از بس گفتن وردپرس سئوش قویه و ... یه سایت هامو بردم روی وردپرس 300 تومن هم هزینه قالب اختصاصی و سئو دادم
الان یه سایت Html توی نتایج جستجو از من بالاتر میاد !!!!!!!!
چیزی که من میگم خودم تجربه کردم و اصلاً از روی تعصب حرف نمیزنم
از بس گفتن وردپرس سئوش قویه و ... یه سایت هامو بردم روی وردپرس 300 تومن هم هزینه قالب اختصاصی و سئو دادم
الان یه سایت Html توی نتایج جستجو از من بالاتر میاد !!!!!!!!
چیزی که من میگم خودم تجربه کردم و اصلاً از روی تعصب حرف نمیزنم
عزیز کسی از خوب بودن وردپرس و.. حرفی نمیزنه. من خودم سایتم بعد 4 سال روی نیوک 8.2 هست. حرف روی نسخه 8.3 هست که با عجله و بدون فکر ساخته شد.تا نسخه 8.1 مرجع از روی نسخه اصلی مادر فارسی سازی و کار میکرد.اما یکهو تصمیم به بومی سازی و خودساختگی زدند که نتیجش این شد..
هنوزم دیر نشده..اگر بشه نیوک 8.4 رو به نسخه مادر و اصلی منتقل کرد و روی هسته همان کار کرد دوباره نیوک به روزهای اوجش برمیگرده..اما با این طرز تفکر نیوکی ها نسخه 8.4 هم همان آش و کاسه هست.
بالاخره یه سایت باید اول باشه دیگه ، این ربطی به وردپرس نداره !
اگه وردپرس بیاد تضمین بده که همه ی سایتها توی گوگل اول بشن ، اونوقت کی دوم میشه ؟!
سئو ی وردپرس فقط در آدرس ها خلاصه میشه .
شما ترجمه شو انجام بده ، تاریخ شمسی و ویرایش هسته با من .دوستان کسی هست بیاد این نیوک 8.2 اصلی و خارجی رو فارسی سازی کینم یه سایت مرجع هم بزنیم؟
سایت پشتیبانی هم نمیخواد ، رایگان منتشر بشه کفایت میکنه .
به جرات میتونم بگم دیتالایف بدترین و کثیفترین کدنویسی رو ارائه کرده ، درسته خوب کار میکنه اما باطن پلیدی دارهالان در فارسی ها دیتالایف انجین بهتره از بقیه![]()
این حرفتون کاملا متین!بالاخره یه سایت باید اول باشه دیگه ، این ربطی به وردپرس نداره !
اگه وردپرس بیاد تضمین بده که همه ی سایتها توی گوگل اول بشن ، اونوقت کی دوم میشه ؟!
سئو ی وردپرس فقط در آدرس ها خلاصه میشه .
من ترجمه اش رو هم دست تنهایی وقت نمیکنمشما ترجمه شو انجام بده ، تاریخ شمسی و ویرایش هسته با من .
سایت پشتیبانی هم نمیخواد ، رایگان منتشر بشه کفایت میکنه .
ولی باشه/من خودم میخوام رایگان بدم ولی سایت پشتیبانی بزنیم بهتره
این حرفتون گیجم کرد منظور از کثیفرتین؟به جرات میتونم بگم دیتالایف بدترین و کثیفترین کدنویسی رو ارائه کرده ، درسته خوب کار میکنه اما باطن پلیدی داره![]()
و منظور از باطن پلید چی بود توضیح بدین ممنون
؟
اصولاً سی ام اس ها یا باید کاملاً ماژولار باشن یا یک هسته محتوایی داشته باشن که بقیه addon ها به هسته هوک داشته باشن .
نمونه اول که ماژولار هست مثل phpnuke , jaws نمونه دوم هم مثل وردپرس
متاسفانه ایرانی جماعت همیشه راحت طلب هستن .
شاید اینجا بد نباشه بگم ، سیستم jaws-project.ir بر اساس مهندسی پیاده شده که شاید 10 سال دیگه نیوک و وردپرس به پاش نرسن ، اما ساختار پیچیده و فشرده ای داره که من به شخصه مخم سوت میکشه
اما مطمئن باشید از نظر ساختار هیچ سیستمی به پاش نمیرسه .
البته این بحث اینجا جایز نیست و اساس کار ما روی phpnuke هست .
بقیه سیستم ها رو ول کنید .![]()
اگه منظورتون بنده هستم ، من آدم منطقی هستم .به نظر من هر کسی که با هر سیستمی کار کرده تعریفش می کنه
به شخصه از وردپرس برای چندین کار استفاده کردم و در آینده از سیستم(اختصاصی) خودم استفاده خواهم کرد و همچنین داریم روی پروژه راسپینا کار میکنیم که سیستمی بومی است .
پس من از چیزی طرفداری نمیکنم .
شاید شما ده ، بیست ، سی تا سی ام اس رو نصب کرده باشید واسه تست و ...
من 6 ماه توی کدهای این سیستم ها زندگی کرده ام و دل و روده خیلی هاشون رو میشناسم .
من دوسال پیش سیستم الکسیس رو فارسی کردم و جایی صداشو در نیاوردم http://elxis.rezaonline.net
اما حالا میخوام روی سیستمی کار کنم که حتی یه سایت هم باهاش راه اندازی نکردم ، یعنی هیچ استفاده ای برام نداشته ، فقط چون از کدنویسیش خوشم میاد ، همین![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)