-
September 17th, 2012, 14:59
پاسخ : مشکل با لینک های دانلود

نوشته اصلی توسط
payam_keivany
من متوجه نمیشم چرا شما دارید موضوع رو منحرف می کنید !من اومدم اینجا گفتم با لینک ها مشکل دارم چون اینجا همه تون یه سایت دانلود خودتون دارید یا حداقل برای مشتری هاتون راه اندازی کردید و می دونید که مشکل از چیه ؟این همه سایت الان دارن لینک دانلود میدن بدون مشکل پس مطمئناَ مشکل حل شدنی هست.حالا بحث اگه در مورد استفاده از وب سرور هست خب از کسی اینجا 99% مطمئن هست که با نصب یه وب سرور دیگه مشکل من هم برطرف میشه همینجا بگه تا بقیه هم اگه بعدا مشکل داشتن بتونن از از این تاپیک استفاده بکنند.
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از خود iis استفاده کنید
وب سرور سیار خوبیه ( برای هاست دانلود در ویندوز)
اون مشکل دانلود نشدن هم معمولا با اضافه کردن MIME Type حل میشه و فایل ها دانلود میشه
یه جا گفته بودید دلیل استفاده از iis :
ببینید این وب سرور به صورت یکی از سرویس های ویندوزه ، در نتیجه با خود ویندوز ، مصرف منابع و... بیشتر هماهنگه
و دارای کنترلر های بسیار بیشتری هم هست
پیشنهاد میشه از iis استفاده کنید
اگه مشکلی داشتید اینجا یا تو یاهو مطرح کنید خوشحال میشم جواب بدم
-
-
September 17th, 2012 14:59
# ADS
-
September 17th, 2012, 15:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
payam_keivany
من متوجه نمیشم چرا شما دارید موضوع رو منحرف می کنید !من اومدم اینجا گفتم با لینک ها مشکل دارم چون اینجا همه تون یه سایت دانلود خودتون دارید یا حداقل برای مشتری هاتون راه اندازی کردید و می دونید که مشکل از چیه ؟این همه سایت الان دارن لینک دانلود میدن بدون مشکل پس مطمئناَ مشکل حل شدنی هست.حالا بحث اگه در مورد استفاده از وب سرور هست خب از کسی اینجا 99% مطمئن هست که با نصب یه وب سرور دیگه مشکل من هم برطرف میشه همینجا بگه تا بقیه هم اگه بعدا مشکل داشتن بتونن از از این تاپیک استفاده بکنند.
دوست عزیز سند بدم؟ 
هیچی در امور رایانه قابل تضمین نیست .حذف و نصب هر کدوم 5دقیقه هم وقت شمارو نمیگره!
راه حل پایانی بنده اینه که نصب کن و با هرکدوم مشکل نداشتی ادامه بده(اموزش نصب هم خداروشکر زیاده.)
در نصب هم به مشکلی برخوردی ما در خدمتیم
دوست عزیز بنده هم عرض کردم کلی تایپک زدم متاسفانه پستامو مطالع نمیکنید ولی به جوابی نرسیدم
مطئنن ایکس مپ و ای ای اس هم این قابلیت هارو دارن ای ای اس هم برای فایل اما مشکلی که داشتم روعرض کردم تا رفع کنم و من میخوام مشکلشون حل بشه اگر با دقت پستارو مطالعه کرده باشید دوستان هم گفتن که قابلیت داره بند هم نگفتم هر برنامه ای برای کاری نیست ایکس مپ هم این قابلیت داره
پس مسلما در نحوه کار شما مشکلی وجود داره.
و درپایان باید بگم خوشبختانه چیزی که زیاده سایت موزیک داخل ایرانه که از سرور مجازی به عنوان هاست دانلود استفاده میکنند.
پیشنهاد میکنم ازشون سوال کنید از چه وبسروری استفاده میکنند.
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط softlayer : September 17th, 2012 در ساعت 15:09
-
-
September 17th, 2012, 23:59
عضو جدید
دوستان من الان iss6 رو نصب کردم
عکس های آپلود شده رو الان نشون میده ولی برای فایل های دانلود می نویسه
You are not authorized to view this page
حالا من چیکار کنم ؟
چند تا تاپیک رو هم خوندم همین مشکل رو داشتن ولی جوابی داده نشده بود.
-
-
September 18th, 2012, 00:20

نوشته اصلی توسط
payam_keivany
دوستان من الان iss6 رو نصب کردم
عکس های آپلود شده رو الان نشون میده ولی برای فایل های دانلود می نویسه
You are not authorized to view this page
حالا من چیکار کنم ؟
چند تا تاپیک رو هم خوندم همین مشکل رو داشتن ولی جوابی داده نشده بود.
تازه اولشه پیام جان
-
-
September 18th, 2012, 00:27
عضو انجمن
-
-
September 18th, 2012, 00:34
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
September 18th, 2012, 00:36
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
September 18th, 2012, 00:45
عضو جدید
من طبق گفته های آقا Am!r جلو رفتم ولی هنوز همون مشکل رو دارم
البته با این فیلم آموزشی که تو تاپیک زیر هست تونستم اون مشکل رو درست بکنم ولی مشکل اصلی که به جای دانلود فایل رو پخش میکنه هنوز هم مثل قبل سرجای خودش هست
این هم تاپیک همون فیلم آموزشی که گفتم
http://www.webhostingtalk.ir/f14/55590/
-
-
September 18th, 2012, 00:46

نوشته اصلی توسط
Am!r

اگر شما کار و کانفیگ نرم افزاری رو بلد نیستید این دلیل نمیشه که کسی بلد نباشه و به درد نخوره

هرکسی توی یه علمی تخصص داره من شاید از لینوکس چیزی بلد نباشم! ولی زندگیم رو پای ویندوز گُذاشتم

تمام پُست هاتون رو خوندم میخواستم بزارم فردا با عکس تک تک سوالاتون رو جواب بدم ولی دیدم نمیشه

با سلام عزیز تو تایپک های قبلیم هم راهنماییم کرده بودین انجام دادم اما حل نشد بازم ممنون میشم راهنمایم کنی خوشحال میشم راهنماییم کنی و مشکل حل بشه دعاتونم میکنم و پیشا پیش تشکرمیکنم ای ای اس هفت تعریفشو شنیدم استفاده نکردم اما تو ای ای اس 6 چیزی ندیدم و ضد حال هم ازش شنیدم ممنون میشم استاد راهنمایی کنید
-
-
September 18th, 2012, 01:02
عضو جدید
الان داشتم تست میکردم مشکل جدید هم پیدا کردم
فایل های mkv رو نات فاند میزنه ؟
-