به هیچ مشکلی نمی خورید. ما الان هم ریال و تومان داریم. زرین پال تومان و بانک ملت ریال استفاده می کنند
من من امتحان کردم دو تا کرنسی گذاشتم بعد داخل ماژول پرداخت آنلاینم Rate رو مثلا گذاشتم 3500 تومان اونوقت اگر کسی دلار انتخاب کنه هنگام خرید درسته و محاسبه میشه ولی اگر کسی ریال یا تومان انتخاب کنه ضربدر 3500 تومان میشه و ارجاع میده به درگاه پرداخت
من من امتحان کردم دو تا کرنسی گذاشتم بعد داخل ماژول پرداخت آنلاینم Rate رو مثلا گذاشتم 3500 تومان اونوقت اگر کسی دلار انتخاب کنه هنگام خرید درسته و محاسبه میشه ولی اگر کسی ریال یا تومان انتخاب کنه ضربدر 3500 تومان میشه و ارجاع میده به درگاه پرداخت
باید کلا یک واحد پولی داشته باشین.
من قبلا تومن داشتم همونو کردم یورو الان 6ماه دارم بدون مشکل کار میکنم.
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848 www.ParaServer.Net
باید کلا یک واحد پولی داشته باشین.
من قبلا تومن داشتم همونو کردم یورو الان 6ماه دارم بدون مشکل کار میکنم.
منم همینو میگم دوست دارم ریال در کنار دلار باشه؛ باید ماژول نویسهای درگاه بانکی تغییراتی بدن توی ماژول که بتونه تشخیص بده دلار هست یا ریال بعد با توجه به تشخیص Rate ریال یا دلار رو انتخاب کنه
نباید در ماژول ریت رو بدهید! در خود تنظیمات پول whmcs باید ریت بدهید!