یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
سلام
شرمنده نمی خوام نا امیدتون کنم ولی زیاد با حرفتون موافق نیستم
من شخصا یک vps گرفتم که ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنم ولی با وضع امروز ارز و اینکه فروشنده داره قیمت رو میبره بالا شاید 2-3 ماه دیگه بیشتر ازش سرویس نگیرم
باید برم سراغ مدیافایر و رپیدشیر و ....
تا وقتی که سود بانکی و حقوقها و دستمزدها بالا نره، بسیاری از کالاها و خدمات از سبد مردم حذف میشه
اون کسی عادت میکنه که درآمدش حداقل با نرخ افزایش قیمتها بالا بره. اغلب مردم عادی هر روزیک کالا از سبد مصرفیشون حذف میشه...............
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
مشکل اصلی دقیقاً همینجاست!
ما 12روز پیش سرور رو با نرخ 2500 تمدید کردیم، امروز تقریباً 44 درصد افزایش هزینه داشتیم، وقتی برای مشتری این 40 درصد رو قرار میدیم بهانه مشتری فروشنده محترمی هست که داره 1 گیگ رو هنوز بین 10-15تومن میده...
امیدوارم این ماه کسی پس نمونه چون فشار 9ماه اخیر به شدت گریبان مارو گرفته به شکلی که 8ماه نرخ رو دست نزدیم و از جیب هرماه دادیم...
الان که حساب میکنیم نزدیک به 8-9 میلیون تومان مشکل ارزی به ما ضرر زد.
گروکشی 3یاسی دوستان بد ضربهای به بنگاههای نوپا زد...
کاربری که موقع افزایش قیمت خودش رو به کوچه علی چپ میزنه و از جایی انگار خبر نداره و برای افزایش قیمت شما رو ترک میکنه اولا مشتری ثابت شما نیست.پس روزی روزگاری ممکن بود بره.پس نباید نگران از دست دادن این چنین کاربران باشیم. از طرفی کاربر شاید یک ماه به سمت فروشنده هایی بره که خیلی نرخ پایین دارند ولی ماه بعد فروشنده ارزان فروش یا جمع میکند یا اینکه هزینه های سرویس دهی خودش را افزایش میده. بالطبع کاربر شما به سمت شما بازمیگردد.پس نگرانی بابت از دست دادن مشتری و درک نادرست کاربر از افزایش قیمت نباید داشته باشیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)