-
September 14th, 2012, 03:28
عضو جدید
-
-
September 14th, 2012 03:28
# ADS
-
September 14th, 2012, 04:40
عضو انجمن
پاسخ : Directi.pro دومینی که ثبت کرده بودم بدون اجازه از پنل من منتقل شده
سلام
نگران نباشید
این دامنه با توجه به اینکه نام تجاری دایرکت آی رو دارند با سند و مدرک و طبق قوانین رسمی , وقتی نام دامنه ای برند یک شرکت باشه یا ارگانی که مدرک داشته باشند اول با شما مذاکره میکنند و اگر شما تمایل به فروش دامنه نداشتید و آنها اصرار به صاحب شدن دامنه داشته باشند میتونند دامنه رو رایگان صاحب بشن - خوب کار دایرکت آی قشنگ نبوده سر این موضوع - باید به شما پیشنهاد خرید میداده اول - حتی اگر سوری بوده باشه . اما دیده اول و آخر زورش میرسیده به شما ! بنابراین برده دامینو!
-
-
September 14th, 2012, 04:44
عضو جدید
-
-
September 14th, 2012, 04:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
firstline
با سلام
آخه اشتباه من هم این بود که اونو تو خود دایرکتی ثبت کردم
حداقل پولشو بهم پس میدادن

با تشکر
مهم نیست کجا باشه - میگرفتند به راحتی ! فرقش این بود که دو-سه هفته دیرتر میگرفتند.
ما دامنه ی شکرت امریکایی همین .pro رو گرفتیم و میخوایم بهشون 70 دلار بدیم - یعنی پیشنهاد خودشون بوده - ما هم قبول کردیم - چون میدونیم اگر بخوان میتونن دامنه رو بگیرن !!! نه به خاطر آمریکایی بودن - به خاطر اینکه نام برند برای اوناست ! و مدرک دارند که ثبت شده و اینترنشنال هست !
-
-
September 14th, 2012, 05:14
عضو جدید
-
-
September 14th, 2012, 09:04
-
-
September 14th, 2012, 09:57
عضو جدید
با سلام
نه هنوز باهاشون مکاتبه نکرده ام.
گفتم اول ببیتم راهکارش چیه و باید چیکار کنم، بعد انجام بدم.
با تشکر
-
-
September 14th, 2012, 11:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dreamdata
مهم نیست کجا باشه - میگرفتند به راحتی ! فرقش این بود که دو-سه هفته دیرتر میگرفتند.
ما دامنه ی شکرت امریکایی همین .pro رو گرفتیم و میخوایم بهشون 70 دلار بدیم - یعنی پیشنهاد خودشون بوده - ما هم قبول کردیم - چون میدونیم اگر بخوان میتونن دامنه رو بگیرن !!! نه به خاطر آمریکایی بودن - به خاطر اینکه نام برند برای اوناست ! و مدرک دارند که ثبت شده و اینترنشنال هست !
در مورد دامنههای بینالمللی به این صورت نیست ، صاحب دامنه کسی خواهد بود که اول ثبت بکند . متأسفانه شرکت دایرکتی طبق معمول با بی مسئولیتی نسبت به دامنهها اقدام کرده . از قبل هم دونسته میشه که دایرکتی دامنههای توپ رو که تمدید نمیشه توسط صاحب دامنهها بلا فاصله به اسم خودش ثبت و در بازار تجاری دامنهها به گردش و یا فروش در میاره
-
-
September 14th, 2012, 11:58
عضو جدید
با سلام
بنظر شما الان بهترین کار چیه که من انجام بدهم؟
با تشکر
-
-
September 14th, 2012, 12:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
در مورد دامنههای بینالمللی به این صورت نیست ، صاحب دامنه کسی خواهد بود که اول ثبت بکند . متأسفانه شرکت دایرکتی طبق معمول با بی مسئولیتی نسبت به دامنهها اقدام کرده . از قبل هم دونسته میشه که دایرکتی دامنههای توپ رو که تمدید نمیشه توسط صاحب دامنهها بلا فاصله به اسم خودش ثبت و در بازار تجاری دامنهها به گردش و یا فروش در میاره
دوست عزیز - بنده بدون مدرک که صحبت نمیکنم -
ابمیلی که چند وقت پیش به compliance@resellerclub.com زدیم بابت اینکه قصد دارند دامنه فلان . پرو رو از ما بگیرند!
If you hold the trademark of a particular name, you may file an UDRP case to gain the domain name. However, please note that WIPO charges to file an UDRP case.
Thus, it is always suggestible that you contact the current owner and purchase the domain from him, if he is offering the domain name at a lower price of what WIPO charges for the case.
+
In such cases it is advisable to surrender the domain name to the control of the trademark owner to avoid legal action.
If the person contacting has the trademark for the brand 'XXXXXXXX' he may file a UDRP case for the same.
به جای اون ایکس ها میتونه مثلا سونی اریکسون باشه یا مشابه !
--------------------------------------------------------------------------------------------
به شیوه ای که بالا گفته شده بدون یک پنی میتونند دامنه رو به صاحب اون مارک یا برند که مدرک دارند انتقال بدن !
ما این پاسخ رو که دیدیم مجبور شدیم دامنه رو به مبلغ پیشنهادی خودشون که کم هم نیست ( آمریکایی هم هستند - معرفتشونم خیلی بالاست ) بعد از 60 روز از ثبت دامنه اون رو به پنلشون انتقال میدیم - پولشو هم دادن
موفق باشید
-