-
September 21st, 2012, 12:37
عضو دائم
پاسخ : whmcs نال شده
ببينيد اولا نسخه ديكد شده را براي تمام عزيزان براي آپلود تا يك ساعت ديگه قرار مي دم
دوما من اگر اون باگ را پيدا كردم هدفم نه عرب بود نه فارس نه ديگري هدفم ضعف بود كه متاسفانه هنوز سايت اصلي فكري به حالش نكرده
خدا مي دونه اگر نگاه كني اون عرب ها هم زحمت مي كشن ما هم زحمت مي كشيم (دو نفر خر شدن و سايت هك كرد به پاي ديگران ننويس)اونا هم آدم هستند
الان كنترل كامل اون سرور دست منه ولي نه پسوردش را عوض كردم نه خطايي كردم كه بخواد ضرر كنه خدا خوشش نمي ياد
-
تعداد تشکر ها ازsazsaz به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2012 12:37
# ADS
-
September 21st, 2012, 12:41

نوشته اصلی توسط
sazsaz
ببينيد اولا نسخه ديكد شده را براي تمام عزيزان براي آپلود تا يك ساعت ديگه قرار مي دم
دوما من اگر اون باگ را پيدا كردم هدفم نه عرب بود نه فارس نه ديگري هدفم ضعف بود كه متاسفانه هنوز سايت اصلي فكري به حالش نكرده
خدا مي دونه اگر نگاه كني اون عرب ها هم زحمت مي كشن ما هم زحمت مي كشيم (دو نفر خر شدن و سايت هك كرد به پاي ديگران ننويس)اونا هم آدم هستند
الان كنترل كامل اون سرور دست منه ولي نه پسوردش را عوض كردم نه خطايي كردم كه بخواد ضرر كنه خدا خوشش نمي ياد
اینو درست میگین که همه رو نباید به یه چشم دید
شما هم کاره درستی کردین به شما میگن یه ایرانی واقعی کارت درسته
-
تعداد تشکر ها از DaryaHost به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2012, 12:45
به نظر من نسخه ی اصلش بهتره میشه نالشو هم از نظر امنیت بالا برد ولی باز اصلش یه چیزه دیگه هست شما میتونید هر وقت که ورژن جدید برون اومد سریع میتونید بروزرسانی کنید بعد ورژن جدید 5.1.2 هم از نظر تیکت ها فیکس شده حالا دقیقا خبر ندارم که پچش اومده باشه برای ورژن های نال و پایین تر بعد اگر بخواهید سرور به whmcs وصل کنید خیلی راحت (البته توی نال هم میشه ولی 100% سرورتون هک میشه) خلاصه امکانات اصل از نال 100% بهتره . حالا هر جوری که خودتون مایل هستید !
برای امن کردن ورژن نال شده میتونید پسورد برای پوشه ی ادمین بذارید و بخش تیکت هارو هم ببندین دیگه هک نمیشه
-
تعداد تشکر ها از lordmhn به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2012, 12:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
lordmhn
به نظر من نسخه ی اصلش بهتره میشه نالشو هم از نظر امنیت بالا برد ولی باز اصلش یه چیزه دیگه هست شما میتونید هر وقت که ورژن جدید برون اومد سریع میتونید بروزرسانی کنید بعد ورژن جدید 5.1.2 هم از نظر تیکت ها فیکس شده حالا دقیقا خبر ندارم که پچش اومده باشه برای ورژن های نال و پایین تر بعد اگر بخواهید سرور به whmcs وصل کنید خیلی راحت (البته توی نال هم میشه ولی 100% سرورتون هک میشه) خلاصه امکانات اصل از نال 100% بهتره . حالا هر جوری که خودتون مایل هستید !
برای امن کردن ورژن نال شده میتونید پسورد برای پوشه ی ادمین بذارید و بخش تیکت هارو هم ببندین دیگه هک نمیشه
دقيقا درسته
بايد بدونيم گل بي خار خداست
هر چيزي يه عيب و نقصي داره پس براي امنيت بيشتر نياز به 5 حركت هست كه بايد انجام بشه تا خيالتون راحتت شه
من نظرم اينه كه اگر مي خواهيد از نال استفاده كنيد از نسخه ديكد شده استفاده نماييد تا لااقل بدونيد فايلها چي داخلش هست
-
تعداد تشکر ها از sazsaz به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2012, 13:03

نوشته اصلی توسط
sazsaz
دقيقا درسته
بايد بدونيم گل بي خار خداست
هر چيزي يه عيب و نقصي داره پس براي امنيت بيشتر نياز به 5 حركت هست كه بايد انجام بشه تا خيالتون راحتت شه
من نظرم اينه كه اگر مي خواهيد از نال استفاده كنيد از نسخه ديكد شده استفاده نماييد تا لااقل بدونيد فايلها چي داخلش هست
خب بذارید دانلود کنیم دیگه
منتظریم :دی
-
-
September 21st, 2012, 13:25
عضو انجمن
من خودمم اوایل با نسخه نال شروع کردم اما با در نظر گرفتن مسائل امنیتی که دوستان نمونشو ذکر کردن به مشکل نخوردم . اما همیشه ثابت شده که تو نسخه اصل هم مشکل هست و نمیشه گفت همه چیز 100 درصد درست و بدون مشکل هست .
-
-
September 21st, 2012, 13:49
عضو انجمن
اولاً اخلاقاً باید نسخه اصلی را خرید کنید ، خودتون را بگذارید جای سازنده
دوم من هر موقع به مشکلی بر می خورم تیکت میزنم و مشکل را تیم پشتیبانی حل میکنه که عموماً هم زیاد پیش میاد خوب این امکان فقط توی نسخه اورجینال هست
سوم بحث آپگرید هست که خوب روی نسخه اورجینال به راحتی و با خیال راحت این کار انجام می شه
چهارم بحث امنیت دارند ، می کن سلام گرگ بی طمع نیست پس مطمئن باشید اکثر نسخه های نال شده دچار مشکل هستند و بعداً مشکلات زیادی براتون به وجود میارن
و در نهایت هم هزینه پایین لایسنس هست کسی که هاست می فروشه فکر نمی کنم هزینه بالایی باشه براش که از نسخه اصلی استفاده کنه
-
-
September 21st, 2012, 14:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohashemi
اولاً اخلاقاً باید نسخه اصلی را خرید کنید ، خودتون را بگذارید جای سازنده
دوم من هر موقع به مشکلی بر می خورم تیکت میزنم و مشکل را تیم پشتیبانی حل میکنه که عموماً هم زیاد پیش میاد خوب این امکان فقط توی نسخه اورجینال هست
سوم بحث آپگرید هست که خوب روی نسخه اورجینال به راحتی و با خیال راحت این کار انجام می شه
چهارم بحث امنیت دارند ، می کن سلام گرگ بی طمع نیست پس مطمئن باشید اکثر نسخه های نال شده دچار مشکل هستند و بعداً مشکلات زیادی براتون به وجود میارن
و در نهایت هم هزینه پایین لایسنس هست کسی که هاست می فروشه فکر نمی کنم هزینه بالایی باشه براش که از نسخه اصلی استفاده کنه
حرف شما در مورد اخلاقا درست ولي الان من يك هفته بيشتر به سايت اصلي ايميل زدم و باگ را معرفي كردم هنوز هيچ كاري نكردند و فقط يه ايميل در جواب ايميل من دادند و خودشون هم توي اون ايميل نوشتند در حال ترميم مشكلات هستيم (اين از پشتيباني)
در مورد سوال دوم اين باگ توي نسخه اورجينال نيز مشاهده شده و وجود داره
درسته سوال گرگ بي طمع نيست و نسخه نال شده را براي علت و دليلي قرار داده اند تا سئو استفاده كنند ولي نسخه با كد باز از اين قاعده مستثنا هست
چهارم
بنده نسخه را ديكد كرده مشكل امنيتي را حل كرده و براي دانلود قرار دادم لطفا مرا از جرگه گرگ ها جدا كنيد چون مي تونستم توي يك شب تمام سايت ها را داغون كنم
و مي توانيد از اينجا دانلود كنيد
http://www.webhostingtalk.ir/f176/59170/#post547703
-
تعداد تشکر ها از sazsaz به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2012, 06:11
عضو دائم
در صورتی که خودت نال کنی خیالت راحته
اما این وسط یه سری درون نال شده باگ و شل و آپلودر میریزن و تو سایتشون میذارن
ملت از همه چی بی خبر میرن دانلود میکنن و میذارن تو سایتشون
چند روز دیگه که هک شد میگن بخاطر نال بودن هک شد، نمیدونن طرف توش راه نفوذ گذاشت
================================================== ==
اما در کل
اطلاعات مشتری ها محرمانه هست
کسانی که تحویل انی دارن سرورهاشونو به این whmcs متصل میکنن
پنل ریبوت تحت وب سرورهای مجازی به این سیستم متصل میشه
اطلاعات مهمی هستند که به آبروی فروشنده بستگی داره
برای احترام به حقوق مشتری و امنیت و رعایت حقوق سازنده از لایسنس دار استفاده کنید
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-