نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
عزیز سرور که از خارج گرفته میشه و فروخته میشه میشه خدمات خارجی دیگه هر چیزی که از خارج کشور باشه و ارز توش دخیل باشه میشه خدمات خارجی.

من حالا تو بازار موبایل نبودم چند روزه ولی شما که بودی دلار روی گوشی glx اثر گذاشته ؟ (گوشی ایرانی داخلی (مثلا))

شما دیدی تو بازار که شده 520 مغازه بقلی بده 300 تومن ؟

بازار موبایل همه یا بهتر بگم 90% با هم متحد هستند و اگر کسی متحد نباشه شکست میخوره تو کارش و به قول معروف به هم نون غرض میدن

حالا فرق اینجاست تو بازار 90% تو نرخ و درست فروختن متحد هستند
تو سرور و هاستینگ 90% تو کم فروشی و زیراب زنی متحد هستند و اگر کسی بخواد نرخ روز باشه شکست میخوره.

همین الان آفر جالی به چشمم خورد سرور 3 گیگ ماهانه 30 تومان. گفتم که این بازار هاستینگ دیگه خراب شده از پایه و تنها راهش وجود صنف هست که نداریم ...

همین الان که در این مورد حرف میزنیم قول میدم هر کسی از مشتریهای سرور مجازی ببینیه یه فحشی حالا تو دلش یا رو در رو در آینده میگه چون فکر میکنن الان ما میگیم باید به نرخ ارز بشه ماه بعد نمیتونن دیگه سرور 4 گیگ بگیرن 20 تومن و تو جیب ما میره گران شدن سرور (چنین چیزی دیدم که دارم میگم)

یا حق
گوشی glx ساخت ایران هست مثلا! نمیشه اونو با ماه که هر ماه به دیتاسنتر پرداخت داریم مقایسه کرد
ما که نمی تونیم سرور بسازیم! دیتاسنتر بزنیم ! بعد سرور بفروشیم
نظر شخصی بنده این هست که به این مشتریان نباید اهمیت داد ، حتی اگر با این تغییر 20% مشتری ها شما رو ترک کنند سودی که از بقیه بهتون میرسه 100% جبران میکنه
حتی اگر 50 مشتری که می فهمند داشته باشید بهتر از مشتری های .... هست که درخواست هایی نظیر همانی که فرمودید داشته باشند (همه ی همکاران را عرض کردم)
اینکه نمی تونن سرور بگیرن 20 تومن تقصیر ما نیست و ما هم نمی تونیم راه حلی برای ارزان شدنش ارائه کنیم