October 4th, 2012, 10:16
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
itjavani
کاربری که موقع افزایش قیمت خودش رو به کوچه علی چپ میزنه و از جایی انگار خبر نداره و برای افزایش قیمت شما رو ترک میکنه اولا مشتری ثابت شما نیست.پس روزی روزگاری ممکن بود بره.پس نباید نگران از دست دادن این چنین کاربران باشیم. از طرفی کاربر شاید یک ماه به سمت فروشنده هایی بره که خیلی نرخ پایین دارند ولی ماه بعد فروشنده ارزان فروش یا جمع میکند یا اینکه هزینه های سرویس دهی خودش را افزایش میده. بالطبع کاربر شما به سمت شما بازمیگردد.پس نگرانی بابت از دست دادن مشتری و درک نادرست کاربر از افزایش قیمت نباید داشته باشیم.
این منطق کاملا درسته و کاربری که بخاطر چند هزار تومان افزایش قیمت اقدام به تغییر سرویس دهنده میکنه و دنبال قیمت پایینتر میگره مطمئنا سرش بدجوری به سنگ میخوره.
-