این رو بخون:
اضافه کردن پسوند در iis6 مُدیر شَبکه!
File Name Extension: .mkv
MIME Type: video/x-matroska
حَله؟![]()
این رو بخون:
اضافه کردن پسوند در iis6 مُدیر شَبکه!
File Name Extension: .mkv
MIME Type: video/x-matroska
حَله؟![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
خب قبلا فایل ها تو خود مرورگر پخش میشدن ولی با آموزش های شما الان فایل ها دانلود میشن ولی با دانلودگر خود مرورگر و به جای این که وقتی روی لینک دانلود کلیک میکنم دانلود منیجر شروع به دانلود بکنه مرورگر خودش دانلود میکنه
این مورد هم حل بشه سپاس گذار همه افرادی که تو این تاپیک کمک کردن میشم![]()
مصطفی چمران
میدونی چرا فکر کرم از iis هست ؟
جون همون فایلی رو که از تو سرور خودم دانلود میزنم مرورگر دانلود میکنه رو از یه سایت دیگه خودم دانلود کردم ولی اون موقع با دانلود منیجر دانلود میکرد
بازم تشکر میکنم این مشکل هم فکر کنم با کمی جستجو کردن بشه حل کرد/مشکل اصلی حل شد خودش برام یه دنیا هست![]()
مصطفی چمران
دوستان یه مشکل دیگه پیدا کردم !
فایل های قبلی رو که You are not authorized to view this page می نوشت رو با اضافه کردن Everyone به پوشه اصلی درست شد.ولی برای فایل های جدید که الان تو همون پوشه میذارم دوباره You are not authorized to view this page و باید برای هر فایل جدید من دسترسی Everyone رو اضافه بکنم تا درست بشه.
می خواستم بدونم چطور میشه فقط برای یکبار این دسترسی رو به کل سایت داد تا هربار مجبور نشم برای هر فایل این دسترسی رو اضافه بکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)