نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
من حتی یک واو از پاسخ هایی که به شما دادم رو عوض نکردم
من بعد از پست شما که به تلافی کپی 100 درصد دوست دیگه ( که پستش رو هم حذف کردم ) فرستاده بودید این پست رو دادم و در اون هم اشاره کردم که کپی و تغییر داده شده
در عالم دوستی کسی توی همون تاپیک به اون صورت مطرح نمیکنند مثل اون دوستمون که با هم در یاهو صحبت کردیم و سریعا حذف کردم پست ها رو
در ضمن ادبیات توی این قوانین شما به هیچ عنوان مورد تائید ما نبوده و به صلاحدید خودمان قوانین کپی شده شما رو به نحوی عوض کردیم که کپی مطلق نباشه و طبق قاعده و روش خود ما نوشته شده باشه
پس ناراحت نشید اگر میاد در خصوص قوانین ما اظهار نظر میکنید برای قوانین شما عبارت دبستانی یا هر عبارت دیگه رو به کار ببریم ، اگر در تاپیک خود شما بود حق 100درصد با شما بود !

ویرایش : من هم متقابلا برای شما آرزوی موفقیت دارم
شرمنده ها یه چیزی می نویسی که باید جوابتونو بدیم ، (در اون هم اشاره کردم که کپی و تغییر داده شده) این متنی داخل پرانتز یعنی اومدی از بنده الگو برداری کردی
شما که ادبیات منو قبول نداری پس چرا خیلی جاها رو عین متن من کپی برداری کردید ؟ (مگه نمی گید که ادبیات بنده مورد تایید شما نیست ؟ )
(پس ناراحت نشید اگر میاد در خصوص قوانین ما اظهار نظر میکنید برای قوانین شما عبارت دبستانی یا هر عبارت دیگه رو به کار ببریم) ناراحت نمیشم که شما از بنده کپی برداری کردید بعد یه جورهایی تغییر دادید که رد گم کنی باشه بعد به نوشته من میگید عبارت دبیرستانی ناراحت میشم ( کافر همه را به کیش خود پندارد) . جالبه کپی کردید بعد واسه اینکه خیلی تابلو نباشید متن تغییر دادی بهت که میگن ، واسه رد گم کنی چنین پاسخ هایی میدید.
باز هم میگم اگه بخوای ادامه بدی جوابتونو میدم .