آقای بهلولی [loginvps.com] تائید میشن و با سابقه کار بیشتر و بهتر
من نمیدونم : ولی کسی که به کسی میگه بچه ابتدایی خودش و اسکن کنه بهتره ....
در کل : ادب مرد به ز دولت اوست...
با تشکر...
آقای بهلولی [loginvps.com] تائید میشن و با سابقه کار بیشتر و بهتر
من نمیدونم : ولی کسی که به کسی میگه بچه ابتدایی خودش و اسکن کنه بهتره ....
در کل : ادب مرد به ز دولت اوست...
با تشکر...
ویرایش توسط ParsianVPS_SR : September 15th, 2012 در ساعت 21:32
آقای با ادب که ادبتون به از دولتون است !
حداقل ادب اینه که کسی رو که برای دفاع از خودش اومده پست زده رو بیهوده تائید! نکنید اون هم توی تاپیک فروش دیگران !
ضمننا من خاطر ندارم جایی گفته باشم بچه ابتدایی !
در اون حتی حداقل ادبیات کلاس پنجم هم رعایت نشده !
این که متن ابتدایی و شماره گذاری شبیه باشه دلیل بر کپی نیست !
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
من کسی نیستم که بخوام تاپیک کسی رو خراب کنم
کسانی که این متن رو می خونن بدونن که ربطی به سیستم فروش یا عدم صلاحیت این همکار محترم نیست و این جوابی که میدم صرفا برای شفاف سازی قسمتی که از نظر من کپی برداری شده می باشد . اگر دوستمون میخوان یه تاپیک جداگانه بزنند تا مطلب رو جای دیگه بیان کنم اگر میخوان همینجا ادامه بدن و براشون مشکلی پیش نمیاد برای من فرقی نداره ،
خب بنظز شما کلاس پنجم یعنی بچه راهنمایی !
آقای ادبیات دان من دوباره شماره 2 رو براتون تحلیل میکنم
جواب تاپیک قبلی:
خوب من جواب شمارو اینجا دادم و شما نپذیرفتید و اینی که این پایین هست رو فرستادید.
نه بابا زحمتی نیست
کاربرای عزیز بند 6 و 7 رو که میبینید خط نخورده و چیزی کپی نکردن واسه اینه که چند روز پیش اضافه کرده بودم
بند شما 4 من رو 2 قسمت کردن و به بند شماره 5 خودشون اضافه کردند
بند شماره 6 ایشون با شماره 5 بنده کلا عین مطلب کپی شده همینطور قسمت آخر بند های شماره 1 که در پرانتز گذاشتم
در قسمتی که نوشتم: اسکن پورتها ممنوع میباشد من Bold کردم ایشون هم کم نذاشتن.
بقیه موارد رو کاربرای خودتون ببنید
به عکس پایید دقت کنید
نوشته اولی نوشته کپی شده توسط رسانگار wanener و نوشته پایینی با حاشیه سفید نوشته اصلی خودم هست، کی میگه کپی نیست ؟
ویرایش توسط loginvps.com : September 16th, 2012 در ساعت 15:47
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Website:http://www.Loginvps.com
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
ببین داداش شما وقتی وارو بچه پنجم ابتدائی فرض می کنید پس متاسف هم نباشید
وقتی می گید کل قوانین رو دوباره بازنویسی می کنید یعنی قبول دارید کپی کردید ؟ (عکس هم بالا موجوده می تونید ببینید)
من حرفی ندارم همون اولش هم به شوخی به دید همکاری یه چیزی گفتم اما رفتار شما در ادامه جالب نبود
از متن که هیچ از کل سایت هم کپی بشه من حرفی ندارم ولی درجه اول احترامه که مهمه ، می تونستید بگید آره کپی کردم یه جاهایی رو تغییر دادم بهترش کردم تمام (اگه میخواستین جواب بدین)
ولی شما یه جملاتی گفتین که آدم رو وادار به جواب کردید ، جواب که نه به قول خودتون دفاع از خود
آرزوی موفقیت برای شما همکار گرامی و تمامی همکاران .
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
من حتی یک واو از پاسخ هایی که به شما دادم رو عوض نکردم
من بعد از پست شما که به تلافی کپی 100 درصد دوست دیگه ( که پستش رو هم حذف کردم ) فرستاده بودید این پست رو دادم و در اون هم اشاره کردم که کپی و تغییر داده شده
در عالم دوستی کسی توی همون تاپیک به اون صورت مطرح نمیکنند مثل اون دوستمون که با هم در یاهو صحبت کردیم و سریعا حذف کردم پست ها رو
در ضمن ادبیات توی این قوانین شما به هیچ عنوان مورد تائید ما نبوده و به صلاحدید خودمان قوانین کپی شده شما رو به نحوی عوض کردیم که کپی مطلق نباشه و طبق قاعده و روش خود ما نوشته شده باشه
پس ناراحت نشید اگر میاد در خصوص قوانین ما اظهار نظر میکنید برای قوانین شما عبارت دبستانی یا هر عبارت دیگه رو به کار ببریم ، اگر در تاپیک خود شما بود حق 100درصد با شما بود !
ویرایش : من هم متقابلا برای شما آرزوی موفقیت دارم
شرمنده ها یه چیزی می نویسی که باید جوابتونو بدیم ، (در اون هم اشاره کردم که کپی و تغییر داده شده) این متنی داخل پرانتز یعنی اومدی از بنده الگو برداری کردی
شما که ادبیات منو قبول نداری پس چرا خیلی جاها رو عین متن من کپی برداری کردید ؟ (مگه نمی گید که ادبیات بنده مورد تایید شما نیست ؟ )
(پس ناراحت نشید اگر میاد در خصوص قوانین ما اظهار نظر میکنید برای قوانین شما عبارت دبستانی یا هر عبارت دیگه رو به کار ببریم) ناراحت نمیشم که شما از بنده کپی برداری کردید بعد یه جورهایی تغییر دادید که رد گم کنی باشه بعد به نوشته من میگید عبارت دبیرستانی ناراحت میشم ( کافر همه را به کیش خود پندارد) . جالبه کپی کردید بعد واسه اینکه خیلی تابلو نباشید متن تغییر دادی بهت که میگن ، واسه رد گم کنی چنین پاسخ هایی میدید.
باز هم میگم اگه بخوای ادامه بدی جوابتونو میدم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)