نقل قول نوشته اصلی توسط dicaprio_4244 نمایش پست ها
من آدمی هستم بی کیفیتی ببینم ماه بعد میرم رو سرور دیگه کسی هم دوست نداره مشتریهاش رو از دست بده که بخواد چیز بی کیفیت تحویل آدم بده، ارزونی به معنای بی کیفیتی نیست، اگه خوب بود مشتری دائمی میشم خوب نبود از یکی دیگه می خرم قضیه خیلی راحته
اول از همه اینکه . دلیل اینکه سرورتون رو دارید عوض میکنید رو بگید . (حدس میزنم که واسه همین بی کیفیتی دارید عوض میکنید . پس مطمئن باشید سرور ارزون بگیرید بازم ماه آینده همچین تاپیکی رو میبینیم)

شما فرض کن قیمت جهانی دلار 2500 هست . من به شما دلار رو میدم 2500 . بعد یکی میاد میگه 2100 . خب این عجیب نیست ؟ حتما یه مشکلی هست که داره میده 2100 . تاپیک های کلاهبرداری رو نگاه کنید متوجه میشید

کسایی که قیمت نرمال میدن . سود کمتری میگیرن . کسایی هم که قیمت بالا میگن کیفیت سرورهاشون بالاتر هست و ساپورت بهتری ارائه میدن
کسایی هم که تخفیف ماه اول دارن سیاست کار هست وگرنه سرورشون بد نیست
ولی کسایی که قیمت رو از حد نرمال هم پایین تر میگن . یعنی اگر حساب کنید ضرر میکنند . مطمئنا یه مشکلی داره سرور . مگر اینکه طرف بخواد در راه خدا پولاشو صرف تخفیف سرورها بکنه

در کل . هدفم شخص خاصی نبود . و فقط خواستم پاسخ استارتر رو بدم . موفق و پیروز باشید