بعضیها الکی شلوغش میکنن! آنچنان فرقی نداره!
بعضیها الکی شلوغش میکنن! آنچنان فرقی نداره!
نگید این حرفو عزیز دل
من خودم شروع کارم با نال بود ضربه ای خوردم که دیگه تا عمر دارم سمت نال و ... نمیرم
امکان نداره نال با اصلی شبیه هم باشند
شما موارد امنیتی رو رعایت کن حل میشه
درضمن عزیز من تو مشتری هم تاثیر داره
یادمه اون زمان شروع کارم بعد از تمام مشکلاتی که داشتم و در کمتر از یک ماه لایسنسشو خریدم و خودمو راحت کردم
ببينيد اولا نسخه ديكد شده را براي تمام عزيزان براي آپلود تا يك ساعت ديگه قرار مي دم
دوما من اگر اون باگ را پيدا كردم هدفم نه عرب بود نه فارس نه ديگري هدفم ضعف بود كه متاسفانه هنوز سايت اصلي فكري به حالش نكرده
خدا مي دونه اگر نگاه كني اون عرب ها هم زحمت مي كشن ما هم زحمت مي كشيم (دو نفر خر شدن و سايت هك كرد به پاي ديگران ننويس)اونا هم آدم هستند
الان كنترل كامل اون سرور دست منه ولي نه پسوردش را عوض كردم نه خطايي كردم كه بخواد ضرر كنه خدا خوشش نمي ياد
نه كسي الكي شلوغ نمي كنه
بهتره خود فرد نال كنه تا خيالش راحت باشه
اگر خواستي من نسخه ديكد شده اصل را براتون بذارم تا بدوني فقط يك لايسنس برداشتن چه راحته
و اگر يه نفر نسبتا با دانش برنامه نويسي آشنا باشه مي تونه توي هر كدوم از فايل ها چه كارهايي كنه
متاسفانه شما داري تند مي ري
اگر روي اون پوشه كه خدمتتون عرض كردم يه پسورد بذاري چه نال و چه غير نال هيچ كدوم نمي تونن براتون مشكل آفرين باشند
اگر خيال هم مي كني دارم الكي شلوغش مي كنم آدرس سايتت را بده و پسورد ادمين را بردار
تمام مشكلات و عواقب هم به عهده خودت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)