نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: سرور مجازی رم 512 > 10900 و رم 1024 فقط 14900 تومان /کیفیت بالا/پورت یک گیگابیت(آگونیس)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    13 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی رم 512 > 10900 و رم 1024 فقط 14900 تومان /کیفیت بالا/پورت یک گیگابیت(آگونیس)

من واقعا هنوز در تعجب و حیرتم دیشب با تمام نا امیدی از یه شرکت دیگه با اینشون صحبت میکردم و تصمیم گرفتم سرور تهیه کنم باورتوننمیشه کمتر از 20 ثانیه اصلا فک کنم اتوماتیک بعد از پرداخت سرور ایمیل شد( اون هم با کانفیگ و نصب برنامه هایی مثل ای دی ام وینرر کروم و...) من اولش فک کردم اشتباه شده به این سرعت من یکی دیگه ندیده
    بودم من از اکثر فروشنده های این سایت سرور دارم ولی هیچ کدومش اینجوری نیست دقت هم کرده باشید بی خود نمیام تشکر کنم و ایشون هم چیزی در باره تشکر به من نگفته
    ولی واقعا خوشحالم که چنین پشتیبانی دارن ایشون 4 تا شماره تماس موبایل شرکت همه چی بهم دادن و برخورد بسیار عالی داشتن و کلی اطلاعات در اختیارم قرار دادن که مجبور به این کار نبودن
    سرعت تحویل سرور ایشون از سرعت جواب دادن تیکت شرکت دیگه ای که داشتم به مراتب بالاتر بود یعنی اون شرکته تا بیاد بگه چرا سرور من دان هست اینشون سرور رو تحویل دادن با کانفیگش من دست چنین خدمتی رو می بوسم
    امید وارم همچنان کیفیت کار باقی بمونه و ماه دیگه تو تمدید هم میام باز نتیجه رو بهتون اعلام می کنم

2. تعداد تشکر ها از nimapro به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)