-
September 24th, 2012, 22:14
عضو جدید
پاسخ : دردي ناگوار براي whmcs
khoda kheyret bede ke be ma ham gofti
-
-
September 24th, 2012 22:14
# ADS
-
September 25th, 2012, 00:10

نوشته اصلی توسط
mem2in
حال این عرب های نامرد رو که بگیر همین الان سایت یکی از کاربر های من که از وردپرس استفاده می کرده و بازدید خوبی هم داشته هک کردن
دی: مگه نمیبینی خودش بچه بندره با عربها سر و کار داره چه درخواست هایی می کنید ها ...
-
-
September 25th, 2012, 00:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ztest
دی: مگه نمیبینی خودش بچه بندره با عربها سر و کار داره چه درخواست هایی می کنید ها ...
اولا خدمت شما كه عارضم من هكر نيستم فقط روي نكات امنيتي كار مي كنم كه خودم امنيت نسبتا خوبي داشته باشم
دوما حالا هك ، هم كردم چه مي شه ، سودي هم براي من داره ؟ نه نداره
سوما شما كه دو آتيشه هستي برو هك كن
داداش من از اين وقت ها ندارم كاري كنم كه نفرين پشت سرم باشه
نمي فهمي نفرين و لعن چيه اوني كه هدفش يافتن اشكال هست پيدا مي كنه و گزارش مي ده نه با زندگي مردم بازي مي كنه
نه با ابروي مدير سرور ي بازي مي كنه زحمت چند ساله يه نفر يا يك گروه را به باد نمي ده
شما فقط يه چيزي ياد گرفتيد اون عربه اين تركه اين چيني و و و
بابا اينو در نظر داشته باش
بني آدم اعضاي يكديگرند كه در آفرينش زيك گوهرند
ببخشيد قصد تدريس انسان شناسي نداشتم فقط مي خواستم به دوستمون بگم بابا
براي كار و آبروي ديگران ارزش قائل باش
-
تعداد تشکر ها ازsazsaz به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2012, 00:28
عضو جدید
afarin darse kheyli khoobi dadi be hameye hacker ha
bazam migam afarin
-
تعداد تشکر ها از arash1372 به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2012, 00:51
-
-
September 25th, 2012, 00:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
parsianweb
لینکی که دادید حذف شده!
بله بايد حذف بشه بابا اين سرور يك هفته واردش مي شدن خبر را نمي ديدند تا احتمالا امروز ديدند
اين عرب ها اشتباه مي كنن خودشون سيستم بدون باگ دارند قيمتش هم مناسب تر هست بايد از اون استفاده كنند
-
-
September 25th, 2012, 03:05

نوشته اصلی توسط
sazsaz
بله بايد حذف بشه بابا اين سرور يك هفته واردش مي شدن خبر را نمي ديدند تا احتمالا امروز ديدند
اين عرب ها اشتباه مي كنن خودشون سيستم بدون باگ دارند قيمتش هم مناسب تر هست بايد از اون استفاده كنند
سلام
دوست عزیز شوخی جالب بود کلی خندیدی پیش خود مردمو سر کار کذاشتی . کارمندان whmcs فکرمیکنی بچه 5 ساله هستن که بزارن باگی باشه دوست عزیز زیاد ازحد فکرمیکنی زرنگی. سعی کن که آد......
-
-
September 25th, 2012, 04:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kamran_b
سلام
دوست عزیز شوخی جالب بود کلی خندیدی پیش خود مردمو سر کار کذاشتی . کارمندان whmcs فکرمیکنی بچه 5 ساله هستن که بزارن باگی باشه دوست عزیز زیاد ازحد فکرمیکنی زرنگی. سعی کن که آد......
شما لطف داريد
-
-
September 25th, 2012, 04:15
اگه واقعا بگ پیدا کردی یعنی اینقدر از سورس سر در میاری که میتونی exploit مربوطه هم بنویسی و حتی patch هم بدی بیرون دیگه!
حاجی کاری به راست یا دروغ بودن حرفت ندارم اما اینو همیشه بدون که یوزر و پسورد به دست اوردن با باگ SQL ممکنه و اگه شما مدعی هستید که باگ sql هست و رو امنیت تمرکز دارید راحت میتونید راه patch رو بگید چون اس کیو ال براحتی قابله patch هست
ضمن اینکه در اکثر مواقع hash password به دست میاد که نیاز به crack شدن داره
-
-
September 25th, 2012, 08:43

نوشته اصلی توسط
sazsaz
اولا خدمت شما كه عارضم من هكر نيستم فقط روي نكات امنيتي كار مي كنم كه خودم امنيت نسبتا خوبي داشته باشم
دوما حالا هك ، هم كردم چه مي شه ، سودي هم براي من داره ؟ نه نداره
سوما شما كه دو آتيشه هستي برو هك كن
داداش من از اين وقت ها ندارم كاري كنم كه نفرين پشت سرم باشه
نمي فهمي نفرين و لعن چيه اوني كه هدفش يافتن اشكال هست پيدا مي كنه و گزارش مي ده نه با زندگي مردم بازي مي كنه
نه با ابروي مدير سرور ي بازي مي كنه زحمت چند ساله يه نفر يا يك گروه را به باد نمي ده
شما فقط يه چيزي ياد گرفتيد اون عربه اين تركه اين چيني و و و
بابا اينو در نظر داشته باش
بني آدم اعضاي يكديگرند كه در آفرينش زيك گوهرند
ببخشيد قصد تدريس انسان شناسي نداشتم فقط مي خواستم به دوستمون بگم بابا
براي كار و آبروي ديگران ارزش قائل باش
عزیزم درستش اولا ثانیا ثالثا رابعا .... هست . من بیکار نیستم از بیت بچه بازی ها در بیارم بخوام کاری کنم گلی به سر ملت خودم میزنم که بیش از غرب زدگی عرب زده شدن .
بله شاعر گوهر بار ما درست فرمودند ولی مشکل اینجاست ما اونها رو آدم نمی دونم.

نوشته اصلی توسط
sazsaz
شما م بهتره از اون سیستم استفاده کنید از همه لحاظ با شما جوره برا مشتری هاتون هم همون رو استفاده کنید.
ویرایش توسط ztest : September 25th, 2012 در ساعت 08:47
-