هیچ جای دنیا و هیچ سازمان ارگان و شرکتی نمیتونه تضمین پهنای باند نامحدود بده. همین دیتا سنتر هایی که شما معرفی کردین برید در ماه۱۰ ترابایت پهنای باند مصرف کنید ببینم اخراجتون میکنن یا نه.
هیچ جای دنیا و هیچ سازمان ارگان و شرکتی نمیتونه تضمین پهنای باند نامحدود بده. همین دیتا سنتر هایی که شما معرفی کردین برید در ماه۱۰ ترابایت پهنای باند مصرف کنید ببینم اخراجتون میکنن یا نه.
بله دقیقا که بنده هاست نامحدود نمی دم که فردا طوری بشه الکی شکایت بشه الکی که نیست تقصیر اون هاستینگی که می زنه نامحدود هست و اگر محدود باشه خیلی بهتره بره مشتری می دونه که چقدر می تونه استفاده کنه و درخواست بده که ارتقا بدن اینجوری نه بره مشتری مشکلی به وجود میاد نه برای شرکت میزبان که هاست به مشتری میده .
این نظر بنده بوده.![]()
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
من تا حالا باهاشون کار نکردم اما نا محدود وجود ندارد و فقط اسمه
هاست گیتور من داشتم و دارم.... وقتی آپلود فایل بالاتر از 2 مگ بهت اجازه نمیده منم باشم میام هاست نامحدود میدم! طوری شرایطو تعیین میکنن که فقط به درد هاستینگ معمولی بخوره نه کار دیگه ای...
همش تبلیغاته.
اره همش تبلیغاته مٍثلا یارو زده هاست نامحدود ماهی 7 تومن شما الان برو بخر سری 10 گیگ آپلود کن تازه کم گفتم ببین نمیبندن یا نه![]()
البته جسارت نباشه ولی تا حدودی حق با هاستینگه شما نباید انتظار داشته باشی هاست نامحدود گرفتی دیگه بتونی فیسبوکو روش بال بیاری اسمش نامحدوده جدی جدی که نامحدود نیست
آخه بحث سر اینه که کسی پلان نامحدود نخواست.. ولی یه موقع یه کاربر مثلا 30 گیگ فضا واقعا نیاز داره.. حالا هاستینگ میاد و با هزینه بالاتر اون مقدار فضا رو واقعا در اختیارش قرار میده.. نه اینکه کلی محدودیت و .. بذاره آخرم ساس کنه اونم تحت پلان نامحدود)
شما بدون شک نیاز به سرورهای اختصاصی دارید که اوضاع و احوال این روزهای تمام سرورها پریشان است..
+ فارسی پکــــــــ|فتوگالری جامع و بسته بندی های اختصاصی والپیپر به همراه کاور مجزا
+ فارسی پکــــــــ|ارائه ی اختصاصی موزیک ویدئوهای روسی ، امریکایی و بلغاری با برترین کیفیت
+ فارسی پکــــــــ|انجمن مهندسی ایران | جامعه مهندسان ایرانی | فارسی پک روی فیس بوک
+ فارسی پکــــــــ|کیفیت را با ما تجربه کنید | farsipack [Gmail] com | info.farsipack [Yahoo] com | tell : 0937 621 8228
+ فارسی پکــــــــ|f a r s i p a c k [dot] org
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)