خب من که از اول تاپیک ساکت نشستم :دی ( دوتا پست برای کمک به دوستان دادم فقط)
ما تو همون دو روز اول پولمون رو گرفتیم ( یکم نیاز به استفاده از دوستان بود فقط :دی)
گفتیم ساکت بشینیم ببینیم جریان به کجا میرسه و و ضعیت پول دوستان چی میشه
که دیدیم تهش رسید به پول پس ندادن
یه نصیحتی دارم برای اقا پارسیان
اقا پارسیان
شما که 150 تا سرور فعال داشتی و هر کی میگفت واسطه ای میگفتی زنگ بزن دیتاسنتر بگو پارسیان بهت میگن کیه تهش اینه ؟
با اون عظمتت حرفتو قبول نمیکنند ؟ دیتاسنتر اینقدر بی درو پیکر که به شما فروشنده بزرگ و نماینده رسمی جواب نمیده ؟
اقا پارسیان
شما که 150 تا سرور داشتی به نظر خودت اگه میومدی رو راست میگفتی مشکل یورو ( یا هر چیز دیگری ) به نظرت یوزرات و همکاران کمک نمیکردن ؟
اقا موسوی مگه مشکل نداشت ؟ مگه کمکش نکردن ؟ مگه در رفت ؟ وایستاد به همه جواب داد بالاخره مشکل حل شد
بچه ها هم اینجا ( اصلا همکارا به کنار یوزرای خودت) میومدن پول سرور رو میدادن درست میشد
اقا پارسیان
شما اومدی یه بار گفتی جریمه رو دادم ، یه بار گفتی ندادم ، یه بار گفتی وام میگیرم میدم ...
اقا پارسیان
شما که همیشه به پرداخت کوهی و تخفیفاش گیر میدادی،به فکر کار خودت نبودی ؟ که شما هم داری پایین تر از قیمت محاسبه شده میدی مشکل داره
شما تو کدوم بورس کار میکنی که در 1 ماه این همه ارز با قیمت کمتر میاد دستت؟
نکنه تو بورس ارزی که افتتاح نشده کار میکنی
اقا پارسیان
شما فکر کردی این همه ادم ( به قول خودت 150 تا تازه وقتی که فقط ماله خودت بود حالا که مشتریای کوهی هم هستند)نمیتونن ازت پول بگیرن ؟
ملت برای 20 تومان میرن دعوا میکنن کل دستگاه بدن طرف به هم میریزه
بعد سر 150-200 فکر کردی نمیتونن برن یک شکایت کوچیک کنند ؟
اقا پارسیان
دونه دونه داری اکانت ها و جاهایی که عضو بودی رو پاک میکنی که چی؟
اگه اون پروفایل کلوب ماله شما نبود چرا یدفعه پاک شد؟
اقا پارسیان
شما شرکتت کجاس ؟
من مشهدم بگو بیایم یه گپ حسابی یزنیم باهم
در اخر اقای پارسیان اینو بدون هیچی مثل رو راست بودن با مشتریات نیست
اگه از اول باهاشون رو راست بودی الان همه چیز طبق روال عادیش پیش میرفت
--------------------------------------------------------------------------------------------
در اخر دوستان پلیس فتا کاری نمیکنه بیشتر مسائله مربوط به کلاه برداری و سرقت از کارت بانک رو پیگیری میکنه
باید به بخش قضایی مراجعه کنید
اگه خواستید مشهد شکایت کنید اطلاع بدید برای به جریان انداختن پرونده ( مدارک داشته باشید حتما)