مدارک هموناست که داخل سایت خودش زده.خیر همه ی مراحل قانونی انجام میشه.
مدارک هموناست که داخل سایت خودش زده.خیر همه ی مراحل قانونی انجام میشه.
دوست عزیز من تنها کپی مدارک شما رو از شما دریافت میکنم.به نظر شما چه سوء استفاده ای میشه مثلا از کپی کارت ملی کرد؟![]()
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
اقا حق با شماست ،شما حق دارید سوال کنید و مطئین شوید، ولی واقعا برای گرفتن درگاه با حساب شخصی خودتون و کپی کارت ملی و جای نگرانی نیست.
نگران نباشید من نمیتونم با کپی کارت ملی شما حسابتون رو خالی کنم!!! :p
فقط دوستان یه نکته:اینجا باید ذکر کنم که ما بسته به شراط شما و شرایط بانک ها، بانکی که بشه ازش درگاه بگیریم رو انتخاب و به شما پیشناد میدیم و شما از بین بانک هایی که پیشنهاد میدیم میتونید انتخاب کنید.نمیتونم بگم که حتما از بانک ملت با بانک ... درگاه رو برای شما میگیریم.باید شراییط تون بررسی بشه.
سلام
به نظر من خودتون انجام بدین.کار سختی نیست.
به اشخاص حقیقی هم درگاه رو میدن.![]()
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
درود
این کار بسیار پسندیده و خوبی هست و این همه اعتماد به افراد مختلف میشه ایشان هم مثل بقیه ، بنده خدا کاری نکرده هنوز و مثل این فرانتورک کلاه این همه آدم را برنداشته که نشه بهش اعتماد کرد .
فقط چیزی که من ندیدم میزان هزینه ای هست که بابت زحمت کارها دریافت میکنید
بعد مدارکی مثل جواز کسب و کپی سند محل کار را چیکار میکنید ؟ اونها را نداشته باشه فردی باز هم میتونید درگاه پرداخت را بگیرید ؟
ممنون از اعتمادتون.بله دوست عزیز.ما بدون سندو جواز برای شما میگیریم.هزینه هم توافقی هست میتونیم حتی با هم معامله کاری هم بکنیم.مثلا شما اگه خدماتی دارید ما از خدماتتون استفاده کنیم.در ضمن اصلا هزینش مهم نیست شما بیا من کارتو انجام میدم هزینه هم نده داداش.بلاخره ما ها که با هم تقریبا تو یه محیط (اینترنت)کار میکنیم یه جورایی همکار حساب میشیم.اگه ما هوای هم رو نداشته باشیم پس کی میخواد هوای ما رو داشته باشه.بلاخره آدم باید یکم وجدان و مرام کاری داشته باشه.
بعد یه مسئله هم اینکه اعتقاد خودم به شخصه اینه که کلاه برداری یه بار سود داره و ادامه دار نیست.هیچ کس از این جور کلاه برداری ها به جای خاصی نرسیده و خودش دو بد نام کرده.کار درسته که اعتماد میآره و اعتماده که سود میاره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)