نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 702

موضوع: فرانتورک چی شد ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    45
    تشکر شده در
    18 پست

پیش فرض پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

درود
    من هم از ایشان سرور خریداری کردم و متاسفانه تمام اطلاعات گویا از بین رفته ، اطلاعاتی که ارزش بسیار زیادی داشتند و متاسفانه ایشان کلا خود را به بی خیالی زدند
    اما نحوه شکایت را توضیح میدم چون مرتبط با شغل خودم هست
    برای شکایت در مورد جرائم سایبری شما ابتدا به دادگاه و دادسرای محل اقامت خود مراجعه میکنید و یک شکایت را تنظیم میکنید ( در برابر هر دادگاه افرادی مشغول نوشتن عریضه هستند و در ازای مبلغ کمی شکایت شما را مینویسند و تنها چند خط برای تشکیل پرونده نیاز هست )
    شما برگه شکایت را به دادگاه برده و پس از طی مراحلی چون زدن تمبر و ... پرونده مانند هر پرونده دیگری براش قاضی تعیین میشه
    قاضی با توجه به نوع شکایت معمولا قاضی هست که در این مورد رشته دارد و برای تحقیق پرونده را مانند هر پرونده دیگری به نیروی انتظامی برای تحقیقات ارسال میکند که در اینجا به جای کلانتری به پلیس سایبری یا همان فتا پرونده فرستاده میشود .
    در مرکز پلیس فتا شکایت نامه کاملی را از طرف شما تنظیم میکنند و تمام موارد سوال و سپس با فرد متهم که شما از اون شکایت کردید در صورت امکان تماس و مطالب اون را نیز در پرونده ذکر میکنند و در صورت عدم حل مشکل پرونده برای تحقیق کامل به پلیس سایبری استان محل اقامت اون فرد فرستاده میشه ( نیازی به شما نیست )
    در اونجا فرد را خواهند خواست و تماما از وی بازجویی خواهد شد و در صورتی که نتواند مدرک درستی ارائه کند به وی اعلام میشود ظرف مدت معلومی با توجه به فاصله تا محل اقامت شاکی به اون شهر رفته و در دادگاه حضور پیدا کند . ( توجه کنید که شما نیاز نیست به استان فرد برید این فرد متهم هست که باید به شهر شما بیاد و حتی اگر پرونده سنگین باشد با قرار سنگین وی آزاد میشود و یا حتی توسط خود نیروی انتظامی و بازداشت شده به محل اقامت شما فرستاده میشود )
    در این مرحله با شما تماس گرفته شده و در روز دادگاه هر دو طرف در دادگاه حاضر شده و مانند هر پرونده دیگری قاضی حکم نهایی را پس از دیدن مدارک ، تحقیقات پلیس سایبری و شنیدن حرف های طرفین صادر خواهد کرد و برای اجرا به جای اجرائیات به پلیس فتا خواهد فرستاد .
    کل این موضوع کمتر از یک ماه طول میکشد و شما مطمئن باشید به شکایت و دادخواهی شما رسیدگی میشود .
    از بابت طولانی شدن متن پوزش میخواهم ولی لازم بود تمام مراحل را کامل بیان کنم تا شبهه ای باقی نماند .
    شاد و پیروز باشید

پ . ن .
    دوستان توجه کنند با توجه به نوع جرم به شدت با فرد متخلف برخورد میشود و حتی پرونده ای دائم برای فرد تشکیل میشود که فرد مذکور تا مدت زیادی گاهی برای همیشه از دریافت هر نوع وام و تصحیلات دولتی محروم میگردد .
    حق درخواست و اجرای هیچگونه پروژه ملی و دولتی را ندارد .
    حق راه اندازی و ثبت شرکت اعتباری را ندارد .
    در صورت استعلام حق استخدام در هیچ نهاد دولتی را ندارد
    و ...
    در سال های اخیر به قضات توصیه شده که با این قبیل پرونده ها و متخلفان برخورد شدیدی صورت گیرد تا فضای سایبری از آلودگی پاک گردد
    ویرایش توسط momfilm : September 17th, 2012 در ساعت 14:07

2. تعداد تشکر ها ازmomfilm به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)