-
September 14th, 2012, 14:36
سوال: دامین فورواردینگ / domain alias
سلام
من از ادمین سرور خواستم که دامنه های net org ir منو به دات کام فوروارد کنه. اینکارو انجام داد و الان فوروارد میشه. ادمین گفت از روش domain alias استفاده کردم. من با این روش آشنا نبودم الان که تحقیق کردم دیدم چه روش خوبی هست. ولی سوالی برام ایجاد شده
ادمین سرور بدون اینکه کنترل پنل اون دامنه ها رو ازم بخواد اینکارو انجام داد... سوال من اینکه اگه اینطور هست پس هر دامنه ای که مال ما نیست رو هم میشه اینطوری فوروارد کرد به دامین خودمون ؟
-
-
September 14th, 2012 14:36
# ADS
-
September 14th, 2012, 15:00
عضو دائم
پاسخ : سوال: دامین فورواردینگ / domain alias
نه این طوری نیست. شاید به دامنه شما دسترسی داشته اگه توی پنل خودشون باشه. شاید هم دی ان اس هاش از قبل ست بوده.
-
-
September 14th, 2012, 15:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hamids68
سلام
من از ادمین سرور خواستم که دامنه های net org ir منو به دات کام فوروارد کنه. اینکارو انجام داد و الان فوروارد میشه. ادمین گفت از روش domain alias استفاده کردم. من با این روش آشنا نبودم الان که تحقیق کردم دیدم چه روش خوبی هست. ولی سوالی برام ایجاد شده
ادمین سرور بدون اینکه کنترل پنل اون دامنه ها رو ازم بخواد اینکارو انجام داد... سوال من اینکه اگه اینطور هست پس هر دامنه ای که مال ما نیست رو هم میشه اینطوری فوروارد کرد به دامین خودمون ؟
سلام
احتمالا dns های هاست رو از قبل ست نکرده بودین ؟
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت
( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
-
-
September 14th, 2012, 15:18
الان که دارم فکر میکنم یه چیز هائی داره یادم میاد... اینقدر مشغله الکی برای خودم درست کردم که زود همه چی یادم میره... فکر کنم 2 سال پیش dns ها ست شده..دامین دست اونها نیست.
ممنون
-
-
September 14th, 2012, 19:43
-